IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва да има ограничение за Cobos-ите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пич, защо смесваш нещата? Какво общо има посоката на пазара с кампанията на Апостол Апостолов срещу кобосите? Пропускаш факта, че Елана е един от привиканите от него 5 ИП. Големите ИП с много кобоси печелят от оборота, който им правят кобосите, независимо от посоката на пазара. Смяташ ли, че ИП с много кобоси ще се дадат така лесно на някого да им отнеме този бизнес?

Момчета, отново ви призовавам: не насочвайте гнева си към ИП - те работят за нас и са заинтересовани да ни запазят като клиенти. Насочете недоволството, критиките и предложенията си КаФеНето! Вместо да обвиняваме този или онзи участник на пазара, да се делим на малки и големи и т.н., нека обединим усилия и да задръстим пощата на г-н Апостолов с мотивирани възражения и предложения. Повярвайте ми, няма да спечелим а само ще загубим от тесногръдото "гонете големите, а не малките". Големите движат пазара в някаква степен и създават стабилност. Ако КаФеНе се "справи" с тях и останем само малките, кой ще е следващият "заподозрян"?

Коментар

• Спомнете си само, че след Нова година започнаха едни статии,едни прогнози за срив на пазара от дежурно песимистично настроени брокери.Създадоха ми впечатление ,че само като прочета имената и ми е ясно - мненията ще са от уклончиви до крайно негативни.
      Станахме свидетели обаче на значителен ръст по повечето позиции.Т.е. първите психологически атаки не свършиха работа.Излезе на сцената EUBG и доста хора поразпродадоха от други позиции,за да влязат "навреме".Но пак сътресение кой знае какво не се случи.Ето,че и борсите по света се разтресоха,а ние кажи речи едвам го усетихме,в сравнение с тях.През цялото това време пак ни засипваха със предупрежденията за "неизбежната"корекция.И като "ПОПИТАХМЕ БРОКЕРИТЕ "не свърши работа достатъчно добре ,в броя на "Капитал"от миналата седмица,не кой да е,а самият шеф на "Елана"предупреди за "грозящата ни опастност".Браво!
      Но пазара не пада достатъчно силно,не може.Ние,черните овци на пазара,обираме вакуума много бързо.А на големите им трябват много по-ниски цени,за да дойдат коефициентите в "нормалните" граници,както ги пише в дебелите книги.То тогава се очаква и повече чуждестранни инвеститори да влеят средства на борсата.Те си поставят условията ребром,не се съмнявайте в това.И то пред отговорните институции.А ние като сме седнали на тия Кобос-и и търгуваме като невиждали.Кой иска някакви дребни риби да му мътят водата.И трябва май да бъдем скастрени и притиснати здраво.Като че ли някой иска да ни втълпява ,че трябва да има корекция на всяка цена.Психологическата атака по всички линии си личи спрямо нас- Кобос-ите.Трябва явно да разпродаваме панически ,да се срине тоя пазар. То като погледнеш колко Адсиц-и се нароиха и толкова време цените спят,като че ли не е лошо да се подплаши стадото и да попрелее някой лев нататък,да мръднат тия цени най-после.Някой трябва и по тях да отчете движение.
      Аз съм за развитие на пазара.Знам,че е напълно естествено да има корекции.Но не и да се предизвикват с психологически и административен натиск,който витае в този момент във въздуха .Нека всичко е рамките на закона.Да видим за какво ще се хванат тогава.
      Успех на всички!

Коментар

• Човече,при настъпване на овча паника вълците най-добре набелязват жертвата си.
        А ти кой си, да използваш епитети по адрес на участниците на пазара?Как взимаш решение за продажба?
        Или инвестираш като един друг "пастир" на форумистите,които има акции само в "секси" дружества и ги държи от каменната ера насам.
        Ако си като него няма от какво да те е страх,дългосрочното инвестиране рядко води до загуби.
        "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• 33, я кажи за наводненията кой да обвиняваме и кой да разкараме

Коментар

• На борсата никой на никого не помага!Няма ли КОБОСИ,няма да има ликвиден пазар.

Коментар

• Разбира се Немо, че това беше причината, не го отричам. Овчата паника. Просто хората искат да ни помогнат като ги разкарат тези Кобоси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                Е чак пък пророк! Просто виждам малко по-напред...
                Нищо не виждаш! Темата я отвори при първите признаци на всеобщата корекция,когато голям брой КОБОСИ започнаха да разпродават и на теб започна да ти намирисва на 2005.Сам си признавал,че е била тежка година за теб.

ЛИЧИ СИ ОТДАЛЕЧ,ЧЕ ИДЕЯТА ЗА ОТВАРЯНЕ НА ТЕМАТА БЕШЕ СЪВСЕМ ДРУГА.

Коментар

• а пък според мен авторът на темата е един връзкар, който поради личните си особености не харесва кобосите и е инспирирал последните публикации в пресата. той сигурно след време ще предложи контрол и ограничения за движенията на индексите.

както се казва, гъз глава затрива.

Коментар

• Е чак пък пророк! Просто виждам малко по-напред...

Коментар

• автора на темата се оказва пророк.....

Коментар

• е аз само казах как може да си имаме кобоси за вечни времена
                        всеки сам решава дали иска или не да има кобоси в БГ.
                        явно има различие в мнението ни
                        но времето ще покаже кой е бил прав
                        да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• Първоначално изпратено от u00
                          простете, че съм толкова прям, но ако искате да има кобос без ограничения
                          просто си замълчете
                          и бурята ще отмине

Р.С. Не дразнете лъва
                          ще освен че ще ни изяде хляба може и нас да глътне
                          аз не съм съгласен с мълчанието
                          за какво да си мълчим, че ни обвиняват в манипулации ли?
                          Инсайдера пусна една много хубава тема именно в тази връзка - всеки ден се извършват манипулации от ИП, ние да сме им проблема
                          на борсата има очевадно боравене с вътрешно инфо - да си чул някой да е санкциониран за това?
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• простете, че съм толкова прям, но ако искате да има кобос без ограничения
                            просто си замълчете
                            и бурята ще отмине

Р.С. Не дразнете лъва
                            ще освен че ще ни изяде хляба може и нас да глътне
                            да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• А бе, г-н Апостолов
                              проблемът ви в такъв случай не е с нас малките Cobos-и и нашето
                              ограмотяване. Квалифицирайте управляващите на пенсионните фондове или когото си искате там от "големите" решете проблемите си с тях,променете наредби,намерете техническо решение някакво!
                              Нямам идея как е организирано това по света, но във форума има участници които търгуват на чужди борси,живеят в чужбина,учат там,такива които са запознати с механизмите на работа там питайте тях ако не ви е срам!
                              Ще станем за смях да знете!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                Споко деца комунизъма се завръща, сега остава само Апостол Апостолов да заговори и за национализация
                                След АП може да оглави и Агенцията за национализация ))

Коментар

Working...
                                X