Първоначално изпратено от Martingale
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Старите и доказани играчи на БФБ :)))
Collapse
X
-
Здравейте, Смърфиета! Извинявам се, че не ви отговорих веднага, но имах доста работа. На въпросите ви - наблюденията ми на пазара са от края на 2001-началото на 2002 г. В началото мислех за игра с компенсаторки и отидох в една известна брокерска къща. Там са такъв ентусиазъм се съгласиха да ми продадат колкото си искам компенсаторки, че аз заподозрях някаква манипулация и не купих. През есента на 2002 обаче се престраших и започнах с доверително управление на две места. След това се включих и сам. Какво е станало оттогава - доволен съм. Що се отнася до това какво съм научил (от следенето на пазара, от разговори с брокери и други специалисти) - трудно е да се резюмира с малко думи. Впрочем, повечето от успешните играчи го знаят - няма готова рецепта, всеки трябва да се научи да готви сам ястието.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от RAFAL"Брокер за клиенти" в Карол не знам да има. А.Рабаджийски е шеф на брокерския отдел, а преди него кой беше... Не смесвай нещата във времето.
otskoro mu pomaga edno mnogo u4tivo i korektno mom4e(Blagovest Kra4ev) koito do momenta vinagi s gotovnost i turpenie se opitva da nameri reshenie na jelaniata na klientite.
ima i drugi, no brokerite mislq, 4e sa osnovne sega te dvamata za BG pazara
Коментар
-
Първоначално изпратено от 22Инокентий, аз обиждам опонентите си само при крайно наложителна самоотбрана. Мен обаче постоянно ме ругаят, скрити зад анонимността си и многото линкове.
Следователно ти точно пасваш на описаните в статията влечуги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 22Първоначално изпратено от VNMhttp://i.data.bg/07/07/04/447498_orig.jpg
Бих посъветвал авторът на статията по-често да следи и нашия форум. Тук има и специална категория влечуги - доста по-млади от средната възраст, не говорят за секс, но пак силно фрустрирани))
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNMhttp://i.data.bg/07/07/04/447498_orig.jpg
Бих посъветвал авторът на статията по-често да следи и нашия форум. Тук има и специална категория влечуги - доста по-млади от средната възраст, не говорят за секс, но пак силно фрустрирани
Коментар
Коментар