IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Старите и доказани играчи на БФБ :)))

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Martingale
    Po-dobre pusnete anketa koi ot koq godina e na paraza da se vidi istinata.
    Moje susto i pod anketa kolko sa sus ikonomichesko obrazovanie.
    http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7449

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
      Po-dobre pusnete anketa koi ot koq godina e na paraza da se vidi istinata.
      сигурно ще се изненадаш колко хора с неикномическо се представят на пазара по-добре от други с такова.

Коментар

• Е, аз си признавам, че нямам академично икономическо образование. Затова и скромно си избрах името.

Коментар

• Po-dobre pusnete anketa koi ot koq godina e na paraza da se vidi istinata.

Коментар

• Здравейте, Смърфиета! Извинявам се, че не ви отговорих веднага, но имах доста работа. На въпросите ви - наблюденията ми на пазара са от края на 2001-началото на 2002 г. В началото мислех за игра с компенсаторки и отидох в една известна брокерска къща. Там са такъв ентусиазъм се съгласиха да ми продадат колкото си искам компенсаторки, че аз заподозрях някаква манипулация и не купих. През есента на 2002 обаче се престраших и започнах с доверително управление на две места. След това се включих и сам. Какво е станало оттогава - доволен съм. Що се отнася до това какво съм научил (от следенето на пазара, от разговори с брокери и други специалисти) - трудно е да се резюмира с малко думи. Впрочем, повечето от успешните играчи го знаят - няма готова рецепта, всеки трябва да се научи да готви сам ястието.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL
              "Брокер за клиенти" в Карол не знам да има. А.Рабаджийски е шеф на брокерския отдел, а преди него кой беше... Не смесвай нещата във времето.
              А.Рабаджийски beshe dulgo vreme one-man-job
              otskoro mu pomaga edno mnogo u4tivo i korektno mom4e(Blagovest Kra4ev) koito do momenta vinagi s gotovnost i turpenie se opitva da nameri reshenie na jelaniata na klientite.
              ima i drugi, no brokerite mislq, 4e sa osnovne sega te dvamata za BG pazara

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                .............
                Абе, кажете сега - кои са най-старите и най-заслужили играчи на БФБ??

Коментар

• .............

Коментар

• Инокентий, явно не си следил форума.

Ти защо постоянно обиждаш, като си анонимен? Всяка твоя поява тук е агресия. Не казваш иначе нищо оригинално... Типично влечуго от статията

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                      Инокентий, аз обиждам опонентите си само при крайно наложителна самоотбрана. Мен обаче постоянно ме ругаят, скрити зад анонимността си и многото линкове.

Следователно ти точно пасваш на описаните в статията влечуги.
                      при неизбежна самоотбрана? е как така те натиснаха и се изгавриха с тебе, че имаш нужда от "неизбежна самоотбрана"? нали си анонимен във форума? Или ти е удобно оправдание

Коментар

• Инокентий, аз обиждам опонентите си само при крайно наложителна самоотбрана. Мен обаче постоянно ме ругаят, скрити зад анонимността си и многото линкове.

Следователно ти точно пасваш на описаните в статията влечуги.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                          Първоначално изпратено от VNM
                          http://i.data.bg/07/07/04/447498_orig.jpg
                          Много точно! Направо видях описани онези, които постоянно ме ругаят в този форум.

Бих посъветвал авторът на статията по-често да следи и нашия форум. Тук има и специална категория влечуги - доста по-млади от средната възраст, не говорят за секс, но пак силно фрустрирани
                          е нормално е. ти си най-анонимния тука и най-голямото влечуго ))

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                            Много точно! Направо видях описани онези, които постоянно ме ругаят в този форум.

Бих посъветвал авторът на статията по-често да следи и нашия форум. Тук има и специална категория влечуги - доста по-млади от средната възраст, не говорят за секс, но пак силно фрустрирани

Коментар

• "Ми то" така го е видял аввтора - така го е написал. Но инак, без да се визират външни белези добре е обрисуван лирическия герой.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                                Е това вече ме разби! Дребен, черен и роден на село...

Коментар

Working...
                                X