If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама вие сте много странни! Хем не ви кефи, хем гледате. Пък и нямате голямо право на критика. Когато гледаме ваши предавания в национален ефир, тогава може да давате оценка! Пък и целта на предаването, според мен, е съвсем друга от това което искате вие. все пак 90% от населението са бачкатори и понятие си нямат от борса, валута, търговия и т.н.
Ама вие сте много странни! Хем не ви кефи, хем гледате. Пък и нямате голямо право на критика. Когато гледаме ваши предавания в национален ефир, тогава може да давате оценка! Пък и целта на предаването, според мен, е съвсем друга от това което искате вие. все пак 90% от населението са бачкатори и понятие си нямат от борса, валута, търговия и т.н.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
: )) Jay Gould тва за "бизнеса " съм 1000% съгласен с теб, просто няма по безполезно бизнес предаване в света, : )). тъкмо се сетих сега ще им драсна един имейл на бтв-то за това предаване ..
Те по-скоро не лъжат, а толкова могат. Една графика като технически анализ или няколко цифри като фундаментал не говорят нищо на широката публика и тя няма да ги гледа, слуша или чете.
Друго си е да има заглавие "Ураганът "Кака Мара" разката фамилията на петрола и на индексите" Тогава всички цъкат с език и си казват "Брях, колко сложно нещо е тВа"
Става нещо като, "Полов атлет баболюбец, изнасили старица!" - Действително заглавие от в-к 24 часа )))
: )) Jay Gould тва за "бизнеса " съм 1000% съгласен с теб, просто няма по безполезно бизнес предаване в света, : )). тъкмо се сетих сега ще им драсна един имейл на бтв-то за това предаване ..
-АКО СМЯТАШ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСИЛИЯТА ТИ, УДВОИ ПОСТОЯНСТВОТО СИ
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Jay Gould
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Jay Gould
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Слушането на такова радио е чудесен начин човек да се оплете здраво в сладкодумните, добре подвързани и излъскани думи на медиите.
))))) Нещо като "Бизнеса" по БТВ
Аз чета фундамент за заспиване - безполезен и напудрен до безобразие. Поне що се отнася до форекс. С "Бизнесът" не съм пробвал ...
Освен лихвени нива и счетоводен анализ всичко друго е бля-бля и не е фундамент.
Слушането на такова радио е чудесен начин човек да се оплете здраво в сладкодумните, добре подвързани и излъскани думи на медиите.
))))) Нещо като "Бизнеса" по БТВ
Аз чета фундамент за заспиване - безполезен и напудрен до безобразие. Поне що се отнася до форекс. С "Бизнесът" не съм пробвал ...
"Бизнеса" го гледам като хумористино предаване Преди от време на време, викаха А. Николов за коментар Беше весело да се следи как технически анализатор се мъчи да обясни на журналистка Накрая и двамата гледаха "умно" и наставаха секунди на неловко мълчание Защото, той се опитваше да говори за вълнова теория, а тя искаше да чуе нещо от рода на "Индексите паднаха понеже, дилърите били болни от хрема и затова, овцевъдите в нова Зеландия се притеснили за продажбите на вълнени шушони в еди коя си търговска верига, което доведе до .. и т. н."
Фундамента не са новините и бозата с която ни заливат. Освен лихвени нива и счетоводен анализ всичко друго е бля-бля и не е фундамент.
Много ми е любопитно какво мислите за FOREX радио в интернет?
Ще го слушате ли,ще участвате ли в сдискусии в ефир,ще споделяте ли своите прогнози,анализи и очаквания за пазара.
Очаквам вашите отговори с огромен интерес.
Тази тема я копирах от друг форум,но понеже ми се стори много интересна идеята и я отварям и тук
доста голяма глупост! колко ще са слушателите на това радио? 20? едва ли! Има си достатъчно места в интернет от който може да черпите звук и картина на тази тематика...само да знаете къде да гледате
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар