...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-изгодното чейндж бюро в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5На Цариградско шосе, спирката "Студентски общежития", посока центъра. Много съм доволен от тях от години.
Най-изгоден спред за евро обаче дават някои банки, но при обмяна на валута по сметки. Например ПИБ дава 1.946/1.959, а Пощенска трепе рибата с 1.952/1.957 притова и безкасово и касово. Само за касовата обмяна не знам дали има комисиона. За безкасовото няма със сигурност. Отваряш си две сметки във виртуалния клон на ПИБ или в Пощенска и си обменяш на воля...
Коментар
-
Едни от най добрите Ченч бюра са на бул Стамболийски (в началото). Едното е ченч ЛЕОН, до офиса на ПИБ, или до Върховния административен съд - което ви е по познато.
Срещу това бюро(през бул.Стамболийски) има още две бюра /те са на реда на офиса на Застрах.компания ОРЕЛ/
Много добри котировки, няма комисионни, няма измами.
Големи фирми дори правят сделки при тях.
Коментар
-
На Цариградско шосе, спирката "Студентски общежития", посока центъра. Много съм доволен от тях от години.
Най-изгоден спред за евро обаче дават някои банки, но при обмяна на валута по сметки. Например ПИБ дава 1.946/1.959, а Пощенска трепе рибата с 1.952/1.957 притова и безкасово и касово. Само за касовата обмяна не знам дали има комисиона. За безкасовото няма със сигурност. Отваряш си две сметки във виртуалния клон на ПИБ или в Пощенска и си обменяш на воля...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Сещам се горе долу къде са онези бюра, Лузър, мерси пак. Търся лева като крайна валута, да, или с левове да купя. Иначе знам че се прекарвам когато превъртам директно евро-долар примерно. Но няма как, сумите ми са малки.
Боби, да онези бюра са добри особено за по-екзотични валути. Не бях обаче сигурен дали непременно са добри и за основните.
Коментар
Коментар