IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-изгодното чейндж бюро в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на НДК-то са добри. както и в мола на Ситняково.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
      Говоря примерно за Долар-Франк, Евро-Франк, Евро-Долар. Един вид форекс без ливъридж
      Франк без заявка в такива количества нямат никъде само евро и левове държат на бали всички. Иначе за шарените валути спреда им е най-добри на тях. Тавекса увеличиха жестоко спреда при франка заради голямата волатилност но пък май имаха опция заявка по телефона или нещо такова за форекс без ливъридж сметки в чужди банки и превалутираш по електронне път

Коментар

• Говоря примерно за Долар-Франк, Евро-Франк, Евро-Долар. Един вид форекс без ливъридж

Коментар

Над какви суми изискват предварителна заявка?
          Зависи от какво в какво, но за такива едно време не беше нужна предварителна заявка бяха много ликвидни става въпрос за лев евро и обратното

Коментар

• Над какви суми изискват предварителна заявка?

Коментар

А аз да ви питам - ако имате по-сериозна сума за обмяна - например 10-20-50 хиляди къде може да се обменят освен в банка? Че тия банки са голяма мъка с тия спредове от по 500-600-800 пипса На по-големи суми тия курсови разлики трепят направо.
              Чейнджа на НДК то.

Коментар

• А аз да ви питам - ако имате по-сериозна сума за обмяна - например 10-20-50 хиляди къде може да се обменят освен в банка? Че тия банки са голяма мъка с тия спредове от по 500-600-800 пипса На по-големи суми тия курсови разлики трепят направо.

Коментар

• На Княз Александър e

Коментар

• Първоначално изпратено от naynick Разгледай мнение
                    Предполагам питате затова, дали може да се връщат пари, сменени при тях. Да, правят го. Аз основно сменям от основните валути (евро, долар и франкове) и за тях не важи, но съм си връщал турски лири и то след месец, само ти трябва да си пазиш касовата бележка. За Фактор Ин мога да потвърдя, че връщат парите на същия курс по бележката, за други бюра не знам, не съм питал, дали го правят просто.
                    Благодаря,за същото питах.При Никар и клонинга им също бяха точни
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Ами не си ли поискаш,увеличение няма да има. На мен няколко пъти са ми давали по добри курсове и Никар и тези дето се отцепиха от никара,та дори и тавекса .Не кавам,че са лоши,имало е случаи когато те са ми давали най добър курс.А как са с опцията за шаренията кешбек?Драсни няма да го броиме за реклама само като информация
                      Предполагам питате затова, дали може да се връщат пари, сменени при тях. Да, правят го. Аз основно сменям от основните валути (евро, долар и франкове) и за тях не важи, но съм си връщал турски лири и то след месец, само ти трябва да си пазиш касовата бележка. За Фактор Ин мога да потвърдя, че връщат парите на същия курс по бележката, за други бюра не знам, не съм питал, дали го правят просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от naynick Разгледай мнение
                        Май вече ще им искам пари за реклама ;-))) ама са готини и коректни, имат и много готина служителка, Малчева се казва ;-)
                        Ами не си ли поискаш,увеличение няма да има. На мен няколко пъти са ми давали по добри курсове и Никар и тези дето се отцепиха от никара,та дори и тавекса .Не кавам,че са лоши,имало е случаи когато те са ми давали най добър курс.А как са с опцията за шаренията кешбек?Драсни няма да го броиме за реклама само като информация
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Май вече ще им искам пари за реклама ;-))) ама са готини и коректни, имат и много готина служителка, Малчева се казва ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение
                            Някой ходил ли е в някой офис на Фактор ин,защото аз на два адреса ходих в Младост и там на адреса няма нито офис нито чейнчбюро.Може аз да съм в грешка,обаче това ми е странно.Моля за повече информация който е сменял валута да каже.Благодаря.
                            И аз така се обърках първия път, като чух за Фактор Ин, ходих в Младост, обаче те имат обмяна само в този офис срещу Народния Театър, другите им офиси, самите те ми казаха, че са за Мъниграм, тези паричните преводи. По принцип им го пише на страницата с курсовете самия адрес за обмяната. Ето линка: http://factorin.bg/bg_BG/currency/

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение
                              Някой ходил ли е в някой офис на Фактор ин,защото аз на два адреса ходих в Младост и там на адреса няма нито офис нито чейнчбюро.Може аз да съм в грешка,обаче това ми е странно.Моля за повече информация който е сменял валута да каже.Благодаря.
                              На Княз Александър, до Коста кафе.

Коментар

• Аз ползвам това на НДК, като ми се налага - откъм Витошка

Коментар

Working...
                                X