на НДК-то са добри. както и в мола на Ситняково.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-изгодното чейндж бюро в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеГоворя примерно за Долар-Франк, Евро-Франк, Евро-Долар. Един вид форекс без ливъридж
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеНад какви суми изискват предварителна заявка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеА аз да ви питам - ако имате по-сериозна сума за обмяна - например 10-20-50 хиляди къде може да се обменят освен в банка? Че тия банки са голяма мъка с тия спредове от по 500-600-800 пипса На по-големи суми тия курсови разлики трепят направо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от naynick Разгледай мнениеПредполагам питате затова, дали може да се връщат пари, сменени при тях. Да, правят го. Аз основно сменям от основните валути (евро, долар и франкове) и за тях не важи, но съм си връщал турски лири и то след месец, само ти трябва да си пазиш касовата бележка. За Фактор Ин мога да потвърдя, че връщат парите на същия курс по бележката, за други бюра не знам, не съм питал, дали го правят просто.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАми не си ли поискаш,увеличение няма да има. На мен няколко пъти са ми давали по добри курсове и Никар и тези дето се отцепиха от никара,та дори и тавекса .Не кавам,че са лоши,имало е случаи когато те са ми давали най добър курс.А как са с опцията за шаренията кешбек?Драсни няма да го броиме за реклама само като информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от naynick Разгледай мнениеМай вече ще им искам пари за реклама ;-))) ама са готини и коректни, имат и много готина служителка, Малчева се казва ;-)За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнениеНякой ходил ли е в някой офис на Фактор ин,защото аз на два адреса ходих в Младост и там на адреса няма нито офис нито чейнчбюро.Може аз да съм в грешка,обаче това ми е странно.Моля за повече информация който е сменял валута да каже.Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнениеНякой ходил ли е в някой офис на Фактор ин,защото аз на два адреса ходих в Младост и там на адреса няма нито офис нито чейнчбюро.Може аз да съм в грешка,обаче това ми е странно.Моля за повече информация който е сменял валута да каже.Благодаря.
Коментар
Коментар