IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-изгодното чейндж бюро в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MoneyGram

Някои знае ли в какви обекти мога да ползвам MoneyGram ???

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Ако си гледал цените на повечето чейнджове напоследък, май е по-добре да си влезеш на топло в CCB, да си поседнеш и да изчакаш каките да те обслужат
      Препоръчаха ми бюро Factor IN.Курсовете им бяха много добри,а и от обслужването останах доволен

Коментар

• Ако си гледал цените на повечето чейнджове напоследък, май е по-добре да си влезеш на топло в CCB, да си поседнеш и да изчакаш каките да те обслужат
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Търся чейндж

Може ли някой да ми каже има ли добър чейндж в района на Bedroom ?

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
            С две ръце за това срещу НДК.
            То хубаво,ама срещу НДК има точно да се напълнят пръсчетата на двете ръце.Предполагам имаш предвид това дето е на десетна метра в пряката от Витошка?
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• С две ръце за това срещу НДК.

Коментар

• А бе да ви кажа, за тия бюра дето ги изредихте са добри и курсовете са конкурентни.

Ама наскоро се прибрах от ексурзия в Германия и имах останали доста евро цента и тръгнах даобикалям по бюрата в центъра. Направо се узорих докато ги обменя. та д съдере няколко лева за сносен обяд . Излезе ми късмета в това бюро на ул. Княз Александър, там до едно кафе Коста. Тук сте го препоръчали, factorin се казва, ама четох коментарите след, като си свърших работа... явно който търси намира

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Ама къде се пресичат тез улици с СФ?
                  E човека е имал предвид ботев и кирил и методии...там са две бюра едно до друго с добри курсове но само за долари и евро... иначе за цветни валути са бюрото никар на графа с шеф жоро и никар 2 с шеф пламен на витошка и пресечката през една със солунска...в посока патриарха..

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                    София
                    Прав си... забравих града
                    Ама къде се пресичат тез улици с СФ?
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Това в кой град?
                      София
                      Прав си... забравих града

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                        Според мен най-изгоден курс дават на едно бюро на Ботев, малко преди Опълченска, ако се сещате?
                        Това в кой град?
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Според мен най-изгоден курс дават на едно бюро на Ботев, малко преди Опълченска, ако се сещате?

Коментар

• За каква разлика в курса на валутите " sell/buy" говорим в чейндж бюрата и не е ли в някои банки да се обменя по изгодно например ОББ?
                            http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                              Не съм обменял при тях, но това ЧБ е там от 20 години. Помня около 200 година имаше денонощно опашки от по 100 200 човека пред него. Явно са читави. Друго което мога да ти предложа е на графа между пазара и славейков.
                              Пробвах ги, читави са.

Това, което ми предлагаш държеше значително по-висок курс от Краун-а и останах разочарован, защото съм си пазарувал 3-4 пъти от тях.

Коментар

• http://factorin.bg/bg/clients/promo1/win_100leva/

това предлага и валути, които не се търгуват много често - като например ислански крони на най добри цени

Коментар

Working...
                                X