IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Международни сертификати за FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз лично не знам за такава институция и не виждам смисъл и да има защото за този пазар няма ограничения. Кажи ми за какво ти е реално? Ако искаш да въртиш чужди пари просто трябва да си добър. А ако си добър няма смисъл да въртиш чужди
    Има един сериозен международен сертификат и се казва CFA. Той изисква сериозна подготовка и хората, които го притежават са на ключови позиции в инвестиционния бизнес. Всепризнат и се правят изпити ежегодно на много места по света. В България доколкото знам не се прави. Най-близко можеш да го държиш в Истанбул.
    В България КФН прави изпити за инвестиционни консултанти и за брокери. В момента според мен обаче няма реално търсене на такива специалисти.

Успех!
    Keep walking ...

Коментар

• Международни сертификати за FOREX

Dobur den na vsi4ki! Rovih se iz neta i namerih kakvo li ne, no ne i tova, koeto mi trqbva. Bih iskal da razbera ima li instituciq, koqto da dava sled izpit mejdunarodno priznat sertifikat za valutna turgoviq, kakto ima Investment sertifikati naprimer? Blagodarq vi predvaritelno!
    X