IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

trader.bg - реални сметки и въпроси ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Търгувам чрез Trader.bg с реална сметка от февруари 2005 г., а на демо - половин година преди това. Доволен съм. Има какво да се желае още относно графиките. Досега имат само една издънка - преди около две седмици, когато им отпадна съвера за около половин - един час. Причината беше в БТК - голямото скапване беше широко коментирано и БТК се извини на всичките си клиенти. За щастие нямах отворени позиции, но изпуснах да отиграя едно хубаво движение. Тогава се обадих в Евър и ги понаругах, защото би трябвало да имат втора, резервна линия от друг доставчик. Друга забележка, която имам, е че напоследък почнаха като други брокери да слагат твърде широки ограничения за лимитирани поръчки преди новини - преди нямаше такова нещо.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bnight
      mitko78 ето и един съвет от мен. Ако си мислиш че за 7 месеца демо търговия си усвоил трейдинга много добре, но по начинат по който описа принципът който ползваш за търгуване ми се струва че се опитваш да скалпираш пазара. Вярно повечето когато сме почвали сме правили същото и повярваи ми резултата не е бил добър. ако се поровиш около година назад във форума ще видиш че аз примерно се опитвах да ловя 15 пипс-а на ден. Е да ама не успях. Готов съм да се обзаложа че и 1000 и 100000 да вкараш първият път след 3 месеца тия пари ще са само спомен или дребни остатъци. Така че не мисли че Varna 2 се заяжда с теб. Той просто ти казва как е в действителност . И никога никога никога не рискувай повече от 2-3% в една сделка повярвай ми винаги има какво да се обърка. Понеже знам че нито ще се вслушаш в съветите ни нито нещо ще те спре да вкараш 10000 лв. Ще ти кажа само Весела Коледа и дано поне извадиш малко късмет и след 3 месеца да остане все нещо от тия пари. Късмет.
      не няма никакво заяждане. сори ако съм объркал нещо. просто тука си има хора които знаят за какво става дума и аз чета и не пиша. исках да питам само за впечатления от трейдър.бг. иначе за принципа ми за търгуване - ще го усъвършенствам януари, фвруари когато имам повечко свободно време на хубавия интернет в офиса. и мисля да прочета за вълните на елиът. всичко друго дето го има по книжарниците съм го прочел. и понеже коледа мина ще Ви пожелая ЧНГ )) и успешна 2006-та. особено на трейдърите

      Коментар


      • mitko78 ето и един съвет от мен. Ако си мислиш че за 7 месеца демо търговия си усвоил трейдинга много добре, но по начинат по който описа принципът който ползваш за търгуване ми се струва че се опитваш да скалпираш пазара. Вярно повечето когато сме почвали сме правили същото и повярваи ми резултата не е бил добър. ако се поровиш около година назад във форума ще видиш че аз примерно се опитвах да ловя 15 пипс-а на ден. Е да ама не успях. Готов съм да се обзаложа че и 1000 и 100000 да вкараш първият път след 3 месеца тия пари ще са само спомен или дребни остатъци. Така че не мисли че Varna 2 се заяжда с теб. Той просто ти казва как е в действителност . И никога никога никога не рискувай повече от 2-3% в една сделка повярвай ми винаги има какво да се обърка. Понеже знам че нито ще се вслушаш в съветите ни нито нещо ще те спре да вкараш 10000 лв. Ще ти кажа само Весела Коледа и дано поне извадиш малко късмет и след 3 месеца да остане все нещо от тия пари. Късмет.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

        Коментар


        • и за малко са забравя Честита коледа и весело прекарване на нова година !!!
          -АКО СМЯТАШ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСИЛИЯТА ТИ, УДВОИ ПОСТОЯНСТВОТО СИ

          Коментар


          • Напълно споделям мнението на varna 2, аз когато започвах изгубих първите си 2 сметки и осъзнах че колкото и пари да бях сложил в тях резултата щеше да е същия, затова се радвам че послушах по опатилите от мене и ги заредих с малко пари .Препоръчвам ти и ти да направиш същото...
            -АКО СМЯТАШ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСИЛИЯТА ТИ, УДВОИ ПОСТОЯНСТВОТО СИ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от YNM
              да си на демо се иска голямо търпение аз пробвах няма и месец но като няма тръпка ......поставих толкова колкото сметнах че мога да си позволя да загубя и хоп във водата
              Аз пък издържах по-малко от 3 месеца и сега съм в играта - от десетина дни вече... ;-)

              Коментар


              • да си на демо се иска голямо търпение аз пробвах няма и месец но като няма тръпка ......поставих толкова колкото сметнах че мога да си позволя да загубя и хоп във водата
                "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Varna 2
                  mitko78, съвсем добронамерен съвет: отвори си реална сметка, където смяташ за добре, но НИКОГА С 10 000 ЛЕВА!!! 7 месеца търговия са ТВЪРДЕ малко, за да успееш да си запазиш парите, камо ли и да печелиш. Не ти се надувам или нещо такова, а и това което ти дадох като съвет ще го потвърдят вярвам почти 99% от участниците във този форум.
                  Сложи 200-300$ и ако успееш да ги удвоиш търгувайки с не повече от 10% от капитала си на сделка и риск не повече от 2-3% тогава мисли за 1000$, но да сложиш 10 000 ей така за тръпката си е жив мазохизъм. Ако искаш тръпка изхарчи 1000 за жени и луди работи, ще ти е много по-евтина тръпката.

                  Весела Коледа!!!!
                  какво да ми се надуваш няма нищо такова. 7 месеца са си 7 месеца и не са много ама започнах да хващам движения да идентифицирам трендове. играя с голяма сума на демото и на около 5-10 пипа затварям. ако съм хванал хубав тренд държа по повече. благодаря на всички за съветите. честно казано не съм очаквал добро отношение. наистина ще пробвам отначало с около 700-800 лева след това ще си сложа повече.
                  благодаря и весели празници.

                  Коментар


                  • Платформата на TRADER.BG е много добра. Но има един малък недостатък - на можеш с един и същи инструмент да правиш по няколко сделки, или противоположни. Усреднява ги в една. Това е хубаво ако искаш да изтеглиш губеща позиция по-близо до пазарната цена. Но всичко зависи от психологическата настройка на играча в крайна сметка. ВЕСЕЛА КОЛЕДА и УСПЕШНА НОВА ГОДИНА ЗА ВСИЧКИ !
                    http://georgipiskov.blogspot.com

                    Коментар


                    • mitko78, съвсем добронамерен съвет: отвори си реална сметка, където смяташ за добре, но НИКОГА С 10 000 ЛЕВА!!! 7 месеца търговия са ТВЪРДЕ малко, за да успееш да си запазиш парите, камо ли и да печелиш. Не ти се надувам или нещо такова, а и това което ти дадох като съвет ще го потвърдят вярвам почти 99% от участниците във този форум.
                      Сложи 200-300$ и ако успееш да ги удвоиш търгувайки с не повече от 10% от капитала си на сделка и риск не повече от 2-3% тогава мисли за 1000$, но да сложиш 10 000 ей така за тръпката си е жив мазохизъм. Ако искаш тръпка изхарчи 1000 за жени и луди работи, ще ти е много по-евтина тръпката.

                      Весела Коледа!!!!
                      Работа и заплата?

                      Коментар


                      • Радвам се, че си харесал продукта на Евър. Аз лично съм имал общо по други теми с Евър, но споделям свое убеждение - може понякога сервиза, който очакваш да не е най-добрия, бавен или друго, но проблеми с парите си при тях просто неможеш да имаш. Евър е нещо много сериозно и хората там са такива. Те никога не са били в центъра на медиите - може и така да искат или не полагат усилия /да си купиш журналисти за платени материали/. Надявам се тази програма Trader да е наистина добра и да печелиш. Успех.

                        Коментар


                        • Весела Коледа и ЧНГ на всички между другото

                          Коментар


                          • trader.bg - реални сметки и въпроси ...

                            Здравейте,
                            имам желание да търгувам във трейдър.бг със сметка около 10 хил. лева първоначално. въпроса ми е възможно ли е да има опити да ме прецакат или всичко ще си протича по правилата и парите ми ще бъдат превеждани когато трябва.
                            между другото с форекс се занимавам от около 7 месеца демо. иначе се занимавам с рекламен бизнес и искам да опитам тръпката.
                            та за трейдър.бг - имал ли е някой проблеми с тях?
                            моля не ми препоръчвайте други. интересува ме главно Евър
                          Working...
                          X