IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

trader.bg - реални сметки и въпроси ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Аз пък не мога да разбера какъв е проблемът за 1%
    https://www.unicreditbulbank.bg/bg/valutni-kursove/

Ех че сме ларж! Между другото - ще го повярвам и няма да те приравнявам към долните двама: Frosty и prectical ако този процент го извадиш. Какво толкова - 1% 20 усд. Ти си на ход!!!
    Last edited by Fair; 20.10.2017, 00:24.

Коментар

• Аз пък не мога да разбера какъв е проблемът за 1%
      https://www.unicreditbulbank.bg/bg/valutni-kursove/

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

След като бъкетите изобщо не участват на валутните пазари, откъде да я вземат тази валута за да ти я дадат? Освен да я купят от банка на по-висок курс...

ем парен каша духа
        при мен "проблема" беше че сметката ми е в долари и всички печалби и загуби се генерират в долари
        викам: ок ей ви сметка долари, пратете ми долари,
        след двайсе разговора , и ходих им на крака даже, некав началник ми вика:
        Бе човек, откъде да ти зема 32 хиляди долара да ти прата по сметката?!?!?
        тукинка сичката разправия от моя страна свърши, викам квото пратат...

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec
          преди 3-4 години имах същия проблем, с друг бг посредник
          сумата беше малко над $30к, а трънския курс беше над 1% , бе за около 500$ ставаше въпрос
          обяснението беше от сорта: това са пари кеш, въпреки че минават по банка, и трябвало да се вземе банковия курс сел/бай
          ффакк викам вие сте посредни, нали купувате/продавате през два пипса....,
          в крайна сметка получаването на цялата сума беше удовлетворение за мен, но обеца на ушето!!!!
          След като бъкетите изобщо не участват на валутните пазари, откъде да я вземат тази валута за да ти я дадат? Освен да я купят от банка на по-висок курс...
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Ти сериозно ли го пускаш това? Първо човек трябва да е абсолютен ГЛУПАК ама възможно най-големят да вкара сериозни пари в един БЪКЕТ. Да традара не е нищо повече от бъкет. Става само да си отвориш една сметчица 100-200 лева и да си цъкаш за кафенце и семки и като комар. Тяхната печалба е вашата загуба. Не мисли,че ще изплащат нещо. В България брокерите са смешки. Който играе сериозно играе навън и то не през МТ4 или МТ5. Тва са аматьорски изпълнения
            +1
            Това мнение ми харесва.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair
              Здравейте,
              Няма да ви отегчавам надълго и широко за сюрреалистичните изживявания и страшните разправии които днес по обед имах в офиса на Трейдър. Затова съвсем накратко - с 300 зора (буквално!) успях да изтегля 2000 долара от сметката си, заявени още във Вторник, НО превалутирани по курс 1,65 лв. След въпроса ми що за трънски курс е това и поредната подигравка ли е, безцеремонно бях изгонен с декларацията "Оплаквай се на който искаш". Та се замислих - колко ли са затънали, та се налага да протакат и да се правят на луди за нещо толкова елементарно, както и кое налага кражбата - точно така! кражбата на 1% от сумата която трябваше да ми бъде преведена!? И по неприятния въпрос - ако такива циркове са възможни заради 2000 USD, какво ли би било за 5, 6 или 7 цифрени суми??? С отряд командоси ли ще се налага да си търсиме парите!? Наистина съм любопитен какво ще кажат от КФН по въпроса, утре ще подам жалба до тях, пък да видиме.....
              Успех в търговията на всички!
              Ти сериозно ли го пускаш това? Първо човек трябва да е абсолютен ГЛУПАК ама възможно най-големят да вкара сериозни пари в един БЪКЕТ. Да традара не е нищо повече от бъкет. Става само да си отвориш една сметчица 100-200 лева и да си цъкаш за кафенце и семки и като комар. Тяхната печалба е вашата загуба. Не мисли,че ще изплащат нещо. В България брокерите са смешки. Който играе сериозно играе навън и то не през МТ4 или МТ5. Тва са аматьорски изпълнения

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                В моя пример при затваряне на едната позиция и ми изпише че имам временна печалба не 1.1 лв а 0.55 лв (демек са ми прибрали в баланса тези сума и са оставили половината печалба от 0.55 лв ) , тогава се съгласявам с Вашият вариант . Но точно това не стана. Което е вече шантавото. Те продължават да твърдят че имам обща печалба от 1.1 лв. , но видиш ли при 1.5 лв, щял съм да бъда на нулата.
                Затова и пиша в тази тема, на друг дали не се е случвало.
                И се извинявам ако Ви губя времето - защото става въпрос за 10 лева (толкова по малко прибрах).
                Успешен ден
                От доста време не съм им ползвал платформата, но преди години цъках редовно. Доста пъти съм правил като теб, 1 добавка преди стопа. Цената тогава се усреднява, както казваш 2 ябълки на средна цена. Ако си на нула, едната ти позиция е потънала другата изплувала. В случая без да се съсредоточавам твърде много в ябълковата сметка, ще ти кажа, че не са те прецакали по никакъв начин. Ако ти се дълбае още в случая дай прт скр на позициите с котировки и обеми и да сметнем пипсовете. Общо взето ти сумират и усредняват печалбата/загубата, кое къде си отворил губи значение след отваряне на добавка.

Трейдъра не са най-готиния брокер, но и не мисля, че биха си позволили да те цакат с дребни сметки.
                Last edited by k_v_v_; 17.03.2017, 00:05.
                FinancialMarkets.Zone

Коментар

В моя пример при затваряне на едната позиция и ми изпише че имам временна печалба не 1.1 лв а 0.55 лв (демек са ми прибрали в баланса тези сума и са оставили половината печалба от 0.55 лв ) , тогава се съгласявам с Вашият вариант . Но точно това не стана. Което е вече шантавото. Те продължават да твърдят че имам обща печалба от 1.1 лв. , но видиш ли при 1.5 лв, щял съм да бъда на нулата.
                  И се извинявам ако Ви губя времето - защото става въпрос за 10 лева (толкова по малко прибрах).
                  Успешен ден
                  не мога да разбера проблема ви,обърнете се към оператор-имат чат,там ще ви бъде разяснено.
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• В моя пример при затваряне на едната позиция и ми изпише че имам временна печалба не 1.1 лв а 0.55 лв (демек са ми прибрали в баланса тези сума и са оставили половината печалба от 0.55 лв ) , тогава се съгласявам с Вашият вариант . Но точно това не стана. Което е вече шантавото. Те продължават да твърдят че имам обща печалба от 1.1 лв. , но видиш ли при 1.5 лв, щял съм да бъда на нулата.
                    Успешен ден

Коментар

Защото средната показва , при каква цена ще излезеш на плюс (ако курсът е под нея) или ще почнеш да губиш(ако курсът е над нея). При цена 1,5 лева средна за две ябълки и курс 2.05 лв за ябълка имам 0.55 лв печалба на ябълка, което за двете е 1,10 лв общо. При затваряне на едната позиция, този 1,10 лев печалба трябва да ми коригира вече цената за останалата една ябълка . Демек те ми казват, че при една позиция и цена 1,5 лв за ябълка аз ще съм на нулата и под този курс(1,5 лв) аз ще почна да губя. А моите сметки са 2.05 лв(курс при затваряне на едната) - 1.1 лв( печалба в момент 2.05) = 0,95 лв (толкова трябва да падне курсът за да почна да губя) .
                      Успешен ден на всички
                      какви са тези сметки от твоя страна не мога да разбера?
                      много е просто: имаш 2 ябълки на цена 1,5 без значение как си стигнал до нея-с усредняване или не.
                      прдаваш едната ябълка на някаква цена,остава ти другата,защо според теб на нея средната цена трябва да е по-ниска?
                      и тя е на 1,5.

Коментар

• Защото средната показва , при каква цена ще излезеш на плюс (ако курсът е под нея) или ще почнеш да губиш(ако курсът е над нея). При цена 1,5 лева средна за две ябълки и курс 2.05 лв за ябълка имам 0.55 лв печалба на ябълка, което за двете е 1,10 лв общо. При затваряне на едната позиция, този 1,10 лев печалба трябва да ми коригира вече цената за останалата една ябълка . Демек те ми казват, че при една позиция и цена 1,5 лв за ябълка аз ще съм на нулата и под този курс(1,5 лв) аз ще почна да губя. А моите сметки са 2.05 лв(курс при затваряне на едната) - 1.1 лв( печалба в момент 2.05) = 0,95 лв (толкова трябва да падне курсът за да почна да губя) .
                        Успешен ден на всички
                        Last edited by Novakat; 14.03.2017, 09:32.

Коментар

Имам една реална сметка от преди 4 години(заради едни точки от един сайт) и го бях забравил. Обикновено към Март месец всяка година си правя едно мини състезание със себе си. Та оказа се че имам някой лев там и почвам да си цъкам. Почти ги удвоих и ми хареса една фигура, та отворих втора позиция. Представете си че съм взел една ябълка на 2 лева, цената е паднала до 1 лев и аз съм взел втора. Средната цена на двете стана 1,5 лв. До тук добре. Курсът отива над 2 лева и аз си продадох едната ябълка на 2,05 . И Трейдър бг не пожела да промени средната цена на втората ябълка от 1,5 лв. на под 1 лв. Вярно лимита на втората беше ударен при 2.5 лв. и вместо да ми дадат малко над 1,5лв , те ми дадоха 1 лв .
                          Друг да е имал този проблем или само на мен ми се яви ?
                          А,защо трябва да промени цената от 1,5 на 1?

Коментар

• Имам една реална сметка от преди 4 години(заради едни точки от един сайт) и го бях забравил. Обикновено към Март месец всяка година си правя едно мини състезание със себе си. Та оказа се че имам някой лев там и почвам да си цъкам. Почти ги удвоих и ми хареса една фигура, та отворих втора позиция. Представете си че съм взел една ябълка на 2 лева, цената е паднала до 1 лев и аз съм взел втора. Средната цена на двете стана 1,5 лв. До тук добре. Курсът отива над 2 лева и аз си продадох едната ябълка на 2,05 . И Трейдър бг не пожела да промени средната цена на втората ябълка от 1,5 лв. на под 1 лв. Вярно лимита на втората беше ударен при 2.5 лв. и вместо да ми дадат малко над 1,5лв , те ми дадоха 1 лв .
                            Друг да е имал този проблем или само на мен ми се яви ?

Коментар

• plovdiv, проблемът е в това че МТ има отворен порт, който е забранен от PROXYто на моята фирма. Пробвах да сменя порта по който да тече информацията, но не се получи. За да ми отворят порта от IT ми искат специално разрешение, а някакси не върви да казвам за какво точно ми трябва
                              НЕ съм кой знае какъв специалист в изграждането на мрежи и пр. и не съм се пробвал повече, но ако имах възможност щях да използвам МТ. Както и да е, ако имаш представа дали има някакво решение на проблема- казвай!

Коментар

• ED, наистина това което казваш е така, аз също отворих акаунта си навремето там по тази причина. След това обаче нещата се промениха. Какво ограничение ти слага proxy-сървъра в работата, за да не може да конектнеш който и да е МТ4 сървър??!

Никой, ника ти много ти тича. Що не си цъкаш демото без да се намесваш в теми, от които не разбираш?

Успех.

Коментар

Working...
                                X