Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
trader.bg - реални сметки и въпроси ...
Collapse
X
-
Аз пък не мога да разбера какъв е проблемът за 1%
https://www.unicreditbulbank.bg/bg/valutni-kursove/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
След като бъкетите изобщо не участват на валутните пазари, откъде да я вземат тази валута за да ти я дадат? Освен да я купят от банка на по-висок курс...
ем парен каша духа
при мен "проблема" беше че сметката ми е в долари и всички печалби и загуби се генерират в долари
викам: ок ей ви сметка долари, пратете ми долари,
след двайсе разговора , и ходих им на крака даже, некав началник ми вика:
Бе човек, откъде да ти зема 32 хиляди долара да ти прата по сметката?!?!?
тукинка сичката разправия от моя страна свърши, викам квото пратат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovecпреди 3-4 години имах същия проблем, с друг бг посредник
сумата беше малко над $30к, а трънския курс беше над 1% , бе за около 500$ ставаше въпрос
обяснението беше от сорта: това са пари кеш, въпреки че минават по банка, и трябвало да се вземе банковия курс сел/бай
ффакк викам вие сте посредни, нали купувате/продавате през два пипса....,
в крайна сметка получаването на цялата сума беше удовлетворение за мен, но обеца на ушето!!!!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Ти сериозно ли го пускаш това? Първо човек трябва да е абсолютен ГЛУПАК ама възможно най-големят да вкара сериозни пари в един БЪКЕТ. Да традара не е нищо повече от бъкет. Става само да си отвориш една сметчица 100-200 лева и да си цъкаш за кафенце и семки и като комар. Тяхната печалба е вашата загуба. Не мисли,че ще изплащат нещо. В България брокерите са смешки. Който играе сериозно играе навън и то не през МТ4 или МТ5. Тва са аматьорски изпълнения
Това мнение ми харесва.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FairЗдравейте,
Няма да ви отегчавам надълго и широко за сюрреалистичните изживявания и страшните разправии които днес по обед имах в офиса на Трейдър. Затова съвсем накратко - с 300 зора (буквално!) успях да изтегля 2000 долара от сметката си, заявени още във Вторник, НО превалутирани по курс 1,65 лв. След въпроса ми що за трънски курс е това и поредната подигравка ли е, безцеремонно бях изгонен с декларацията "Оплаквай се на който искаш". Та се замислих - колко ли са затънали, та се налага да протакат и да се правят на луди за нещо толкова елементарно, както и кое налага кражбата - точно така! кражбата на 1% от сумата която трябваше да ми бъде преведена!? И по неприятния въпрос - ако такива циркове са възможни заради 2000 USD, какво ли би било за 5, 6 или 7 цифрени суми??? С отряд командоси ли ще се налага да си търсиме парите!? Наистина съм любопитен какво ще кажат от КФН по въпроса, утре ще подам жалба до тях, пък да видиме.....
Успех в търговията на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеВ моя пример при затваряне на едната позиция и ми изпише че имам временна печалба не 1.1 лв а 0.55 лв (демек са ми прибрали в баланса тези сума и са оставили половината печалба от 0.55 лв ) , тогава се съгласявам с Вашият вариант . Но точно това не стана. Което е вече шантавото. Те продължават да твърдят че имам обща печалба от 1.1 лв. , но видиш ли при 1.5 лв, щял съм да бъда на нулата.
Затова и пиша в тази тема, на друг дали не се е случвало.
И се извинявам ако Ви губя времето - защото става въпрос за 10 лева (толкова по малко прибрах).
Успешен ден
Трейдъра не са най-готиния брокер, но и не мисля, че биха си позволили да те цакат с дребни сметки.Last edited by k_v_v_; 17.03.2017, 00:05.FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеВ моя пример при затваряне на едната позиция и ми изпише че имам временна печалба не 1.1 лв а 0.55 лв (демек са ми прибрали в баланса тези сума и са оставили половината печалба от 0.55 лв ) , тогава се съгласявам с Вашият вариант . Но точно това не стана. Което е вече шантавото. Те продължават да твърдят че имам обща печалба от 1.1 лв. , но видиш ли при 1.5 лв, щял съм да бъда на нулата.
И се извинявам ако Ви губя времето - защото става въпрос за 10 лева (толкова по малко прибрах).
Успешен денАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
В моя пример при затваряне на едната позиция и ми изпише че имам временна печалба не 1.1 лв а 0.55 лв (демек са ми прибрали в баланса тези сума и са оставили половината печалба от 0.55 лв ) , тогава се съгласявам с Вашият вариант . Но точно това не стана. Което е вече шантавото. Те продължават да твърдят че имам обща печалба от 1.1 лв. , но видиш ли при 1.5 лв, щял съм да бъда на нулата.
Успешен ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗащото средната показва , при каква цена ще излезеш на плюс (ако курсът е под нея) или ще почнеш да губиш(ако курсът е над нея). При цена 1,5 лева средна за две ябълки и курс 2.05 лв за ябълка имам 0.55 лв печалба на ябълка, което за двете е 1,10 лв общо. При затваряне на едната позиция, този 1,10 лев печалба трябва да ми коригира вече цената за останалата една ябълка . Демек те ми казват, че при една позиция и цена 1,5 лв за ябълка аз ще съм на нулата и под този курс(1,5 лв) аз ще почна да губя. А моите сметки са 2.05 лв(курс при затваряне на едната) - 1.1 лв( печалба в момент 2.05) = 0,95 лв (толкова трябва да падне курсът за да почна да губя) .
Успешен ден на всички
много е просто: имаш 2 ябълки на цена 1,5 без значение как си стигнал до нея-с усредняване или не.
прдаваш едната ябълка на някаква цена,остава ти другата,защо според теб на нея средната цена трябва да е по-ниска?
и тя е на 1,5.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Защото средната показва , при каква цена ще излезеш на плюс (ако курсът е под нея) или ще почнеш да губиш(ако курсът е над нея). При цена 1,5 лева средна за две ябълки и курс 2.05 лв за ябълка имам 0.55 лв печалба на ябълка, което за двете е 1,10 лв общо. При затваряне на едната позиция, този 1,10 лев печалба трябва да ми коригира вече цената за останалата една ябълка . Демек те ми казват, че при една позиция и цена 1,5 лв за ябълка аз ще съм на нулата и под този курс(1,5 лв) аз ще почна да губя. А моите сметки са 2.05 лв(курс при затваряне на едната) - 1.1 лв( печалба в момент 2.05) = 0,95 лв (толкова трябва да падне курсът за да почна да губя) .
Успешен ден на всичкиLast edited by Novakat; 14.03.2017, 09:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеИмам една реална сметка от преди 4 години(заради едни точки от един сайт) и го бях забравил. Обикновено към Март месец всяка година си правя едно мини състезание със себе си. Та оказа се че имам някой лев там и почвам да си цъкам. Почти ги удвоих и ми хареса една фигура, та отворих втора позиция. Представете си че съм взел една ябълка на 2 лева, цената е паднала до 1 лев и аз съм взел втора. Средната цена на двете стана 1,5 лв. До тук добре. Курсът отива над 2 лева и аз си продадох едната ябълка на 2,05 . И Трейдър бг не пожела да промени средната цена на втората ябълка от 1,5 лв. на под 1 лв. Вярно лимита на втората беше ударен при 2.5 лв. и вместо да ми дадат малко над 1,5лв , те ми дадоха 1 лв .
Друг да е имал този проблем или само на мен ми се яви ?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Имам една реална сметка от преди 4 години(заради едни точки от един сайт) и го бях забравил. Обикновено към Март месец всяка година си правя едно мини състезание със себе си. Та оказа се че имам някой лев там и почвам да си цъкам. Почти ги удвоих и ми хареса една фигура, та отворих втора позиция. Представете си че съм взел една ябълка на 2 лева, цената е паднала до 1 лев и аз съм взел втора. Средната цена на двете стана 1,5 лв. До тук добре. Курсът отива над 2 лева и аз си продадох едната ябълка на 2,05 . И Трейдър бг не пожела да промени средната цена на втората ябълка от 1,5 лв. на под 1 лв. Вярно лимита на втората беше ударен при 2.5 лв. и вместо да ми дадат малко над 1,5лв , те ми дадоха 1 лв .
Друг да е имал този проблем или само на мен ми се яви ?
Коментар
-
plovdiv, проблемът е в това че МТ има отворен порт, който е забранен от PROXYто на моята фирма. Пробвах да сменя порта по който да тече информацията, но не се получи. За да ми отворят порта от IT ми искат специално разрешение, а някакси не върви да казвам за какво точно ми трябва
НЕ съм кой знае какъв специалист в изграждането на мрежи и пр. и не съм се пробвал повече, но ако имах възможност щях да използвам МТ. Както и да е, ако имаш представа дали има някакво решение на проблема- казвай!
Коментар
-
ED, наистина това което казваш е така, аз също отворих акаунта си навремето там по тази причина. След това обаче нещата се промениха. Какво ограничение ти слага proxy-сървъра в работата, за да не може да конектнеш който и да е МТ4 сървър??!
Никой, ника ти много ти тича. Що не си цъкаш демото без да се намесваш в теми, от които не разбираш?
Успех.
Коментар
Коментар