IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FEEI

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• now sam i imam nuzda ot savet

kakwo ste mi preporachate da igraq utre na aukciona ili da kupq tuk ot wtorichniq pazar ?
    zasto sa tolkowa skapi tezi prawa? imah porachka za 25 stotinki i ne se polu4i nisto samo si pohar4ih parite za komisionni na posrednika ...

Коментар

• Разбира се продавачите могат да искат каквото си пожелаят цена за правата, но се вижда, че тя е нереално висока и същинското търсене е мнооого по-ниско. Все пак успех на всички кандидати за тази позиция

Коментар

• Бръмбар, добре.

а на еврофинанс много съм им набрал

Коментар

• Bobi75, не се мятай като фурнаджийска лопата - покупката е на Карол!

Коментар

• видяхте ли ги тези от евро-файнанс как изманипулираха пазара.
            точно в 12:59 купиха 5 х R2FEEI на 1.94.

Коментар

• АДСИЦ-ът със сигурност ще е от полза за Енемона А за обратното твърдение ще трябва да почакаме и да видим... Все пак левче за право ми се виждат множко, но... явно очакванията са значителни.
              Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Ако се съди по проспекта и разните наредби и планове за енергийна ефективност, има бъдеще. А зад него стои Енемона, която е една от най-големите строителни компании в България. Не знам обаче дали това ще е от голямо значение за фонда. Някой разбрал ли е как точно ще работи ФЕЕИ и какво точно представляват ЕСКО договорите?

Коментар

• FEEI

Какво мислите за тази позиция? Има ли бъдеще в такъв вид секюритизация и дали конкретното дружество ще се развива добре
                Working...
                X