IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Системи за търговия, които наистина работят

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля че все още няма коментари по темата, а би трябвало да представлява интерес. Организаторите са направили изключително удобна страница за проследяване развитието на шампионата: http://championship.mql4.com/2006/ru/participants
    Заслужава си хвърлянето на един поглед от време на време.
    Ами много е рано да се коментира. Аз моя коментар и прогноза за изхода на конкурса с експерти съм си го дал. За сега състезанието върви нормално , а аз лично не виждам лидер за момента. Както и предполагах много от участващите са решили да играят по схемата всичко или нищо като поемат прекалено голям риск с големите си позиции . Това не може да представлява един експерт за наистина реална търговия. Какво се опитват да докажат с този конкурс ??????
    че е възможна напълно автоматичната игра ??? то това е ясно ) Е, разбира се не може един "ауто експерт" да се сравнява с истински трейдър. Трейдъра винаги ще има предимство , но много хора предпочитат да търгуват с експерти - най-вече които не им се занимава много с търговия а искат да препечелят нещо.

А сега да попитам има ли някой тука който наистина ама много наистина да програмира за МТ4 ??? Просто искам да си направя една консултация ))

Успех на всички ..

Коментар

• Automated Trading Championship 2006

Мисля че все още няма коментари по темата, а би трябвало да представлява интерес. Организаторите са направили изключително удобна страница за проследяване развитието на шампионата: http://championship.mql4.com/2006/ru/participants
      Заслужава си хвърлянето на един поглед от време на време.

Коментар

• Харесва ми мисленето ти Определено съм на същото мнение
        Виж експерта в деиствие

http://forexexperts.net/log4/statement.htm

Коментар

• Това за изтриването е ясно ! колкото и гаранции да дават не мисля че сериозните програмисти ще им повярват / все пак компилатора си е техен - колкото и да го защитаваш тоя експерт който ще пратиш трябва да си сигурен че ще имат сорс кода ти !!! / а после ..... няма как да знаеш къде и как ще работят твоите идеи купени буквално за жълти стотинки . Според мен не става толкова въпрос за печелищи експерти колкото до събиране на НОВИ ИДЕИ ! Според мен това е целта . И няма да се учудя ако след време някои от тях се предлагат / срещо заплащане разбира се / като опции директно към МетаТрейдера. Много други отдавна утвурдени пратформи за търговия имат /като опции / готови системи за турговия . мисля че това е една от целите на конкурса и по специално на MetaQuote ! Колкото и да е разпространена платформата им все още не заема призово място - а ми се струва че това много им се иска )

Коментар

• Аз мисля че едва ли ще има експерт с тъкъв профит . Определено ако няма ММ ще сдаде багажа. А и ако валутата която си избереш изкара някаква консолидация тя отиде .
            Все пак 1500 % са доста големи очаквания . Аз мисля да си пусна експерта както ми работи и на другите акаунти. Все пак капка по капка вир става

А относно конкурса няма за какво да се съмняваш , хората добре са си направили сметката. да дадат 80 000 $ за работещи системи .Това са нищо пари при условие че експертите които спечелят после с техните средства ще ги изкарат за нула време .
            Това че пишат че всички експерти ще бъдат изтрити .... няма как да го разберем
            Виж експерта в деиствие

Коментар

• Привет bolero ! Добре дошъл в форума.
              И аз съм от скоро тука , но пък отдавна търгувам с експерти, и смятам и аз да участвам. Просто си е предизвикателство ! Въпреки че не се знае колко наистина "кадърни" експерти ще участват, поради простата причина че те и сега си докарват прилични доходи, за какво им е да се състезават ????? Хем ми се иска да участвам , хем се чудя много за този конкурс ???? много е ..... как да кажа - съмнителен може би . Направих си някои прости изчисления, и се оказа / съобразно условията и ограниченията на конкурса / че много трудно експерт с нормален ММ / който е пригоден за наистина реални условия / може да спечели ! Най вероятно ще е някоя скалпираща система с 50-70 % риск и много късмет !!! ) Моите очаквания са за 1 во място експерта да има 1500 % или дори повече профит за 12-те седмици състезание , което си е пълна лудост при реален акаунт.
              Критични ще са първите две седмици.

Много ми е интересно и твоето мнение за конкурса.

Успехи на всички !

Коментар

• Мисля да пусна моя експерт на шампионшипа и се надявам да се добера на някое от местата . От доста време пиша експерти и смятам че съм постигнал нещо . Ето няколко снимки от моя експерт

http://forexexperts.net/account/test2.htm
                http://forexexperts.net/account/test.htm
                Виж експерта в деиствие

Коментар

• Ухааааа,е тва ми привлече вниманието.Аз не разбирам англииски ама цифрите са красноречиви .Остава само да разберем как се кандидатства за участие,кога започва,кога му е крайния срок и как става прибирането на парите(ей тука не съм алчен,нали )
                  Жалко че ще съм мноооого зает по-голямата част от септември и може би няма да мога да ти помагам(то не че ще съм от голяма полза,ама ...)
                  Въххх,че ме заслепиха цифрите,та чак не прочетох -ми то от 1 октомври било,май ще го пропуснем.Ако ти се занимава-ще помагам с каквото мога.Все още съм на мнение че експерт може да вади повече от 70% печалба на месец,без значение какъв в какъв момент от време е пуснат.За съжаление сме много в началото,но ако е ежегодно,другата година ще ги разбием ,като главна фигура ще си ти,а после ще почерпиш
                  Подхвърли нещо като за начало да набера малко скорост,че до като те нямаше бях в застой

Успех
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Я се стегни ! Виж тука хората какжо са наумили

http://championship.mql4.com/

Коментар

• Здравей,но денят изобщо не е добър .Така съм се забатачил в нзд.цхф че ако продължи в този дух ще трябва да се откажа от форекс.А за отпуските-добре сте вие,моята е чак за коледа.Мислех да се науча най-после да карам ски,но с сегашното развитие на нещата май ще почакам.Е,до тогава има доста време,така че да не се отчайвам

Успех

Коментар

• Добър ден на всички . Как сте , сваршиха ли отпуските ?

Коментар

• Ами аз слагам лимитни поръ4ки за това 4е цената като стигне там дет трябва да е стопа аз вместо да купя продавам още веднъж ако въобще несъм уцелил тренда гледам да имам пари да копувам(продавам) през следващите 10-15 фигури
                          www.mastar.biz

Коментар

• Re: 11

Първоначално изпратено от me4a_kryv
                            нещо несъм уцелил SL-а ама аз като неиграя със стопове и съм загубил тренинг ве4е >>там добре беше да се добави към позицията
                            Не се притеснявай,и аз не играя със стопове,а и така е замислена стратегията.Съжалявам,че не може да се угоди на всички(тези които искат стопове ама ... това е положението.Съжалявам още и за тва че бях на работа и съм пропуснал да добавя - изтървах цяла фигура движение .Е,няма да е последното я ,ще има и други.

УСПЕХИ

Коментар

• 11

нещо несъм уцелил SL-а ама аз като неиграя със стопове и съм загубил тренинг ве4е >>там добре беше да се добави към позицията
                              www.mastar.biz

Коментар

• 11

katilarium спорд мен спокоино може да се открие ве4е къса при Е/$ със стоп 1.2820-30 пързалката според мен запо4на да се заледява и спера4ките няма да хващат дълго
                                www.mastar.biz

Коментар

Working...
                                X