IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Турска лира

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Силве , ти да не си била комсомолски секретар в училище.
    хахахахха. Късно съм се родила за консумолски секретар
    Повече от красива

Коментар

• В Одрин вдигнаха цените, ама българите пак юруш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
        В турция каквито и сътресения да стават, имат управник, който малко или много мисли за благото на народа.
        Силве , ти да не си била комсомолски секретар в училище.

Коментар

• В турция каквито и сътресения да стават, имат управник, който малко или много мисли за благото на народа.
          Повече от красива

Коментар

• Ситуацията в Турция в момента е в разгара на промяна. Младите, които гласуват за първи път, не познават друг лидер освен Ердоган. Напоследък инфлацията е толкова висока, че ако преди парите ми стигаха за три дни, сега същата сума покрива само един ден. Надявам се скоро положението да се стабилизира както за народа, така и за нас - туристите. backyard baseball

Коментар

• Ситуацията в Турция в момента е в разгара на промяна. Младите, които гласуват за първи път, не познават друг лидер освен Ердоган. Напоследък инфлацията е толкова висока, че ако преди парите ми стигаха за три дни, сега същата сума покрива само един ден backyard baseball
              . Надявам се скоро положението да се стабилизира както за народа, така и за нас - туристите.

Коментар

• Турция ще се оправи, да не я мислим толкова.... да си гледкаме в нашия двор, че нещата не вървят към добро
                I dream

Коментар

• Реджеп Ердоган много добре се ориентира накъде духа вятъра и разбира се няма да пропусне неговата държава да не се възползва от ситуацията.
                  https://www.bta.bg/bg/news/balkans/6...-zhelanieto-da
                  Повече от красива

Коментар

• What are the implications of Turkey joining the BRICS? Will inflation continue? I believe the masses are concerned about thishalf body sexdoll

Коментар

• ТУРЦИЯ влиза в Брикс
                      това как ще се отрази на лирата

https://youtu.be/jwZHJLNrAmk?si=Xb1Y90guJ0jTikjm
                      Форекс блог

Коментар

• Достигна ли турската лира дъно?
                        Форекс блог

Коментар

• Аз съм от хората, често пътуващи до Истанбул и с две ръце мога да кажа, че инфлацията там в момента е брутална.
                          Повече от красива

Коментар

• Българите потриват ръце за ниските цени в Одрин и пълните багажници...Само че там вече не е толкова евтино....Ама юрушът продължава.
                            Повече от красива

Коментар

• Ами ще доживеем да видим. Предстоят изборите в неделя. Но, да наистина и туристите подпомогнахме за изкуственото покачване на лирата. Дано и там нещата се нормализират
                              Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
                                Ситуацията в Турция в момента е в пика на обрата. Децата, гласували за 1 път, не познват друга страна на управлението, освен на Ердоган. В послдните пъти, инфлацията е толкова голяма, че ако преди съм ходила с едни пари за 3 дни, сега същите пари стигат за 1 ден. Дано ситуацията да се нормализира скоро и за народа и за нас- туристите.

Еми за туристите стана скъпо, щото последната година поддържат изкуствено курса и цените станаха като в Гърция. Миналата пролет беше наполовина. Сега като минат изборите пак ще се срине лиричката.

Коментар

Working...
                                X