IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли реално да се спечели на Форекс в България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stilyan
    Значи ще си разкрия темата с единствена цел младите трейдъро ,от който може от 1 на 1000 да излезе нещо да не слушат тия баламурници от голямата тема.
    1.Сички системи вече са известни. Верно ли??
    2.На сички сичко е известно. А на всички?
    3.Техническия анализ е много добър инсрумент ,който отразява мисленето на тълпата , а не предвижданията на некой пишман -икономисти. А защо тая сила тълпата предимо губи?
    4.Може да се печели от форекс,от сичко може да се печели. 100% вярно
    5.Изберете си времеви интервал в който да работите ,а не да пускаш сделки в седмицата ,а през пет минути да се кьо ризиш в компютъра....
    6.Заебете програмистките истории,има в Русия да речем по яки програмисти от вас ,досега да са източили пазара.... Някои бая добре точат....
    7.Задължително е да имаш друг стабилен доход ,тва съм го обяснявал при хазарта....
    8Успехи на сички млади трейдъри ,освен тези ,който пишат в форум Валутна търговия ,изключвам КОКО ,от когото и аз научих две -три неща и е алтруйст...КОКО доста неща е обяснил на много хора.Respect

Коментар

• Значи ще си разкрия темата с единствена цел младите трейдъро ,от който може от 1 на 1000 да излезе нещо да не слушат тия баламурници от голямата тема.
      1.Сички системи вече са известни.
      2.На сички сичко е известно.
      3.Техническия анализ е много добър инсрумент ,който отразява мисленето на тълпата , а не предвижданията на некой пишман -икономисти.
      4.Може да се печели от форекс,от сичко може да се печели.
      5.Изберете си времеви интервал в който да работите ,а не да пускаш сделки в седмицата ,а през пет минути да се кьо ризиш в компютъра....
      6.Заебете програмистките истории,има в Русия да речем по яки програмисти от вас ,досега да са източили пазара....
      7.Задължително е да имаш друг стабилен доход ,тва съм го обяснявал при хазарта....
      8Успехи на сички млади трейдъри ,освен тези ,който пишат в форум Валутна търговия ,изключвам КОКО ,от когото и аз научих две -три неща и е алтруйст...

Коментар

Първоначално изпратено от seleckt
        Еее!много сте я развихрили темата!
        Някой с жени и пари,други с...
        Стиляне,какви са тези фантазии за "подгрял "се ,мразещ се зад волана И милостиви застрахователи???
        удивитилно е ,че се надяваш даже , щом има алкохол!Сам го знаеш и няма никакво значение колко застроховани МПС имаш и за какъв риск са покрити!
        Впредвид това ,което казваш само може да се предполага, че главоболията със засрахователите ти са бели грижи...

поздрав
        Не е така аверче ,таз компания е прибирала над 2000 лв сека година от мен ,а се циганат за 1500 лв.Както споменах досега те щети по мой коли не са изплащали .
        За 6 години са зели от мен над 12000 лв ,е ако искат стабилни клиенти за 1500 ли ще ма тормозат . Те губат щото другата година се дигат застраховките ,но от мен и мой приятели ша духат супата.Въпрос на отношение към клиент и мениджмънт.Те затова акциите съм и по левче от 20 мах.
        Авер...тебе тамбовский волк))

Коментар

Стиляне,какви са тези фантазии за "подгрял "се ,мразещ се зад волана И милостиви застрахователи???
          удивитилно е ,че се надяваш даже , щом има алкохол!Сам го знаеш и няма никакво значение колко застроховани МПС имаш и за какъв риск са покрити!
          Впредвид това ,което казваш само може да се предполага, че главоболията със засрахователите ти са бели грижи...

поздрав
          Не е така аверче ,таз компания е прибирала над 2000 лв сека година от мен ,а се циганат за 1500 лв.Както споменах досега те щети по мой коли не са изплащали .
          За 6 години са зели от мен над 12000 лв ,е ако искат стабилни клиенти за 1500 ли ще ма тормозат . Те губат щото другата година се дигат застраховките ,но от мен и мой приятели ша духат супата.Въпрос на отношение към клиент и мениджмънт.Те затова акциите съм и по левче от 20 мах.
          къв клиент бе пич..виновен,пил и плащаш..като си давал по две иляди лева да не се мислиш за златната им кокошка...сетил си се да мрънкаш га се обърнала колата

Коментар

• бегайте от евроинс -неблагодарна и лошо управлявана компания....
            Долара върна позиций и в края на седмицата ще видя да усиля входа даже.....

Коментар

поздрав

Като не ти харесва я сменяш, какво толкова е трудното. Пък ако можеш си основи твоя застрахователна компания и готово и тогава ще можеш изцяло само ти да определяш правилата.
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от seleckt

поздрав

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                  Адът е във волатилността.
                  тва е майтап нали ?!

Коментар

• Еее!много сте я развихрили темата!

поздрав

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Разбирам те, брато!
                      Не ги разбирам жените - ти я засипваш със смси , а тя отказва да се обажда, все едно, че си някакъв маниак-преследвач!
                      Ти продължавай да засипваш , после се чудИ, защо им изглеждаш като манияк...- преследвач !
                      НЕ Е ПРЕПОРЪКА (за тези които не могат да четат !!!)
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Я да раздвижим малко темата с един страничен застрахователен въпрос.Мен ме интересува от гледна точка на некой друг аз прав ли съм или йок.
                        Дялнах наскоро две менчета паркирали ,но не челно а застъргване .Пътно-транспортно произшествие демек.И като излезе там ена ,викам и на ти пари -не ,вой и 166.Дойдоха юнаците и нема оправяне ,повикването записано ,а аз съответно -употребил сгорещяващи напитки ,което подчертавам МРАЗЯ ЗАД ВОЛАНА И мразим пиени шофьори ,но случва се.
                        Няма значение идва след месец-два от застрахователите писмо ,платете хилядя и нам колко си лева .Прави отвсякъде -алкохол и прочее.
                        Но има момент-аз на тия застрахователи-ЕВРОИНС-от 5-6 години им застраховам по 8-9 МПС-та и досега немат щета изплатена по моя кола,въпреки ,че ги правя с частично автокаско ,вадил съм пари щото случи се чукнат момчетата некой,но те по мен не са похарчили нищо.
                        И сега некак-си ми се струва ,че не е редно да ми искат пари . Иначе в съда нема смисъл да ходим,щото ще спечелят.А те през тия години да са се обадили да кажат -абе господине вие толкова коли застраховате ,щети не правите ,да ви направим ена отстъпка например -като Европейци.Кво мислите?
                        Иначе на форекса купих половин лот долари ,но в долар-швейк,заради суапа дългосрочно.Там на седмична се получи много любимата на коко Б2 ,което за мен е много силен сигнал. Успех на сички...
                        А, аз мерцедеса си го оправих за ена трета от сумата...

Коментар

• Re: как се печели

[quote="Forex Master"]
                          Първоначално изпратено от bokogega
                          Такса: 98,39 лв

Това е най-новата ни разработка за надомен бизнес през Интернет.
                          Каква е тази разработка? Някаква книга ли е? За какво се плаща тая такса?[/quote
                          Незнам точно какво е,явно някоя разработка,несъм я пробвал,просто го намерих в един сайт
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                            Адът е във волатилността.
                            Абсолютно е така ,на рулетка- завъртят я и резултата ясен, а тук първо тръгне на ена страна ,вземе ти стопа ,и отцепи закъдето е трябвало.Това трепе нерви ,освен това и в печеливша позиция си все в размисъл ,да я държа ли ,ми ако вземе да върне , я да затворя ,пък то направи още 2-300 пипса и си ядеш маратонките.
                            Аз почти играя вече без стопове и оттогава вися много по-малко пред компютъра ,ама не го препоръчвам на никой без неколко години опит...
                            Успехи на сички...

Коментар

• Адът е във волатилността.
                              * think positive * think simple * think big *
                              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Хора,защо се заблуждавате,че от някакви си разработки за forex ще можете да печелите толкова много пари.Във форекса печелят много пари само 5% от играещите,10% печелят сравнително малко а другите 85% са губещи.
                                Така ,че невярвайте на някаква си разработка,ами залягаите на учене и много практика.

Коментар

Working...
                                X