Първоначално изпратено от stilyan
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли реално да се спечели на Форекс в България?
Collapse
X
-
Значи ще си разкрия темата с единствена цел младите трейдъро ,от който може от 1 на 1000 да излезе нещо да не слушат тия баламурници от голямата тема.
1.Сички системи вече са известни.
2.На сички сичко е известно.
3.Техническия анализ е много добър инсрумент ,който отразява мисленето на тълпата , а не предвижданията на некой пишман -икономисти.
4.Може да се печели от форекс,от сичко може да се печели.
5.Изберете си времеви интервал в който да работите ,а не да пускаш сделки в седмицата ,а през пет минути да се кьо ризиш в компютъра....
6.Заебете програмистките истории,има в Русия да речем по яки програмисти от вас ,досега да са източили пазара....
7.Задължително е да имаш друг стабилен доход ,тва съм го обяснявал при хазарта....
8Успехи на сички млади трейдъри ,освен тези ,който пишат в форум Валутна търговия ,изключвам КОКО ,от когото и аз научих две -три неща и е алтруйст...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stilyanПървоначално изпратено от selecktЕее!много сте я развихрили темата!
Някой с жени и пари,други с...
Стиляне,какви са тези фантазии за "подгрял "се ,мразещ се зад волана И милостиви застрахователи???
удивитилно е ,че се надяваш даже , щом има алкохол!Сам го знаеш и няма никакво значение колко застроховани МПС имаш и за какъв риск са покрити!
Впредвид това ,което казваш само може да се предполага, че главоболията със засрахователите ти са бели грижи...
поздрав
За 6 години са зели от мен над 12000 лв ,е ако искат стабилни клиенти за 1500 ли ще ма тормозат . Те губат щото другата година се дигат застраховките ,но от мен и мой приятели ша духат супата.Въпрос на отношение към клиент и мениджмънт.Те затова акциите съм и по левче от 20 мах.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от stilyanПървоначално изпратено от selecktЕее!много сте я развихрили темата!
Стиляне,какви са тези фантазии за "подгрял "се ,мразещ се зад волана И милостиви застрахователи???
удивитилно е ,че се надяваш даже , щом има алкохол!Сам го знаеш и няма никакво значение колко застроховани МПС имаш и за какъв риск са покрити!
Впредвид това ,което казваш само може да се предполага, че главоболията със засрахователите ти са бели грижи...
поздрав
За 6 години са зели от мен над 12000 лв ,е ако искат стабилни клиенти за 1500 ли ще ма тормозат . Те губат щото другата година се дигат застраховките ,но от мен и мой приятели ша духат супата.Въпрос на отношение към клиент и мениджмънт.Те затова акциите съм и по левче от 20 мах.
Коментар
-
поздрав
За 6 години са зели от мен над 12000 лв ,е ако искат стабилни клиенти за 1500 ли ще ма тормозат . Те губат щото другата година се дигат застраховките ,но от мен и мой приятели ша духат супата.Въпрос на отношение към клиент и мениджмънт.Те затова акциите съм и по левче от 20 мах.
Като не ти харесва я сменяш, какво толкова е трудното. Пък ако можеш си основи твоя застрахователна компания и готово и тогава ще можеш изцяло само ти да определяш правилата.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от selecktЕее!много сте я развихрили темата!
поздрав
Коментар
-
Еее!много сте я развихрили темата!
поздрав
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicРазбирам те, брато!
Не ги разбирам жените - ти я засипваш със смси , а тя отказва да се обажда, все едно, че си някакъв маниак-преследвач!
НЕ Е ПРЕПОРЪКА (за тези които не могат да четат !!!)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Я да раздвижим малко темата с един страничен застрахователен въпрос.Мен ме интересува от гледна точка на некой друг аз прав ли съм или йок.
Дялнах наскоро две менчета паркирали ,но не челно а застъргване .Пътно-транспортно произшествие демек.И като излезе там ена ,викам и на ти пари -не ,вой и 166.Дойдоха юнаците и нема оправяне ,повикването записано ,а аз съответно -употребил сгорещяващи напитки ,което подчертавам МРАЗЯ ЗАД ВОЛАНА И мразим пиени шофьори ,но случва се.
Няма значение идва след месец-два от застрахователите писмо ,платете хилядя и нам колко си лева .Прави отвсякъде -алкохол и прочее.
Но има момент-аз на тия застрахователи-ЕВРОИНС-от 5-6 години им застраховам по 8-9 МПС-та и досега немат щета изплатена по моя кола,въпреки ,че ги правя с частично автокаско ,вадил съм пари щото случи се чукнат момчетата некой,но те по мен не са похарчили нищо.
И сега некак-си ми се струва ,че не е редно да ми искат пари . Иначе в съда нема смисъл да ходим,щото ще спечелят.А те през тия години да са се обадили да кажат -абе господине вие толкова коли застраховате ,щети не правите ,да ви направим ена отстъпка например -като Европейци.Кво мислите?
Иначе на форекса купих половин лот долари ,но в долар-швейк,заради суапа дългосрочно.Там на седмична се получи много любимата на коко Б2 ,което за мен е много силен сигнал. Успех на сички...
А, аз мерцедеса си го оправих за ена трета от сумата...
Коментар
-
Re: как се печели
[quote="Forex Master"]Първоначално изпратено от bokogegaТакса: 98,39 лв
Това е най-новата ни разработка за надомен бизнес през Интернет.
Незнам точно какво е,явно някоя разработка,несъм я пробвал,просто го намерих в един сайт"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgАдът е във волатилността.
Аз почти играя вече без стопове и оттогава вися много по-малко пред компютъра ,ама не го препоръчвам на никой без неколко години опит...
Успехи на сички...
Коментар
-
Хора,защо се заблуждавате,че от някакви си разработки за forex ще можете да печелите толкова много пари.Във форекса печелят много пари само 5% от играещите,10% печелят сравнително малко а другите 85% са губещи.
Така ,че невярвайте на някаква си разработка,ами залягаите на учене и много практика.
Коментар
Коментар