Чайник, това е истина!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FOREX за един долар
Collapse
X
-
Имаше една приказка за един американски студент дето писал във
вестника ,че е много беден и за да учи ,който може да му прати по един долар.Събрал повече от един милион и вече не бил беден.
И даже е истина.
Пари се правят с пари ,по добре пийте едно кафе ,а не карайте хората
зорлем да забогатяват.
Коментар
-
Elena: Извинявам се, грешката е моя. Трабваше да уточня онлайн магазин. От 5 г. приемам разплащания с кредитни карти на сайтовете си, проверил съм всички възможни системи и мога да ти кажа че e-gold и moneybookers НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ в никой сериозен сайт за онлайн търговия, с изключение на няколко казина и букмейкъра. За paypal не съм споменавал нищо, а ако незнаеш повече от половин година те са вече и Credit Card Processor - приемат кредитни карти без да е необходимо да имаш акаунт при тях.
А за брокер който приема захранването на сметките да става по такъв измислен начин, ВКЛЮЧИТЕЛНО ако приема и депозити С КРЕДИТНИ КАРТИ е ПЪЛЕН ИЗМАМНИК. Познай ако направиш акаунта си, примерно от $1000 на $20000 дали ще си получиш някога парите?
Коментар
-
Аз не използвам e-gold но имам акаунт. Предпочитам междубанковия трансфер. незнам как става изтеглянето на пари от там, но определено е много по-трудно, отколкото да ти ги пратят в банката. никога не ми се е налагало да тегля. Само съм чела по форуми, че трябва да използваш някакъв друг сайт .... ами най-добре питай в e-gold - те ще ти отговорят.1$ го внасяш когато искаш да изтеглиш пари. Не е изискване за да започнеш търговия.
Даскала: Много си назад с нещата. e-gold, moneybookers, paypal и тн. са много удобни. Обачи ти явно нямаш представа за какво става въпрос и не мога да разбера какви са тези магазини дето ги пишеш. А и този метод на плащане не се използва само за казина. напротив - казината предпочитат хора с кредитни или дебитни карти вместо някой с мижав e-gold акаунт. идеално е за разплащане ако имаш собствен сайт защото moneybookers и paypal приемат кредитни карти а e-gold е най-разпространената онлайн система за разплащане.
Колкото до 200$ и брокера - мали - много си назад . Хората започват да търгуват основно заради тръпката а след това за да печелят пари. тези, които идват с идеята да печелят обикновенно се разочароват много бързо - и избират брокера. А е съвсем нормално да искаш да си изтеглиш парите- нали затова играеш. Ти като даваш парите на брокера- не искаш ли после да ти ги върне?????? Това е най-естествения въпрос и най-важния.
Коментар
-
Абе хора що си губите времето с глупости. Като искаш да играеш на Форекс избираш си брокер, превеждаш $200 за мини акаунт и си готов.
А тия глупости с e-gold, moneybookers и тем подобни ги забравете. Никой свестен магазин не ги приема на сериозно. Можеш да се пробваш с тях само по някои казина, само и само да те зарибят.
Като гледам и по другите форуми основния въпрос на всички "златари" и "буукъри" е как да си изтеглят парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Elena_bgАз използвам тяхната платформа но ако решите да я използвате ви препоръчвам не да използвате е-gold ........ Единия долар, който трябва да изпратите е всъщност за да регистрирате сметката си.
Кажи нещо повече и за тоя $1. Прегледах сайта им но не намерих нищо по въпроса. Кога възниква необходимост от него? При самото откриване на акаунта ли или когато решиш да теглиш пари от него.
Много профити на всички
Коментар
-
marketiva имат добра платформа, отлична поддръжка, която е онлайн и ако възникнат проблеми ги решават за много кратко време - до 10тина минути. Изключително надеждна е по отношение на средствата, които искате да инвестирате. Но за това можете и там да го прочетете.
Аз използвам тяхната платформа но ако решите да я използвате ви препоръчвам не да използвате е-gold , защото след това ще имате проблеми с реалното получаване на парите. най-добре е да използвате междубанков трансфер. Единия долар, който трябва да изпратите е всъщност за да регистрирате сметката си. Тогава ако решите да изтеглите печалба тя ще ви бъде изпратена само на тази сметка.
Аз лично ви я препоръчвам - това е най-добрата платформа с която съм работила.
Късмет на всички.
Коментар
Коментар