IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    е като е така какво търсиш при тях
    Вече нищо не търся при тях, но едно време търсех най-популярния български форум, за да си комуникирам с колегите на приятни и за двете страни теми. Чак впоследствие разбрах за измамната страна както на форума, така и на брокера, който се крие зад него. Също така разбрах, че форума въобще не е популярен, а само създава илюзията за популярност чрез дълъг списък от лъжи и измами.

    Например направената от мене статистика през последните дни показа (доказа), че в този форум се пишат средно по 1.4 мнения на час. В същото време техния брояч на мнения "твърди", че за последните 40 дена са се написали 40 000 мнения. Тоест чиста проба лъжа и измама - една от стотиците подобни, с които човек се сблъсква в този форум.

    Цялата дейност на този форум е насочена към ЗАРИБЯВАНЕ НА БАЛЪЦИ, които да си дадат парите на мошеническия им брокер. В името на това зарибяване се правят стотици ИЗМАМИ и ЗАБЛУЖДЕНИЯ, само и само да излъжат балъците. Като се започне с ИЗМАМНАТА СТАТИСТИКА за действителния брой потребители и мнения, и се премине през ДИВАТА ЦЕНЗУРА на администрацията на форума и ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА от ПОДСТАВЕНИТЕ ЛИЦА, и се стигне до ПЛАДНЕШКИЯ ГРАБЕЖ, с който приключва одисеята на всеки един балък, и аз в това число.

    Един друг трейдер в един друг форум успя да систематизира цялата дейност на Инстафорекс само в 3 изречения. Цитирам:

    Ти недей да ги мислиш тях, те са си направили пълен каталог на будалите в БГ барабар с всичките им лични данни. Като капак на това са съзадали голям контент без да плащат за него. Единственото, което не мога да разбера, е за какъв чеп им е била непрофесионална модерация.

    Коментар


    • е като е така какво търсиш при тях

      Коментар


      • Първоначално изпратено от ruseneca
        Пледоариите пак започнаха

        Много бих искал да знам, защо Матеев останалите ги съветва да стоят далеч от брокери, които предлагат бонуси, а той самият се е лепнал за бонусите без депозит при Инстафорекс и Бенчмарк?
        Разправяше колко добър брокер бил Бенча, сега точно обратното...трябвало да бягаме от такива "щедри" брокери.
        Много ти се иска да се сравняваш с Бенчмарк, затова ще ти помогна да направиш това сравнение:

        Бенчмарк - Регулиран от КФН.
        Инстафорекс - Има регулиран брокер в Европа, но клиентите се пренасочват към бандитски нерегулиран офшорен брокер.

        Бенчмарк - Няма бонуси.
        Инстафорекс - Насира се да предлага огромни бонуси, но в действителност не ги дава.

        Бенчмарк - Без такси за всички методи за внос и теглене на средства.
        Инстафорекс - Прави тегленето на средства почти невъзможно, при това с огромни скрити такси.

        Бенчмарк - Ниски спредове.
        Инстафорекс - Убийствени уж фиксирани спредове, които обаче пак се разкрачват по усмотрение на брокера.

        Бенчмарк - Моментално изпълнение на сделките без рекотиране.
        Инстафорекс - Бавене на сделките с цели секунди, рекотиране до безкрай, зависване и забиване на сървъра с цели минути.

        Бенчмарк - Почти без слипидж или ако го има, е справедлив.
        Инстафорекс - Зверски слипидж винаги във вреда на клиента.

        Бенчмарк - Клиентско обслужване 24 часа в денонощието. Уважение към клиентите.
        Инстафорекс - Липса (отказ) от обслужване на клиентите. Липса на уважение (подигравки с клиентите 24 часа в денонощието).

        Бенчмарк - Комуникацията с брокера се извършва на Български език.
        Инстафорекс - На Български език е само зарибяването на клиентите. Съпорта е на чужд език, което го прави труден или невъзможен.

        Бенчмарк - Няма оплаквания от съществуващите клиенти.
        Инстафорекс - Десетки хиляди оплаквания на клиенти от целия свят, придружени с епитети БАНДИТИ, ИЗМАМНИЦИ, МОШЕНИЦИ и др.

        Бенчмарк - Истински сайт с информация, отговаряща на истината.
        Инстафорекс - Фалшив измамнически сайт (форум), преливащ от заблуждаваща и лъжлива информация и статистика.

        Бенчмарк - Трейдерите си го препоръчват един на друг.
        Инстафорекс - Трейдерите препоръчват да се бяга от бандитския брокер колкото се може по-далеко.

        Бенчмарк - Трейдерите асоциират името на брокера с честност и почтеност.
        Инстафорекс - Трейдерите асоциират името на брокера с лъжа, измама, мошеничество и бандитизъм.

        Бенчмарк - Трейдерите уважават екипа на брокера и са му благодарни за човешкото отношение към тях.
        Инстафорекс - Трейдерите презират екипа на брокера и са отвратени от мерзкото долнопробно отношение към тях.

        Коментар


        • Работата е там, че „брокерът” ПОНАЧАЛО е с крадлива стратегия. Привилегът се е вписал и яростно, пази интереса на шефчетата си. Дали ще успее, при такъв враг, е въпрос трети и пети но, в неговите среди, това са кариерни плюсчета. За крадците, хванатият и дори вкаран в кауша, ако е мълчал, става герой...
          ...Колкото и за останалите, да е явен негодник. Затова, в крадливото братство, той трупа авторитет.
          Не знам, на този фон, как Матеев миже да му разруши катиерата. По-скоро, в момента, му изписва вежди. Неприятно но, факт.
          Last edited by Pyramid; 21.12.2019, 02:27.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

            Ако вместо да си губиш времето в самохвалства по форумите, беше работил, вероятно щеше да имаш и търговска стратегия.
            Не съм сигурен, дали изобщо си наясно, колко нещо е изработил Матеев, че да можеш да приказваш подобни неща. Иди му венъж на гости в Габрово, свят да ти се завие. Казвам то го, щото съм ходил. Понякога се чудя кога изобщо, спи. И някакви търговски стратегии също има, такива дълги и интересни лекции изнесе по тях.
            ...Което не го прави рационален по всички линии но, що да сториш, никой не е съвършен. Ето, например, и аз се чудя, що се занимава с такива „герои” като „привилега” ѝ, по-специално, що им гради „репутация”. Що се стопля че, в случая, го представя в съвършената светлина за „тъмните сили”, както би рекъл някой: Ако, случайно, тук и да изгуби работа, същият „русенец”, добре похвален от Матеев, сред нечистите, ще е броен за „супер кадър” ѝ, точно той, без работа, няма да остане. Странно, не мислиш ли? УСЛУГА му прави.

            За неразбралите: В случая, ВСЯКО споменаване на „юнака”, е реклама за него. Тук е в сила „няма добра или лоша, има направена и ненаправена реклама.”.
            ...И Матеев му прави. БЕЗПЛАТНА. Нещо повече, САМ ПЛАЩА за нея.
            - Не го разбирам.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              От години пиша по форумите за моите търговски концепции и стратегии, и има хора, които жадно поглъщат всеки един написан от мене постинг. Някои от тях дори си ги копират във Word файлове, за да не се загуби нещо ценно. Наскоро един такъв почитател ме изненада, като ми изпрати пълна колекция на всичко, което някога някъде съм писал по форумите. Аз му обещах да го прегледам, да го преподредя в неговата логична последователност, да го актуализирам с последните изследвания и достижения, и да го публикувам още веднъж, но този път на моя форум, за да е защитено от спамаджии и хейтъри. Има материам не за една, а за няколко книги на тема как се разработват търговски стратегии.
              Ако вместо да си губиш времето в самохвалства по форумите, беше работил, вероятно щеше да имаш и търговска стратегия.

              Коментар


              • Ето този текст написах преди малко в един друг форум на въпроса какво ни е мнението за еди кой си брокер (не Инстафорекс):

                Не съм чувал за тази фирма и нямам мнение, но знам за един бандитски брокер - Инстафорекс. Големи измамници са - измамиха ме с 3500$. Бягай от тях колкото се може по-далеко.

                Иначе специално за тази фирма - ами направи проучване и ни кажи и на нас какво ти е мнението. Ще ти кажа един начин за лесно откриване на мошеническите фирми - ако дават някакви бонуси при внасяне на пари в акаунта, значи са мошеници. Бягай от такива по-далеко. Сериозните инвестиционни посредници не могат да си позволят да раздават бонуси. Това е смешно, несериозно и от един километър крещи "ние търсим лапнишарани да им откраднем парите".
                Подобни текстове сигурно съм изписал десетки във вече не се знае колко форума. Това, че Инстафорекс ме измамиха и ограбиха, ми дава моралното основание да ги пиша тези текстове до края на живота си. Няма да пропусна нито един изгоден случай да вмъкна текст, подобен на този. Гугъл ще ги индексира тези текстове и въпрос на време е да направи силна корелация между думичките Инстафорекс и Бандит, и след това при търсене на едната да показва и другата.

                Колкото и да му е неприятно на Privelege, в интернет пространството аз си имам своите почитатели. От години пиша по форумите за моите търговски концепции и стратегии, и има хора, които жадно поглъщат всеки един написан от мене постинг. Някои от тях дори си ги копират във Word файлове, за да не се загуби нещо ценно. Наскоро един такъв почитател ме изненада, като ми изпрати пълна колекция на всичко, което някога някъде съм писал по форумите. Аз му обещах да го прегледам, да го преподредя в неговата логична последователност, да го актуализирам с последните изследвания и достижения, и да го публикувам още веднъж, но този път на моя форум, за да е защитено от спамаджии и хейтъри. Има материам не за една, а за няколко книги на тема как се разработват търговски стратегии.

                И в един момент един бандит, в чийто форум съм загубил огромно количество лично време с цел образоване на трейдерите, започва за благодарност да ме обижда и да ми се подиграва в публичното пространство. И това след като ме измамиха и ограбиха с живи пари, спечелени честно и почтено съобразно техните пикливи и незаконни правила. Това долно, подло и бандитско отношение НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРОСТЯ.

                Амбицирах се да направя форум, за да опиша с най-големи подробности ИЗМАМНАТА СХЕМА на Инстафорекс, и неадекватното мерзко и долнопробно отношение на техните представители към техните клиенти. Сега ще взема да се амбицирам да напиша и поредица от книги на тема търговски стратегии, и в тези книги също няма да пропусна на всяка една страница по всеки един повод да пиша какви мизерии правят бандитските брокери с техния най-ярък представител Инстафорекс.

                Цялата тази поредица от събития и мои действия беше отключена от едно единствено събитие - престъпната група Инстафорекс ме измами и ограби така, както го е правила хиляди пъти с хиляди техни клиенти по света. Аз обаче няма да си мълча и ще вложа много ресурси (пари и време), от които имам в изобилие, за разобличаването и евентуалното затриване на техния измамнически и престъпен бизнес.
                Last edited by Mateev; 20.12.2019, 16:18.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  Има ѝ модерация, ѝ правила, които ТЯ спазва. Най-вероятно, превес има НЕписаната част от тях но, колкото -толкова, който плаща, той поръчва музиката, а модерацията си пази хляба...
                  Това тук на практика не е форум, а сайт за икономически новини. Може и за икономически портал да мине. Има раздел за коментари, но няма функционалността на форум. Идват двама души и почват да се репчат един срещу друг. Така е всеки ден и нощ.

                  Дали това е мястото и защо точно тук? След като и двамата си имат собствени форуми? А може би така си правят реклама? И успяват. Посетих им форумите. Слаба посещаемост, направо зле. Единия е нов и това е оправдание. В другия дават пари за всеки коментар, но желаещите да ги вземат са кът. Сигурно има някаква уловка?

                  Имате ядове и врагове? Поканете ги тук и се разберете.

                  Инвестор.бг - вашият виртуален ринг.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ilv323 Разгледай мнение
                    Върти ми се един въпрос и искам да го задам : Има ли в този сайт някакви правила и модерация, която да следи за тяхното спазване?
                    Какви правила искаш?
                    Във форума на Инстафорекс се крадат живи пари без никакви правила, а ти тука за едни думи искаш правила?

                    На всички вече стана ясно, че и ти си в отбора на инстата, така че не се напъвай повече и не се правете на светци, защото не сте такива.

                    Иначе ако ще си играем на фиктивни акаунти, заемащи една или друга страна в този спор, знаеш ли колко ми е лесно да се разпоредя в холдинга 200-300 различни човека да си направят акаунти в Инвестора и да започнат да ме защитават. Да, ама не съм паднал толкова ниско като вас, затова и продължавам честно и почтено да си пиша мненията, и да давам ново и нови доказателства, каквито ги откривам едва ли не всеки божи ден.
                    Last edited by Mateev; 19.12.2019, 13:51.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ilv323 Разгледай мнение
                      Върти ми се един въпрос и искам да го задам : Има ли в този сайт някакви правила и модерация, която да следи за тяхното спазване?
                      Има ѝ модерация, ѝ правила, които ТЯ спазва. Най-вероятно, превес има НЕписаната част от тях но, колкото -толкова, който плаща, той поръчва музиката, а модерацията си пази хляба...

                      Коментар


                      • Хайде да кажа и за още една ЗАБЛУДА (ИЗМАМА), която се мъдри на сайта на Инстафорекс. Тя е 1001-вата подред. Погледнете в моя екселски файл на коя дата е правена моята статистика. След това погледнете колко постинга е имало във форума на тази дата (сумирани са най-отдолу на файла). А сега погледнете колко постинга има във форума на Инстафорекс към днешна дата. И сами ще откриете, че според брояча на форума за 40 дена в него са написани 40 000 мнения !!!

                        Ха-ха-ха ........ написани са, ама дръжки - по 1000 на ден или по 80-100 на час - ха-ха-ха.
                        Просто поредния ЛЪЖЛИВ БРОЯЧ, показанията на който се манипулират, с цел да СЕ ИЗЛЪЖАТ ХОРАТА колко популярен е техния форум. Следователно този брояч е просто една измама и във форума няма милион и половина мнения, а много много много по-малко. Ще взема да се амбицирам да напиша софтуер да ги преброи, за да лъсне ПОРЕДНАТА ИЗМАМА. Иначе тя и така се вижда без броене, ама нали Privelege иска доказателства.
                        Last edited by Mateev; 19.12.2019, 13:57.

                        Коментар


                        • Върти ми се един въпрос и искам да го задам : Има ли в този сайт някакви правила и модерация, която да следи за тяхното спазване?
                          Last edited by Andi11; 19.12.2019, 13:26.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от ruseneca

                            Охх, горкия! Ама ти очакваше, че ще търся бащина обич ли от теб, какво? Незнам! След като сме спрели кранчето по конкретни причини, естествената реакция от това не е обич, а хейт! Проста логика!
                            А за това от наша страна си има конкретни причини! На всеки сме дали "гратис" нарушения, 3 на брой. След 3 жълти картона е аут, следва червения картон! Това е предизвикано от действията на потребителите, а не от моето настроение или това на колеги.
                            Така че не си измивай ръцете с други потребители на форума и явни спам атаки. Щом има причина за налагане на наказание, правим го! Това ни е работата!
                            След като съм се сългасил да ръководя форум, съвсем естествено съм приел, че хората няма да ме обичат, особено ако става дума за форум с бонуси!

                            Освен това, съвсем спокойно в твоя форум можем да създадем един рейтинг от 99% банове. Не веднъж се закани, че ще ме банваш от него постоянно, без конкретни нарушения.

                            Това не е никакво доказателство за измама, нарушение на закона или др. А след като дори има и опция за обжалване на действията ни и до този момент само messi я е използвал с чисто интригантска цел, то всеки е приел действията ни за нещо нормално, а при нарушаване на правилата това е ставало с ясна и конректна цел, каквато е имало и в твоя случай, и в случая "Меси" с неговите N на брой профили.
                            Моето BAN-ване беше поръчково, и ти много добре го знаеш това. Така че недей да лъжеш. Поразмърдай си това, което стои между двете ти уши, и си задай въпроса как може години наред да пълня форума ти с полезна за всички информация, без нито едно нарушение, и изведнъж аз станах най-големия нарушител. Нещо не се връзва, нали. Ами не се връзва, защото си НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ. На тебе просто ти беше поръчано от брокера да ме BAN-неш, защото иначе как ще се изфабрикува причина, че не ми е дал да си изтегля парите.

                            Точно в това се състои ИЗМАМНАТА СХЕМА - да ОТКРАДНЕТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА и след това ДА ИЗФАБРИКУВАТЕ ПРИЧИНА ДА ГИ ИЗКАРАТЕ ТЯХ ЗА ВИНОВНИ. Дори и 1000 приказки да изпишеш след този постинг, това няма да промени факта на ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Така че не се напъвай с родилни мъки да пишеш поредната лъжа.

                            ВИЕ МЕ ИЗМАМИХТЕ И ОГРАБИХТЕ и след това ИЗФАБРИКУВАХТЕ ПРИЧИНА ДА МЕ БАННЕТЕ !!!

                            Пиша го с големи букви, защото опита ми до момента от комуникацията с тебе сочи, че вероятно си кьорав.

                            Трябва ли да ти припомням, че ти не можа да цитираш нито една точка от правилата на бонусната кампания, която да съм нарушил. Това е така защото НЕ СЪМ НАРУШИЛ НИЩО !!! И тогава ти сам си призна, че срещу мене се е задействала клауза 10.3, в която пише, че БРОКЕРА ИМА ПРАВОТО ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА БЕЗ ДА ДАВА НИКАКВИ ОБЯСНЕНИЯ НА КОГОТО И ДА БИЛО !!!

                            Та това е истинската причина - БРОКЕРА МЕ ОГРАБИ БЕЗ ПРИЧИНА И БЕЗ НИКАКВИ ОБЯСНЕНИЯ !!!
                            Last edited by Mateev; 19.12.2019, 13:21.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение
                              Какви доказателства, бе? ..... Да не пропуснахме всички някое важно доказателство за измама?......
                              Само твоя болен мозък пропусна всички доказателства. Хората обаче ги прочетоха и разбраха. Това, че изливаш словесни диарии след всяко едно доказателство, не го прави по-малко доказателство. То си стои и хората си имат глави на раменете, за да разберат каква е истината.

                              Мислиш си, че си опровергал всеки един написан от мене постинг, но това не е така. Хората много добре знаят, че лъжеш, защото повечето от тях също са сърбали твоята супа (пардон помия). И всеки вече си е съставил мнение за тебе що за бандит си в действителност. Вярно е, че повечето си мълчат, но това не означава, че са те заобичали. Точно обратното - повечето те презират, и се радват, че стоят далече от твоя форум и брокер.

                              Ето още веднъж файла със статистиката на посетителите на твоя форум. От него ясно се вижда, че са те напуснали (ти си изгонил) 80-90% от хората, напълнили форума ти със съдържание. Всеки един от тях е вложил хиляди часове за развиване на твоя форум, и ти после за благодарност си се подиграл (изгаврил) с него. При това положение не знам каква обич очакваш от Българското трейдерско общество. Точно обратното - всички те мразят и презират. Мразят те и те презират дори и и най-близките ти хора и приятели, но засега си мълчат, за да не им отрежеш достъпа до хранилката. Това мълчание обаче ще е до момента, до който пикливия ти брокер не им изиграе някой курвенски номер и на тях.


                              Attached Files

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Матеев, продължавай и не спирай. Колкото повече маймуни се появяват тука срещу теб, толкова повече ще знаеш, че си ги ударил и си на прав път! Баста вече от измамници. Да изчистим боклуците от светлата бъгарска земя!
                                Усилията му щяха да са похвални, ако бяха насочени срещу бъкетите като цяло, които той от куртоазия нарича брокери, а не само срещу Инста.

                                Коментар

                                Working...
                                X