IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Тегли съм няколко пъти пет цифрени печалби от регулиран форекс брокер. Въпроса ми шест цифрена супа дали ще изплатят , конкретно Активрейдс дали ще създадат проблем. И как биха действали за да възпрепятстват плащането и как да се подготвя за изненади.
    Ще, ще, квв знае от опит, но се прави. По мои наблюдения, ако заработиш около или над Е50К, ще имаш проблеми с Актив.

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Тук ще се съглася с теб, вероятността брокер като Инстата или някаква незнайна офшорка да ти плати такава печалба е много малка да не кажем нулева.

Разбира се при сериозни регулирани от ASIC, FCA, КФН и други европейски регулатори брокери няма никакви проблеми и с много по високи суми.
      Регулиран, нерегулиран - същата работа, все е бъкет. Разликата е в толеранса им към болка. Дори и регулиран бъкет почва с номерата в даден момент. Далеч по-малко вероятно е да ти откажат теглене, но ще те изгонят с цигански номера или директно ще те "помолят" да смениш бъкета. Като обереш 2-3 казина, останалите не те искат за "клиент" - или се оказва невъзможно да си направиш акаунт на свое име, или почват с теслите от самото начало. Личен опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

да с малки суми до 10$ бона(макар и това не е малко) както вече споменах, може и да става нещо с големи суми забрави или другата възможност е правиш изпити за insritutional trader или брокер намираш си капитала за тва и те връзват към някоя борса през инвестиционна банка с едно API java или подобно и прави роботика колкот искаш, ако имаш време и много пари с ресурс от народ, прави никой не ти пречи аз такива ресурси и време нямам за тез работи .....
        Не знам за какво ти е този изпит. На мен не ми е трябвало.

И с много по големи от 10к става. Сумите оказват значение над 7 цифри.
        FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Тегли съм няколко пъти пет цифрени печалби от регулиран форекс брокер. Въпроса ми шест цифрена супа дали ще изплатят , конкретно Активрейдс дали ще създадат проблем. И как биха действали за да възпрепятстват плащането и как да се подготвя за изненади. Диверсифицирал съм при друг брокер ама основните ми позиции са там И печалбата е значително по - голяма от сумата с която е захранена сметката. Някой имал ли е проблеми за изплащане на значителни суми от регулиран брокер. Да не се говори анблок а да се дадат примери, кога и как и какво е предприел за да си противодейства и получи парите Са некой да не си помисли че се правим на интересен не винаги съм бил на печалба имало и години със загуби Примерите с офшорките и некви телефони измамници не вършат работа.
          Нито съм имал проблем нито съм чул за такъв.
          мой опит и този на познати до 7 цифрени суми.

Това с няколко ASIC и FCA регулирани брокери.

Конкретно с Актива над 100к нямам впечатления, но се съмнявам да има проблем. Лиценза им е доста по ценен от това, а и до колкото знам скоро ще имат и банков лиценз за EU.
          I
          FinancialMarkets.Zone

Коментар

Аз търгувам почти изцяло с ботове от 2016. Имам поне 10-тина дългосрочно печеливши системи.

Тези неща са верни сами по себе си, но не пречат и ритейл трейдъра да има печеливша система и да я експлоатира. Няма нитов една причина сред тези които да пречат освен ако не говорим за HFT където така или разходите за инфраструктура са непосилни дори и за повечето фондове. Ръчния трейдинг има много повече недостатъци спрямо автоматизирания.

Аз търгувам SFT
            да с малки суми до 10$ бона(макар и това не е малко) както вече споменах, може и да става нещо с големи суми забрави или другата възможност е правиш изпити за insritutional trader или брокер намираш си капитала за тва и те връзват към някоя борса през инвестиционна банка с едно API java или подобно и прави роботика колкот искаш, ако имаш време и много пари с ресурс от народ, прави никой не ти пречи аз такива ресурси и време нямам за тез работи .....

Коментар

• Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение

Извинявай че отговорих на поста ти, не знаех че си от всезнаещите
              пххахах да най-вече съм от тях, толко съм всезнаещ, че би требало да съм поне милионер да ама не съм, начи толко и знам .... кой иска да си джитка с ботове от моя опит не е ок и за мене не работи ....

Коментар

Тук ще се съглася с теб, вероятността брокер като Инстата или някаква незнайна офшорка да ти плати такава печалба е много малка да не кажем нулева.

Разбира се при сериозни регулирани от ASIC, FCA, КФН и други европейски регулатори брокери няма никакви проблеми и с много по високи суми.
                Тегли съм няколко пъти пет цифрени печалби от регулиран форекс брокер. Въпроса ми шест цифрена супа дали ще изплатят , конкретно Активрейдс дали ще създадат проблем. И как биха действали за да възпрепятстват плащането и как да се подготвя за изненади. Диверсифицирал съм при друг брокер ама основните ми позиции са там И печалбата е значително по - голяма от сумата с която е захранена сметката. Някой имал ли е проблеми за изплащане на значителни суми от регулиран брокер. Да не се говори анблок а да се дадат примери, кога и как и какво е предприел за да си противодейства и получи парите Са некой да не си помисли че се правим на интересен не винаги съм бил на печалба имало и години със загуби Примерите с офшорките и некви телефони измамници не вършат работа.
                Last edited by Todor Sabev; 15.09.2019, 13:31.

Коментар

при мене ръчния трейдинг прави доста по-добър performance от роботиката, там нема шанс, поради няколко причини : 1 интернетния хъб на който си вързан няма нищо общо с тоя на банките, 2 домашния алгоритъм няма нищо общо с тоя на банките, там работят цели отдели 24/7 върху това, ти си или сам или сте макс 4-5 човека, 3 софтуера ти не е пригоден за това (mql4/5 - слаба работа) освен това минаваш през брокер неминуемо, брокера също има алхоритми и следи всеки какво прави, т.е. нямаш достъп директно до пазара и още куп други причини ....
                  Извинявай че отговорих на поста ти, не знаех че си от всезнаещите

Коментар

виж какво съм написал на колегата като коментар, мани го Матеев той не е програмист ама аз за разлика от него съм, съвсем друго на ръка е тия боклуци форексите където прявят мижави движения справка eur/usd от година и нещо насам аз движение от 15% не съм видял ти видя ли ??

p.s. погледнах сметката и виждам, че с 8000$ е малко за форекса, там ти тряят минимум 100 $ бона искам да видя някой с алгоритмика как е пуснал едни 100/200$ бона на автомат и ги прай 1/2 млн. да видиме дали ше ви пусне брокера до там ако стигнете .... съвсем друго на ръка е дали ше ви дадат парите както е в неговия случай
                    Аз търгувам почти изцяло с ботове от 2016. Имам поне 10-тина дългосрочно печеливши системи.

Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    при мене ръчния трейдинг прави доста по-добър performance от роботиката, там нема шанс, поради няколко причини : 1 интернетния хъб на който си вързан няма нищо общо с тоя на банките, 2 домашния алгоритъм няма нищо общо с тоя на банките, там работят цели отдели 24/7 върху това, ти си или сам или сте макс 4-5 човека, 3 софтуера ти не е пригоден за това (mql4/5 - слаба работа) освен това минаваш през брокер неминуемо, брокера също има алхоритми и следи всеки какво прави, т.е. нямаш достъп директно до пазара и още куп други причини ....

Тези неща са верни сами по себе си, но не пречат и ритейл трейдъра да има печеливша система и да я експлоатира. Няма нитов една причина сред тези които да пречат освен ако не говорим за HFT където така или разходите за инфраструктура са непосилни дори и за повечето фондове. Ръчния трейдинг има много повече недостатъци спрямо автоматизирания.

Аз търгувам SFT
                    FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

При печалби над Е50-100К всеки бъкет ще си покаже рогцата, а обикновено пъти прагът е много по-нисък.

FinancialMarkets.Zone

Коментар

Що говориш глупости

Повечето ботове наистина губят, ама както и повечето трейдъри. Ако имаш смислена система се получават нещата.

Матеев как мислиш, че ги е направил тия печалби, сам е казвал че са с ботове.
                        Ей му я е сметката, предполагам няма против да я споделя след като е публична и е качвал линкове
                        https://www.myfxbook.com/members/Mat...eurica/2755764

Иначе сметката си заслужава похвала, защото вече е събрала близо година печеливша история.
                        виж какво съм написал на колегата като коментар, мани го Матеев той не е програмист ама аз за разлика от него съм, съвсем друго на ръка е тия боклуци форексите където прявят мижави движения справка eur/usd от година и нещо насам аз движение от 15% не съм видял ти видя ли ??

p.s. погледнах сметката и виждам, че с 8000$ е малко за форекса, там ти тряят минимум 100 $ бона искам да видя някой с алгоритмика как е пуснал едни 100/200$ бона на автомат и ги прай 1/2 млн. да видиме дали ше ви пусне брокера до там ако стигнете .... съвсем друго на ръка е дали ше ви дадат парите както е в неговия случай
                        Last edited by michaelis12; 15.09.2019, 09:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение
                          Напълно си прав, това че си си направил форекс акаунт не означава че ще печелиш.Това че си си направил програмка също нищо не означава .
                          Ама ще ти дам един пример.Имам един приятел дето единственото нещо което прави е да купува злато края на декември и началото на януари и да го освобождава към края на януари . Винаги робота му прави повече пари от ръчния му трейдинг.
                          Last edited by michaelis12; 15.09.2019, 09:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Глупости . Изказани с огромен апломб и категоричност.
                            При печалби над Е50-100К всеки бъкет ще си покаже рогцата, а обикновено пъти прагът е много по-нисък.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              shkata те мошенниците и крадците си го търсят вниманието, не може да не бъдат устоени с такова - ще се обидят.
                              Мен да гледа. Нали така? Кажи на хората.
                              А, всъщност, истинските, го приспиват. И го отвличат. Всякак. Щото, къде по-лесно и ефикасно е да излъжеш някого, доде се е заблял, отколкото, кога е нащрек. Илюзионисти и фокусници (Артистите, хората на изкуството, на сцената, са друга категория).
                              Ама това са „подробности”. Затова, на тях, им плащаш и те, честно те „лъжат”.
                              Ех, Дани, Дани!
                              Last edited by Pyramid; 15.09.2019, 06:56.

Коментар

• shkata те мошенниците и крадците си го търсят вниманието, не може да не бъдат устоени с такова - ще се обидят.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X