Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
InstaForex - Мошеници висша класа
Collapse
X
-
Last edited by Pyramid; 18.09.2019, 20:49.
-
Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение
Ако поработиш малко в някой средно голям форекс брокер сам ще си отговориш на въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
добре за Nти път ви ше задам на всеослушание въпроса към всички включително и към Матеевия :
Защо изобще се занимавате с тия боклуци комарексите да ви пита човек, некой кара ли ви насила или кво ? Валутата прай малки движения и без левърейдж нищо не стаа, с левърейджа се губи, форексчийницата е предназначена за международна търговия не за чейнчове на Магурата и поръчките стаат предимно с големи суми, не случайно пазара е 5 трилиона оборот на ден .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
Форумните бонуси не са по тези условия.
При тях всеки месец ти дават нещо и над него спечеленото може да се тегли, понякога дават и разни бонуси, които директно може да си дърпаш, по разни форумни конкурси. Началото на всеки месец изгубеното отпада, можеш да теглиш над останалата ти сума
Пак има редица правила, за маржин и тн. по които ако те набележат може да те блокнат, но както казах за близо 2 години мен още не са.
Защо изобще се занимавате с тия боклуци комарексите да ви пита човек, некой кара ли ви насила или кво ? Валутата прай малки движения и без левърейдж нищо не стаа, с левърейджа се губи, форексчийницата е предназначена за международна търговия не за чейнчове на Магурата и поръчките стаат предимно с големи суми, не случайно пазара е 5 трилиона оборот на ден .....
Коментар
-
Идеята на тия бонуси не е да направиш акаунт на баба си и на дядо си , единия да отвори късо другия дълго и в крайна сметка единия да изтегли "печалба" от ХХХ долара.
За това и влязох в този форум – да обявя този експеримент с надеждата, че е мъдър и печеливш. Нарочно вкарах цялата сметка, която имах там, за да е по-показателен примера и после повече да се гордея
Е, оплюха ме, както винаги е във форумите с такива хитреци, но аз държах гордо вдигната главата.
И, не щеш ли, след няколко месеца си занулих сметката
Еврото, противно на очакванията (тъкмо бяха започнали първите политически и финансови трусове в ЕС) най-безгрижно и равномерно си се заизкачва няколко месеца без признаци на нервност.
Не забелязах от Варчев нещо да ме работят.Last edited by grisow; 18.09.2019, 10:57.
Коментар
-
Идеята на тия бонуси не е да направиш акаунт на баба си и на дядо си , единия да отвори късо другия дълго и в крайна сметка единия да изтегли "печалба" от ХХХ долара.Подобни бонуси са с маркетингова цел за да можеш да тестваш реалния сървър или да потъргуваш с "реални" пари и да се зарибиш. Точно за това са обвързани със супер сложни условия които няма как да се харесат на човек тръгнал с идеята за безплатен обяд. Никога никъде не съм чул за човек който да си е търгувал с парите и да са му отказали да платят .Дори и най доУната офшорка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...с едничкия „дребен”риск, като си ги поискаш тогава, да рекат „- А, много ти стана, до тук беше.”, да те избанят и ... такова, да ти покажат най-дългия пръст от всичките. Ама пука ми, аз съвсем не играя хазарт.
Идеята на тия бонуси не е да направиш акаунт на баба си и на дядо си , единия да отвори късо другия дълго и в крайна сметка единия да изтегли "печалба" от ХХХ долара.Подобни бонуси са с маркетингова цел за да можеш да тестваш реалния сървър или да потъргуваш с "реални" пари и да се зарибиш. Точно за това са обвързани със супер сложни условия които няма как да се харесат на човек тръгнал с идеята за безплатен обяд. Никога никъде не съм чул за човек който да си е търгувал с парите и да са му отказали да платят .Дори и най доУната офшорка!
Коментар
-
Форумните бонуси не са по тези условия.
При тях всеки месец ти дават нещо и над него спечеленото може да се тегли, понякога дават и разни бонуси, които директно може да си дърпаш, по разни форумни конкурси. Началото на всеки месец изгубеното отпада, можеш да теглиш над останалата ти сума
Пак има редица правила, за маржин и тн. по които ако те набележат може да те блокнат, но както казах за близо 2 години мен още не са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеаз не виждам нищо измамно тез са го написали, кьорав карти не играе .... Матеев не знам кво искаш от тия и кво им е измамното ако си ползвал тая тъпотия ?!?.... не знам що но иам чувството че никой не ги чете тия глупости с дребния шрифт после измамници, алабализми, откраднаха ми парите дет не съм ги внесъл и подобни щутории .....
....
Пак има редица правила, за маржин и тн. по които ако те набележат може да те блокнат, но както казах за близо 2 години мен още не са.FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
Не им обръщай внимание, Гледай напред, ако си сигурен в себе си и имаш, какво да дадеш на странното общество!Last edited by Pyramid; 17.09.2019, 23:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...с едничкия „дребен”риск, като си ги поискаш тогава, да рекат „- А, много ти стана, до тук беше.”, да те избанят и ... такова, да ти покажат най-дългия пръст от всичките. Ама пука ми, аз съвсем не играя хазарт.
Коментар
-
Не мога да ти кажа защо.
Верифицирал съм си акаунта предварително, не тегля много големи суми, тегля често когато имам печалба.
Може и мен да ме прецакат в даден момент, но съм го приел за част от играта. До тогава са си лесни безрискови пари, така че дреме ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Значи ти можеш да теглиш, а Матеев да не може а? И що така бе Миме?
Ебати измамните схеми. Ако те беха уклецали тебе какви ще ги мърцаш ?
И значи ли това, че щом ти набутат некъв шибан бонус, то си запазват правото да ти прибЕрат кинтажа ?
Жива схема
Верифицирал съм си акаунта предварително, не тегля много големи суми, тегля често когато имам печалба.
Може и мен да ме прецакат в даден момент, но съм го приел за част от играта. До тогава са си лесни безрискови пари, така че дреме ми.FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеТо ест, Михаелис, как разбираш условията за теглене от сметка с единствено No Deposit Bonus (1000 дол.) - мога да тегля горница, само ако за седем дена съм утроил сметката?
Хазарт с брокерите не играя бе, словослагател. Немам причина, да си губя времето
Коментар
-
Хазарт с брокерите не играя бе, словослагател. Немам причина, да си губя времето
Коментар
Коментар