IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чл. 368 от Закона за задълженията и договорите:
    Публичното обещание за награда за извършване на определена работа, дадено в писмена форма или обявено чрез печата или по друг начин, задължава обещателя да заплати наградата.

Съгласно този член точка 10.3 от общите условия на Инстата е НЕВАЛИДНА и на базата на нея не може да се прави ОТКАЗ ОТ ИЗПЛАЩАНЕ на вече обещана и спечелена награда в конкурсните теми. Ако обаче има отказ от изплащане, какъвто е моя случай и случая на много други хора, то тогава говорим за изпълнение на състава на престъплението ИЗМАМА, при което наказанието вече е съгласно Наказателния кодекс (до 6 години затвор). BAN-ването на потребител от страна на Privelege, с което действие той му ОТНЕМА НАГРАДАТА, го прави ДИРЕКТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ на това престъпление.

Цялата измамна схема на Инстафорекс се гради на прословутата точка 10.3, която обаче е незаконна (невалидна) съгласно българското законодателство. При това положение едно потенциално съдебно дело (гражданско или наказателно) ще завърши плачевно за Инстафорекс и за българските представители (служители, изпълнители и/или съучастници).
    Last edited by Mateev; 04.11.2019, 23:49.

Коментар

• Моля, преминете на лични съобщения. Последващи постове с подобно съдържание ще бъдат изтрити.

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение
        .....
        Има трейдъри без нито едно нарушение за 8 години, които вече нямат време за форума и го посещават от дъжд на вятър.Други, за съжаление, вече и не са между живите.
        Хайде поредната измишльотина - ха-ха .... Имало хора (90%), които са свръхактивни в твоя форум, и в един момент "умират" или решават безпричинно да отидат в друг форум.

И аз ли съм от тези "умрелите"? И как така безпроблемно изписах хиляди информационни постинги, за да подобря малко помията в твоя форум, и изведнъж ме ухапа мухата це-це и започнах да те "обиждам"? Нещо повече - как това се случи същото с още няколко-стотин активни посетители на твоя форум (90% от всичките активни)? Всичките ли ги ухапа мухата це-це?

Ама ти наистина май искаш да влезеш в книгата на рекордите на Гинес като човека, изгонил от форума си над 90% от активните потребители. Осъзнаваш ли, че сам си правиш харакири?
        Last edited by Mateev; 04.11.2019, 22:39.

Коментар

Не ми слагай думи в устата, това е изцяло твое категоризиране. За 9 години не съм си позволил да обидя никого, какво във форума, така и извън него!
          Пък и статистиката ти малко куца! Това, че някой не пише във форума, не означава, че е бил баннат!

Има трейдъри без нито едно нарушение за 8 години, които вече нямат време за форума и го посещават от дъжд на вятър. Други, за съжаление, вече и не са между живите. Неактивен потребител не означава "баннат" потребител. Аз също не съм бил активен в този форум, това означава ли, че са ме баннали от Инвестор.бг

Само една малка група, която си мисли, че е над всичко и всички, получава заветния бан.

Ти, като имаш претенции да не бъдеш банван за нарушение на правила, защо лично си го направил в твой форум без причина, както твърди потребителя по-назад в темата?
          Я, какво се появи в този форОМ, русенско варено с изтекъл срок и натрапчиво гранясал вкус!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Абе човек, този списък не ти ли избоде очите. От всеки 10 човека 9 вече си ги изгонил (BAN-нал). И ти вместо да се засрамиш, обявяваш че това е нормално, и че повечето български трейдери са олигофрени. Осъзнаваш ли се какви ги плещиш. Нямам думи .....
            Не ми слагай думи в устата, това е изцяло твое категоризиране. За 9 години не съм си позволил да обидя никого, какво във форума, така и извън него!
            Пък и статистиката ти малко куца! Това, че някой не пише във форума, не означава, че е бил баннат!

Има трейдъри без нито едно нарушение за 8 години, които вече нямат време за форума и го посещават от дъжд на вятър. Други, за съжаление, вече и не са между живите. Неактивен потребител не означава "баннат" потребител. Аз също не съм бил активен в този форум, това означава ли, че са ме баннали от Инвестор.бг

Само една малка група, която си мисли, че е над всичко и всички, получава заветния бан.

Ти, като имаш претенции да не бъдеш банван за нарушение на правила, защо лично си го направил в твой форум без причина, както твърди потребителя по-назад в темата?
            С Уважение,
            Bulgaria-Forex™

Коментар

А аз се радвам, че отново употребяваш обидни квалификации към други потребители на друг форум! Това само поддържа тезата ми, че ти нямаш място в него! Тук си обиждай на воля, стига модераторите да ти позволяват.

Струва ми се, че съм изтрил много повече от посочените от теб цифри. Само като погледна броя на публикациите, които са направени от посочените от теб потребители, струва ми се това е една пренебрежимо ниска цифра. От тази цифра като премахнем ежедневните спам атаки още повече се изненадвам от ниското количество на изтрити постове. То в този форум се трие усилено ( видно от оплакванията в административните теми ), а какво остава за форум, където получаваш бонуси за постове.

Изводът!

Ние си вършим работата! Ако потребителите спазват правилата на форума и не спамят, не тролят и спазват добър тон на комуникация, обемът на изтритите постове щеше да е много малък. Вероятно форумите няма да имат и нужда от модерация.
              За нещастие, обаче, всеки си мисли, че може да пише каквото и да е и срещу когото и да било, без да осъзнава, че го прави в публична платформа, която също се регулира от конкретни правила. Ние българите като цяло сме известни, че не обичаме да спазваме правила и закони!
              Абе човек, този списък не ти ли избоде очите. От всеки 10 човека 9 вече си ги изгонил (BAN-нал). И ти вместо да се засрамиш, обявяваш че това е нормално, и че повечето български трейдери са олигофрени. Осъзнаваш ли се какви ги плещиш. Нямам думи .....

Коментар

Радвам се, че не отричаш изтриването на 154 015 мнения. Няма и как да го отречеш - това е видима за всички информация. Ха сега ми кажи наистина ли във всичките тези 154 015 мнения имаше груб език на посетителите на форума към тебе? Нима всичките твои посетители са олигофрени? И въобще осъзнаваш ли се какви ги плещиш?
                А аз се радвам, че отново употребяваш обидни квалификации към други потребители на друг форум! Това само поддържа тезата ми, че ти нямаш място в него! Тук си обиждай на воля, стига модераторите да ти позволяват.

Струва ми се, че съм изтрил много повече от посочените от теб цифри. Само като погледна броя на публикациите, които са направени от посочените от теб потребители, струва ми се това е една пренебрежимо ниска цифра. От тази цифра като премахнем ежедневните спам атаки още повече се изненадвам от ниското количество на изтрити постове. То в този форум се трие усилено ( видно от оплакванията в административните теми ), а какво остава за форум, където получаваш бонуси за постове.

Изводът!

Ние си вършим работата! Ако потребителите спазват правилата на форума и не спамят, не тролят и спазват добър тон на комуникация, обемът на изтритите постове щеше да е много малък. Вероятно форумите няма да имат и нужда от модерация.
                За нещастие, обаче, всеки си мисли, че може да пише каквото и да е и срещу когото и да било, без да осъзнава, че го прави в публична платформа, която също се регулира от конкретни правила. Ние българите като цяло сме известни, че не обичаме да спазваме правила и закони!
                С Уважение,
                Bulgaria-Forex™

Коментар

А тази "кражба на пари" може ли да я докажеш? Това не е ли още една клевета от твоя IP адрес? Записвам си...

Идеални сметки! Впечатлен съм! И?

Инстафорекс те мами като не ти позволява да упражниш правото си на груб език спрямо друг потребител на форума?!

Аз крада пари като не позволявам да упражниш правото си на груб език спрямо друг потребител на форума? Въобще, някъде да е записано, че имаш такова право????

Явно и за колегите модератори в този форум важи същото.
                  Ама цензура, какво да се прави.

Явно трябва да ви се даде урок на двамата с Меси какво е свобода на словото и докъде може да се разпростира тя. Защото в обратния случай, на свободията, наистина нарушавате закони! Но това май адвокатчетата ти трябва да ти го изяснат!
                  Радвам се, че не отричаш изтриването на 154 015 мнения. Няма и как да го отречеш - това е видима за всички информация. Ха сега ми кажи наистина ли във всичките тези 154 015 мнения имаше груб език на посетителите на форума към тебе? Нима всичките твои посетители са олигофрени? И въобще осъзнаваш ли се какви ги плещиш?

Най-приятелски ти препоръчвам да се завреш в миша дупка и да изчакаш бурята да отмине, защото колкото повече постинги пишеш, толкова повече се излагаш. На практика ти си призна всичките прегрешения - твои и на инстата, но по неведоми причини кокошия ти мозък все още не го е осъзнал това.

Продължавам с УЖАСЯВАЩАТА СТАТИСТИКА:

Хората, които поддържат форума на инстата жив, са само 16 на брой. Цитирам ги поименно в последователност, отговаряща на броя на техните мнения:
                  kypa - 107 528 мнения
                  jivko78 - 52 465 мнения
                  GeorgiRR - 52 350 мнения
                  Novak - 50 997 мнения
                  hanuman - 41 734 мнения
                  REDA - 41 625 мнения
                  звездоброец - 38 842 мнения
                  Fafa - 36 529 мнения
                  Bibco - 33 097 мнения
                  pablo - 32 153 мнения
                  КинО - 24 467 мнения
                  Spekulanta - 22 371 мнения
                  emoyambol - 21 679 мнения
                  daniwin - 20 643 мнения
                  presptc - 20 155 мнения
                  minkov - 19 556 мнения

По някаква щастлива (или нещастна) случайност двете фирми на Инстафорекс в България раздават заплати на 14 човека. Това не знам дали е ПРАНЕ НА ПАРИ или ПЛАЩАНЕ НА ТРОЛСКИ УСЛУГИ за поддръжка на измамната схема. И в двата случая обаче говорим за ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ на Инстафорекс и на нейните съучастници на територията на страната.

Тези 16 човека определено не спят, бълвайки безсмислени постинги във форума на инстата. Сега като се замисля, всеки път, когато съм се жалвал от нещо, един или повече от тези хора са започвали да ме критикуват и да се подиграват с мене. Privelege естествено си мълчи. Та тези 16 човека притежават 51.2% от всички постинги във форума на инстата. Тоест форума преобладаващо е форум на ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ НА ИНСТАФОРЕКС.

По-интересно е обаче какво е положението с хората, написали останалите 48.8% от постингите. Ами дръжте се за масата - 9 от всеки 10 човека вече са BAN-нати или изгонени от форума по една или друга причина. Най-вероятно тези хора също са ИЗМАМЕНИ (стотици на брой) или най-малкото са били обидени от каруцарското отношение на Privilege и на съпорта на инстата.

Изследвал съм всички хора, които са написали 98% от всички постинги във форума на инстата. Останалите 2 неизследвани процента са много на брой хора само с по няколко постинга, но вероятно статистиката при тях е същата - 9 от всеки 10 човека са изгонени от действията на Privelege. Дори и да не е така, бройката е незначителна и няма да промени крайния резултат. Цитирам поименно никовете на всички изгонени (измамени) хора от форума на Инстафорекс. Става въпрос за тези хора, които са били много активни в определен период от време, написвайки половината от постингите в целия форум (по няколко хиляди на човек), и които в един момент от време по неведоми причини са престанали да пишат. На който му е интересно, да ми се обади да му дам екселски файл с подробна статистическа информация (напр. броя на постингите и датата на изгонване на всеки един човек).

bobi3x, masta, malivatha66, Oleg, fxg, Steko, фицката, tretipip, pluto1, Barabata, plovcity,
                  Desi 88, L1914, albagpipe, ivaceda, noreason, cyrano,infesta, predator, Eli2356, alf, ~@~,
                  stts, Happy68, Lubo, D-12, Jawor, scooterr, драгата, go6o78, petar80, nedko, Kaisyn83,
                  Новобранец, Edi7, kmv, lemoine, MAMYTA, redrouzz, Nasko, trymetryme, juve, Kamenitsa, semion,
                  Marin, PoPEYE, karsov, vladiii, Igra7a, kircho, IvOLiNiO, pesho, stanislavnba, stargacha,
                  TWizard, INedelchev, anonimen komardjia, pifa4o, Svilen, bombe, greedforsuccess, Яна, белята,
                  lideto000, Caesar, ef4e, coldys, joreto, kamenitsa, dobromir7, brembo, freelancer, DRA,
                  Angel Zhelyazkov, bakop, mck., Ratetouilli, RyMu, Pesho, DEMON, bafi, wolf, Valde, marlin,
                  Statev, Neo, SPART, Prodigious, royal majesty, antdim, NewShark, pavel_12, tanev, GMG,
                  novak-prost, Qosmo, batdino, denistar, Misho, Snejko, darkstarpz, zmei, JanJan, rusalita,
                  pepe1234,,petar, Zizi123, valkovd, niki_trader, Maguet, bbbb, Neue, Pavel, rick4o, driverf1,
                  blue.angel, enigma, ivan, mileniak, legalize_it, Quiven, rosen_donev, fx_pro, gazaro, nomad,
                  sinphant, Enev33, M_X_T, ndimitrov73, paininbrain, 4ono, Doro, ivi_kris, Georgi, Divergence,
                  renaldin, JIn, veso, Dafne, mi6kata, dark_half, Blizzarder, FxKalpazanin, mi1989, chocho,
                  flysky1, s1me0n, NIQUE, GEN4O, erty, adrenalinlimit, koleto_stz, FxMaster, Kangal, Niku,
                  ivaning, Koki, warrior.es, kozoderski, shtgalinskiqt, reload, Joro, dachko9669, fox, GIO,
                  ivoleon, Nikola_D, Smatka, ForexCat, baba_qga, petkov, Dilyana_InstaForex, HAN SOLO, neo,
                  d0r0tyt07, tisho, Pip_na_Versiq, extreme, krasinka88, alvin, bigi, JOHNY59, ivanov, DIDO,
                  Gustar, tomtsvetanov, kairos, SaTrApA, ванкоти, Estron, 3_leva_na_cialo, Novakat, biserkr,
                  gopi1, esc, idimitrov1024, xemus, bvg, mimss, Julian

Тази информация също всеки може да си я провери сам, ако му се занимава като мене да събира статистика от форума на инстата. В заключение ще обобщя публикуваната информация:

1. Форума на инстата се поддържа жив от само 16 човека, голяма част от които получават заплата за тази си дейност.
                  2. От останалите хора 9 от всеки 10 човека вече е изгонен (измамен).
                  3. Има едно малко количество хора, предимно новобранци, които все още не са се осъзнали какво точно се случва. Те пишат по-малко от 1% от постингите.
                  4. Цялата рекламна кампания с бонусните акаунти и с наградите за писане на постинги е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА. Дефакто 16-те човека не участват в кампаниите, а от останалите хора повечето се BAN-ват (изгонват) и така никой не получава никакви пари. Малкото, които се хвалят че са получили, всъщност са подставени лица.
                  Last edited by Mateev; 04.11.2019, 21:25.

Коментар

Яаааа........,
                    нарушавал съм законите на страната (аз и другите посетители на неговия форум). Той КРАДЕ ПАРИ от хората, и го смята това за честно и почтено, а когато някой се оплаче, че е измамен, това е нарушаване на законите на страната. По нагло отношение към собствените си посетители на сайта, и по-сбъркано мислене не съм виждал.
                    А тази "кражба на пари" може ли да я докажеш? Това не е ли още една клевета от твоя IP адрес? Записвам си...

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    От тука всеки може да си направи сметката, че от форума липсват 154 015 мнения. Тоест Privelege е изтрил 154 015 мнения, което е наистина впечатляващ резултат. По груби сметки на ден се трият поне по 100 мнения.
                    Идеални сметки! Впечатлен съм! И?

Инстафорекс те мами като не ти позволява да упражниш правото си на груб език спрямо друг потребител на форума?!

Аз крада пари като не позволявам да упражниш правото си на груб език спрямо друг потребител на форума? Въобще, някъде да е записано, че имаш такова право????

Явно и за колегите модератори в този форум важи същото.
                    Ама цензура, какво да се прави.

Явно трябва да ви се даде урок на двамата с Меси какво е свобода на словото и докъде може да се разпростира тя. Защото в обратния случай, на свободията, наистина нарушавате закони! Но това май адвокатчетата ти трябва да ти го изяснат!
                    С Уважение,
                    Bulgaria-Forex™

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

хаха ебахти и буклуците са тези инста - Добре, че го изяснявате тук, за да става ясно поне на хазартните личности, къде да не си трошат парите
                      Това важи не само за Инста. Най-просто казано, ако можеш да си отвориш сметка с минимален капитал и минимално виртуално усилие, почти със сигурност става дума за перачница, маскирана като брокер, който предлага залози върху разликата в курса вместо търговия на валутния пазар.

Коментар

Яаааа........,
                        нарушавал съм законите на страната. Той КРАДЕ ПАРИ от хората, и го смята това за честно и почтено, а когато някой се оплаче, че е измамен, това е нарушаване на законите на страната. По нагло отношение към собствените си посетители на сайта, и по-сбъркано мислене не съм виждал.

За читателите на темата:
                        Позамислете се. Случая с доказаната измама към мене и към още около 10 човека придоби голяма популярност в Българското интернет пространство. Въпреки това в неговия форум няма и помен от обсъждане на този случай - ха-ха-ха ...... Случайно ли е това според вас. Неееее....., не е случайно. Трейдерите от неговия лъжлив форум също са прочели тази тема, и разбира се са задали въпроси към Privelege истина ли е това, или не. Резулатът - BAN, BAN, BAN, BAN, BAN ...........

Ето една статистика, която всеки може сам да си я провери. Към 02.11.2019 г., когато пресканирах и копирах целия форум за нуждите на ДАНС и НСБОП, броя на написаните мнения беше 1 688 820. В същото време обаче индекса на последното мнение беше 1 842 835. От тука всеки може да си направи сметката, че от форума липсват 154 015 мнения. Тоест Privelege е изтрил 154 015 мнения, което е наистина впечатляващ резултат. По груби сметки на ден се трият поне по 100 мнения.

Ето това е смисъла Privelege да получава заплата от Инстафорекс. И понеже не може да насмогва с триенето и BAN-ването, инстата назначи и втори администратор - Orion. Така двамата вече могат да организират ДЕНОНОЩНО ДЕЖУРСТВО с една единствена цел - ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА и триене на всички неудобни мнения, които явно са много на брой.

Цифрите на тази УЖАСЯВАЩА СТАТИСТИКА всеки може да си ги провери сам. Всеки може да си изясни по колко мения се трият всеки божи ден, за да може ИЗМАМНАТА СХЕМА НА ИНСТАФОРЕКС ДА ФУНКЦИОНИРА.
                        Сега ще обясни, че не точно крадял, ами -примерно, „не давал да изтекат едни пари” и т.н. И че не лъжел, ами много внимавал, какво приказва...и т.н. И, докато тук, ти се бориш за правдата, без да е сигурен резултатът, аз само споменах на 3 - 4 пъти конкретен свой опит от контактите с определени политици и, ето, за добро или лошо, преконфигурирах властовия баланс на местна почва. Според теб, чии действия (твоите или моите), до момента, са били по-ефективни?
                        - Само питам.

Коментар

• Така е. В оня форум има ужасна цензура, а модераторите се се разпасали като някакви дерибеи. Веднъж спорихме с един потребител ( К_В и той ще потвърди) за нещо около валутната търговия. Нормален, леко разгорещен спор без обиди. Само че на единия модератор му се сторило, че има "груби нападки и обиди" и ми тресна наказание с обяснението "множество коментари с груба насоченост към други потребители". На практика ми беше изтрил само един коментар, който обаче в неговите очи минава за "множество". Писахме си с К_В на лични и той беше доста изненадан, че съм наказан и каза, че не се чувства засегнат и това е било нормален разговор. Свикнал съм да си търся правата и попитах модераторите Орион и Привилеж защо съм наказан и може ли да ми цитират "множеството обидни коментари" и да ми посочат къде са обидните думи. Почти веднага получих 10 дневен бан "за спор с член на форума". Мога да разказвам много подобни истории. В оня форум няма капка свобода на словото и трябва да се вземат някакви мерки, защото това не е нормално да се случва в една европейска страна с претенции, че е демократична. После да не се чудим защо сме на 111 място в разни класации за свободни медии. Най-лошото е, че в оня форум се насади ужасен страх. Останаха малко хора и никой не смее да се обади от страх да не бъде изгонен и да си загуби бонусите. Скоро бях свидетел как наказаха един човек, който пише чак от Канада. Нещо не им хареса в изказа му. Той се опита да се защити, но веднага му скочиха и двамата модератори и той се сниши. Жалка е тази картинка.

Коментар

• Яаааа........,
                            нарушавал съм законите на страната (аз и другите посетители на неговия форум). Той КРАДЕ ПАРИ от хората, и го смята това за честно и почтено, а когато някой се оплаче, че е измамен, това е нарушаване на законите на страната. По нагло отношение към собствените си посетители на сайта, и по-сбъркано мислене не съм виждал.

За читателите на темата:
                            Позамислете се. Случая с доказаната измама към мене и към още около 10 човека придоби голяма популярност в Българското интернет пространство. Въпреки това в неговия форум няма и помен от обсъждане на този случай - ха-ха-ха ...... Случайно ли е това според вас. Неееее....., не е случайно. Трейдерите от неговия лъжлив форум също са прочели тази тема, и разбира се са задали въпроси към Privelege истина ли е това, или не. Резулатът - BAN, BAN, BAN, BAN, BAN ...........

Ето една статистика, която всеки може сам да си я провери. Към 02.11.2019 г., когато пресканирах и копирах целия форум за нуждите на ДАНС и НСБОП, броя на написаните мнения беше 1 688 820. В същото време обаче индекса на последното мнение беше 1 842 835. От тука всеки може да си направи сметката, че от форума липсват 154 015 мнения. Тоест Privelege е изтрил 154 015 мнения, което е наистина впечатляващ резултат. Този човек не спи ли? По груби сметки на ден се трият поне по 100 мнения.

Ето това е смисъла Privelege да получава заплата от Инстафорекс. И понеже не може да насмогва с триенето и BAN-ването, инстата назначи и втори администратор - Orion. Така двамата вече могат да организират ДЕНОНОЩНО ДЕЖУРСТВО с една единствена цел - ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА и триене на всички неудобни за инстата мнения, които явно са много на брой.

Цифрите на тази УЖАСЯВАЩА СТАТИСТИКА всеки може да си ги провери сам. Всеки може да си изясни по колко мнения се трият всеки божи ден, за да може ИЗМАМНАТА СХЕМА НА ИНСТАФОРЕКС ДА ФУНКЦИОНИРА.
                            Last edited by Mateev; 04.11.2019, 19:40.

Коментар

Privelege продължава да приказва врели-некипели, и да излива помия върху мене, но това не е изолиран случай. Той го прави това срещу всички хора, който зададат някакъв неудобен въпрос. Трие им мненията в неусвест, а после ги обявава за глупави, прости и тъпи.

Случая продължава да набира популярност. Хора от неговия форум му задават въпроси защо постъпва така, и той на секундата им трие постингите, и след това ги BAN-ва. На практика Privelege води война срещу всички български трейдери. Всички са глупави, прости и тъпи, и не могат да осъзнаят неговото "величие" и "величието" на инстата. Продължавам да получавам мейли и лични съобщения във всички български форуми от хора, които се жалват от диктатурата на Privelege. Ето още едно от тях:

Допълнително искам да кажа, че откакто създадох тази тема, много хора от форума на инстата започнаха да го питат дали това е вярно. Започнаха да му дирят сметката и да му искат обяснения. Неговият отговор беше ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА.. Започнаха да се трият по стотици мнения всеки божи ден. Започнаха да се BAN-ват по десетки потребители всеки божи ден. Ей боже - Хитлер не е бил толкова свиреп, когато е осъзнал, че губи войната.
                              Държа да отбележа, че обвиненията и клеветите, както от твоя страна, така и от страна на вече бившия ни ( от вчера ) потребител messi, са чисто нарушаване не само на правилата на форума, а и на законите! Това се класифицира като публична клевета и се наказва от закона. За ваше нещастие, аз мога да докажа какво е било съдържанието на публикувания от Mateev уебсайт през 2015-2016 ( няма нищо общо с порно индустрията ) и че той е бил успешно продаден на търг, но вие двамата няма как да докажете откровената лъжа за "порно бизнеса ми" и фалшиви обяви.

Та, за да не си плащате солено и да не бъдете публично порицани ( към Mateev и messi ), по-добре е да си преструктурирате черната PR кампания водена към мен. Защото в съдебната зала аз мога безупречно да докажа лъжите ви, както и умишленото нарушаване на правилата на форума и законите на страната от ваша страна! От страна на администраторите на форума закони не са нарушавани, ние сме предприели действия съгласно правилата на форума! Това също мога да го докажа. Само че вие двамата няма как да докажете, че не сте го направили заради IP адресите, от които публикувате. Те са вашата идентичност в интернет! И относно войната...аз още не съм започнал да я водя, че да я изгубя!

Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение

Ама защо се напрягаш? Ти имаш някакви косвени впечатления от брокера, Матеев си има негово виждане за нещата.Вашите виждания се разминават... Съвсем нормални житейски неща.
                              Първо, заради публичните клевети, отправени лично към мен! Виждам, че много хора са повярвали на неговите думи без да проверят неговите постове дали са истина или не. А това става много лесно чрез архивите в интернет и Archive.org.

Второ, за да стане ясно, че Матеев е предизвикал умишлено действия по отстраняването му ( а и вече на негов приятел ), нарушавайки правилата на форума многократно, и изкарвайки "полицията" във форума виновна, че си е свършила работата!
                              Last edited by ruseneca; 04.11.2019, 18:48. Причина: Причина: допълнение и оговор към shkata
                              С Уважение,
                              Bulgaria-Forex™

Коментар

Не съм! Цялата тема е във връзка с комунистическото мислене на Mateev, че щом има n на брой фирми и внася някакви данъци, всичко му е позволено, включително и грубо да нарушава установените правила както при нас, така и тук!

Комунизмът отдавна свърши и е време за демокрация! При нея има закони, които важат за всички, без изключение! А на него изобщо не му е приятно да го приравняват с останалите, той е ВЕЛИК! Няма да му цитирам мнението му за останалите потребители на форума...а когато го приравним на тях и поставим всички под общ знаменател излиза, че неговата обида спрямо останалите важи и за самия него. Не е приятно, нали? Но, ДЕМОКРАЦИЯ! Няма нищо съвършено в този свят.

Не случайно вместо да обясни какъв РЕАЛНО е проблема и защо Инстафорекс са мошеници, той е предпочел личната саморазправа чрез публични клевети още в първите си постове. И тъй като в този форум също го цензурират от време на време, той решил да създаде още няколко, че там да си пише каквито глупости пожелае. В този форум личната саморазправа вероятно също е забранена и той еднолично е решил да я дегизира под звучно и гръмко заглавие, което ще привлече много читатели.
                                Ама защо се напрягаш? Ти имаш някакви косвени впечатления от брокера, Матеев си има негово виждане за нещата.Вашите виждания се разминават... Съвсем нормални житейски неща.

Коментар

Working...
                                X