IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

InstaForex - Мошеници висша класа

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Мене отдавна ме отрязаха и не помня.
    Имат някаква точка в общите условия, според която могат утре да ти изтрият бонусната сметка и натрупаните печалби по собствено желание и без обяснение, в моя случай се позоваха на нея и ми казаха дотук.
    А беше цирк, че след 2-3 месеца ми звъня едно момиченце да ме кани да депозирам и ми каза, че ако депозирам ще ми съдейства да ми отблокират изтритата сметка и бих могъл веднага да си изтегля профита.

Не се занимавайте с тоя бъкет.
    У тоя бъкет не бонусни сметки явно нема
    Примерно търгуваш с не бонусна сметка на да избегнеш условията с наказаниета и триенето . В некой момент , без да те са питали . ще ти напишат любезно писмо и ще ти захранват сметката некъв дребен бонус примерно като за лоялен клииент По този начин ставаш с бонусна сметка и могат да си правят квот си искат Всъщност не може да ги спреш да ти направят сметка бонусна сметка и да си играят техната игра. При тея схемаджии правила нема ако има правила то са изцяло в техна полза за могат да колят и бесят шараните върза ли се на бонусите Тва все едно да си откриеш смета в банката и по некое време да ти начислят бонусна лихва и след това да си измислят неква причина че ни си спазвал правилата и да ти нулират сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от shkata Разгледай мнение

Пак те питам , кое ти дава право да обиждаш хората които нямат някакви конкретни знания относно офшорните брокери.?
      Ще отговора вместо него: Дава му право факта, че е за доброто на тези хора... по-добре обиден отколкото ограбен...
      Institution: FBI Correctional Facility
      Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

А всекидневни извлечения от търговията на мейла пращат ли или просто леко пропускат тази процедура. Щои ми е интересно ако пращат такива като изчезне акауннта ако имаш извлечения кво правиш.
        Мене отдавна ме отрязаха и не помня.
        Имат някаква точка в общите условия, според която могат утре да ти изтрият бонусната сметка и натрупаните печалби по собствено желание и без обяснение, в моя случай се позоваха на нея и ми казаха дотук.
        А беше цирк, че след 2-3 месеца ми звъня едно момиченце да ме кани да депозирам и ми каза, че ако депозирам ще ми съдейства да ми отблокират изтритата сметка и бих могъл веднага да си изтегля профита.

Не се занимавайте с тоя бъкет.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Какво се обясняваш, бе МИШОК???

Моята сметка навремето защо я изтрихте като беше верифицирана и с множество тегления преди това? Изпълнявах всичките ви скапани условия за време, печалби и т.н. по сделките. Един хубав ден решиха от бъкета, че стига толкова, нищо, че преди това чаках за сделка по 20-30 секунди.

Просто сте една крадлива пасмина, разчитате хората да ви правят съдържание пишейки във форума срещу фалшиви бонуси, гугъл да ви индексира, после да пристигат балъците да депозират по лийдовете от търсачката.
          Някой ако се застои и изкара някоя стотинка и веднага му триете акаунта.
          А всекидневни извлечения от търговията на мейла пращат ли или просто леко пропускат тази процедура. Щои ми е интересно ако пращат такива като изчезне акауннта ако имаш извлечения кво правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение

Хайде сега фирмата била виновна, че не си прикачил документите си навреме Как приятелчето ти Меси е било верифицирано от същата тази фирма, а ти - НЕ?!

Имаш ли писмо с ОТКАЗ ДА ТЕ ВЕРИФИЦИРАТ или отново говориш празни признаки, ей така щото темата да е на върха на популярността, а ти да поддържаш странната си и противоречива теза?

След като твърдиш, че конкретен БРАНД е измамнически, защо веднага след това си отваряш сметка и прикачваш необходимите документи, с които реално сключваш договор с юридическо лице от същата търговска марка?

Смисълът компания Х са мошеници, но аз ще си отворя сметка при тях ми идва алогичен!

Аз като твърдя, че някой е измамник, късам всякакви връзки с него и затварям всички сметки, тегля до стотинка и т.н. Не се блъскам зорлем да си отварям още сметки

P.S. Сигурен съм, че и точка 6.2. е паднала от небето и никога не си я виждал и че е нищожна

Между "Трябва" и "Пожелание" има съществена разлика, не мислиш ли?
            Какво се обясняваш, бе МИШОК???

Моята сметка навремето защо я изтрихте като беше верифицирана и с множество тегления преди това? Изпълнявах всичките ви скапани условия за време, печалби и т.н. по сделките. Един хубав ден решиха от бъкета, че стига толкова, нищо, че преди това чаках за сделка по 20-30 секунди.

Просто сте една крадлива пасмина, разчитате хората да ви правят съдържание пишейки във форума срещу фалшиви бонуси, гугъл да ви индексира, после да пристигат балъците да депозират по лийдовете от търсачката.
            Някой ако се застои и изкара някоя стотинка и веднага му триете акаунта.

Коментар

За теб всички които търгуват на форекс са някакви хора дето са взели пенсията на баба си и са си отворили акаунт.Ако приемем че е така , на практика няма разлика.
              Значи виж сега... имам един познат който има софтуерна компания и работи за американци.Той сключва договор с тях , да получи Х долара след У време.Да обаче на него разходите са му в лв -заплати , офис разходи и т.н.Ако курса се премести значително , той може да има сериозни затруднения.И той е предпочел да си отвари няколко акаунта в няколко брокера, да отвори навсякъде така че сумарната позиция да му хеджира нещата.
              Всичко е супер, обаче идва блябля и казва че той се занимава с хазарт и че няма значение дали ще си отвори акаунтите в регулирани брокери или в някакви офшорки.И тук естествено изниква екзистенциалния въпрос "какво не му е наред на блябля"?
              Да бе, точно в смотан бъкетарник някой ще тръгне да хеджира валутен риск. И сигурно си е хеджирал позицията в кварталния бъкет с ливъридж 400:1, а?
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Този пример е измислен! Ти представяш ли си наистина да има толкова глупави хора, че да хеджират валутен риск през ритейл форекс бъкет?!? Съвсем почнахте да си вярвате...
                Изобщо не е измислен
                Виж аз знам че не си толкова невеж на колкото се правиш.Знам че осъзнаваш какви тъпотии си написал обаче... вече казал си ги, не можеш да паднеш по гръб и ще повтаряш едно и също като в махленски спор до откат.
                Нали разбираш... глупавите хора правят пари, а ти умния съхнеш по форумите и повтаряш, "бъкет", "хазарт" и т.н.
                Last edited by shkata; 06.11.2019, 10:06.

Коментар

• Този пример е измислен! Ти представяш ли си наистина да има толкова глупави хора, че да хеджират валутен риск през ритейл форекс бъкет?!? Съвсем почнахте да си вярвате...

Коментар

Каква е разликата между полулегалния и спазилия законовите формалности крадец? Единият те краде най-нагло с две ръце и без да му пука, а другият ти вади парите от джоба лев по лев с два пръста. За ограбения няма разлика дали е търгувал през регулиран или офшорен бъкет - крайният резултат ще е един и същ. Разграничението, което се опитваш да прокараш, е като онова между добрия и лошия нож.
                    За теб всички които търгуват на форекс са някакви хора дето са взели пенсията на баба си и са си отворили акаунт.Ако приемем че е така , на практика няма разлика.
                    Значи виж сега... имам един познат който има софтуерна компания и работи за американци.Той сключва договор с тях , да получи Х долара след У време.Да обаче на него разходите са му в лв -заплати , офис разходи и т.н.Ако курса се премести значително , той може да има сериозни затруднения.И той е предпочел да си отвари няколко акаунта в няколко брокера, да отвори навсякъде така че сумарната позиция да му хеджира нещата.
                    Всичко е супер, обаче идва блябля и казва че той се занимава с хазарт и че няма значение дали ще си отвори акаунтите в регулирани брокери или в някакви офшорки.И тук естествено изниква екзистенциалния въпрос "какво не му е наред на блябля"?

Коментар

Каква е разликата между полулегалния и спазилия законовите формалности крадец? Единият те краде най-нагло с две ръце и без да му пука, а другият ти вади парите от джоба лев по лев с два пръста. За ограбения няма разлика дали е търгувал през регулиран или офшорен бъкет - крайният резултат ще е един и същ. Разграничението, което се опитваш да прокараш, е като онова между добрия и лошия нож.
                      ... Отделно, вкараната енергия в деструктивни борби. На моменти, се питам, дали не трябва да оставим тарикатите и мошениците да вилнеят на воля? А? И те са хора, и те душа носят.
                      Пък и свято дело правят, карат баламите да поумняват...Колкото и последните да вярват, че (вече, отдавна ?!? ) са умни.
                      Last edited by Pyramid; 06.11.2019, 08:39.

Коментар

Аз ти задавам един елементарен въпрос.Ти явно не можеш да го разбереш и ми копираш някакви тъпотии.
                        Пак те питам , кое ти дава право да обиждаш хората които нямат някакви конкретни знания относно офшорните брокери.?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Защо не вземеш да се гръмнеш? Откъде го измисли това "задължение" за верифициране на сметка? Няма такова нещо и никъде в общите условия не е написано нищо подобно. Верификацията е само пожелателна (в т.6.2), и то само ако човек реши да тегли спечелените средства. Е аз в един момент реших да ги изтегля, но ИЗМАМНИЦИТЕ от твоята пиклива фирма ОТКАЗАХА ДА МЕ ВЕРИФИЦИРАТ. По същото това време и със същите тези документи безпроблемно ме верифицираха от Европейския клон на Инстафорекс.

Следователно аз имам ДОКАЗАТЕЛСТВА, че проблемът не е в моите документи, а в това, че твоята пиклива фирма, за която работиш, са ИЗМАМНИЦИ и МОШЕНИЦИ, а ти си техен СЪУЧАСТНИК.

Хайде сега пак ще хукнете със задна дата да променяте общите условия, защото отново се оказа, че ти си измисляш съчинения в свободна форма, и за да ги "узаконите", трябва да направите поредната МОШЕНГИЯ.
                          Що се хабиш? За разлика от тези форекси-мирекси, аз играя честно и картите са на масата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Защо не вземеш да се гръмнеш? Откъде го измисли това "задължение" за верифициране на сметка? Няма такова нещо и никъде в общите условия не е написано нищо подобно. Верификацията е само пожелателна (в т.6.2), и то само ако човек реши да тегли спечелените средства. Е аз в един момент реших да ги изтегля, но ИЗМАМНИЦИТЕ от твоята пиклива фирма ОТКАЗАХА ДА МЕ ВЕРИФИЦИРАТ.
                            Хайде сега фирмата била виновна, че не си прикачил документите си навреме Как приятелчето ти Меси е било верифицирано от същата тази фирма, а ти - НЕ?!

Имаш ли писмо с ОТКАЗ ДА ТЕ ВЕРИФИЦИРАТ или отново говориш празни признаки, ей така щото темата да е на върха на популярността, а ти да поддържаш странната си и противоречива теза?

След като твърдиш, че конкретен БРАНД е измамнически, защо веднага след това си отваряш сметка и прикачваш необходимите документи, с които реално сключваш договор с юридическо лице от същата търговска марка?

Смисълът компания Х са мошеници, но аз ще си отворя сметка при тях ми идва алогичен!

Аз като твърдя, че някой е измамник, късам всякакви връзки с него и затварям всички сметки, тегля до стотинка и т.н. Не се блъскам зорлем да си отварям още сметки

P.S. Сигурен съм, че и точка 6.2. е паднала от небето и никога не си я виждал и че е нищожна

Между "Трябва" и "Пожелание" има съществена разлика, не мислиш ли?

Last edited by ruseneca; 05.11.2019, 17:53.
                            С Уважение,
                            Bulgaria-Forex™

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Видове измами
                              Измамите могат да включват криене на клиентски сметки с цел генериране на комисионни, продажба на софтуер, който трябва да насочва клиента към големи печалби, [6] неправилно управлявани „управлявани акаунти“, [7] фалшива реклама, [8] схеми на Понци и направо измама. [9] [10] Той също така се отнася до всеки търговец на дребно на форекс, който посочва, че търговията с валута е инвестиция с нисък риск и висока печалба.

Увеличаване на измамите
                              Американската комисия за търговия с стокови фючърси (CFTC), която регулира валутния пазар в Съединените щати, отбеляза увеличение на размера на безскрупулна дейност в небанковата валутна индустрия [12]. Между 2001 и 2006 г. CFTC преследва повече от 80 дела, свързани с измама на повече от 23 000 клиенти, загубили 350 милиона долара. От 2001 г. до 2007 г. около 26 000 души са загубили 460 милиона долара от форекс измами. [1]

И какъв е смисълът да се мъчиш да спекулираш при измамници и шарлатани?
                              Дори при щастливо стечение на обстоятелствата да хванеш посоката и да "спечелиш" нещо, ще можеш ли да си вземеш печалбата, участвайки по начало в нечестна игра?

Защо обикновените трейдъри винаги са от страната на губещите(преводът е с Гугъл транслейт, може да малко кофти):

Валутният пазар е игра с нулева сума [2], в която има много опитни, добре капитализирани професионални трейдъри (например работещи за банки), които могат да посветят вниманието си на пълен работен ден на търговията. Неопитен трейдър на дребно ще има значителен недостатък на информацията в сравнение с тези профи търговци.

Трейдърите на дребно са почти по дефиниция недостатъчно капитализирани. По този начин те са пример за проблема с губещия комарджия: при "честна игра" (такава без предимства на информацията) играчът с по-ниския размер на капитала има по-голяма вероятност да фалира, отколкото играч с голям капитал. Трейдърът на дребно винаги плаща разпродажбата на офертата, която прави шансовете им да спечелят по-малко от тези на честната игра. Допълнителните разходи могат да включват маржин лихва или, ако дадена позиция на място е отворена повече от един ден, търговията може да бъде „пренареждана“ всеки ден, всеки път струвайки пълния спред на оферта / заявка. При някои вариации на валутната търговия клиентите не получават нормални гъвкави фючърси, а вместо това сключват договор с известна компания. Дори ако компанията твърди, че действа като техен "форекс дилър", тя е финансово заинтересована да накара клиента на дребно да загуби пари.
                              Аз ти задавам един елементарен въпрос.Ти явно не можеш да го разбереш и ми копираш някакви тъпотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от ruseneca Разгледай мнение
                                ......2. Не спазва задължението си да идентифицира сметката си, въпреки че с прикачване на търговска марджин сметка към профила си във форум се е съгласил с условията на бонус офертата, според която той е длъжен да го направи, за да може да изтегли евентуални печалби от търговията с бонус средствата!...
                                Защо не вземеш да се гръмнеш? Откъде го измисли това "задължение" за верифициране на сметка? Няма такова нещо и никъде в общите условия не е написано нищо подобно. Верификацията е само пожелателна (в т.6.2), и то само ако човек реши да тегли спечелените средства. Е аз в един момент реших да ги изтегля, но ИЗМАМНИЦИТЕ от твоята пиклива фирма ОТКАЗАХА ДА МЕ ВЕРИФИЦИРАТ. По същото това време и със същите тези документи безпроблемно ме верифицираха от Европейския клон на Инстафорекс.

Следователно аз имам ДОКАЗАТЕЛСТВА, че проблемът не е в моите документи, а в това, че твоята пиклива фирма, за която работиш, са ИЗМАМНИЦИ и МОШЕНИЦИ, а ти си техен СЪУЧАСТНИК.

Хайде сега пак ще хукнете със задна дата да променяте общите условия, защото отново се оказа, че ти си измисляш съчинения в свободна форма, и за да ги "узаконите", трябва да направите поредната МОШЕНГИЯ.
                                Last edited by Mateev; 05.11.2019, 17:01.

Коментар

Working...
                                X