Чуеш ли някой да ти предлага такива доходности, не само за форекс, ами за какъвто и да е пазар, бягай надалеч.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да ми дадете препоръки за Йовко Йовчев, известен форекс трейдър от Германия.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеБил е обучил около стотина български трейдъра. Търгува с големи обеми! Чудя се дали да не му дам да ми управлява сметката и затова питам тук за обратна връзка, но преди това искам да го проверя от всички страни. Благодаря!
И що само български трейдъри обучава, немските не щат ли да се учат от него?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеБил е обучил около стотина български трейдъра. Търгува с големи обеми! Чудя се дали да не му дам да ми управлява сметката и затова питам тук за обратна връзка, но преди това искам да го проверя от всички страни. Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеВатман, Щом се е свързал с мен, значи има интерес. А след като иска 50% от печалбата, значи има голям интерес, така че не съм съгласен с вас.
Не стига че искаш съвет, даваме ти го, че и не си бил съгласен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеintint 80% месечно на големи сметки над 100 000 евро правел. А на суми от 10 000 до 30 000, може да достигне до 400 процента месечно с премерен риск от 20% от сметката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеintint 80% месечно на големи сметки над 100 000 евро правел. А на суми от 10 000 до 30 000, може да достигне до 400 процента месечно с премерен риск от 20% от сметката.
Че даже и за по кратко,ти вече тр да си станал милионер, планирай как да харчиш милионите
Коментар
-
400% месечна доходност прави 244 140 500% годишна?!?!?!
Този може да оправи световната финансова криза за 2 месеца.... чудя се що не са го потърсили от ФЕД и от ЕЦБ все още.Last edited by Kildirim_Bei; 17.04.2019, 13:21.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеВатман, Щом се е свързал с мен, значи има интерес. А след като иска 50% от печалбата, значи има голям интерес, така че не съм съгласен с вас.
хваща двама, теб и някой друг с акаунти по 10 000 евро
единият го играе шорт, другия лонг на някоя двойка
от единия прибира 50% от печалбата, за другия остава 100% от загубата
Не съм го чувал, този велик трейдър, обучил 100 български трейдъри. Не съм чул някой да печели от форекс, въобще, като изключим дребните проценти
- 4 Харесвания
Коментар
-
intint 80% месечно на големи сметки над 100 000 евро правел. А на суми от 10 000 до 30 000, може да достигне до 400 процента месечно с премерен риск от 20% от сметката.ПЕРНИК над всичко!
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнениеВатман, Щом се е свързал с мен, значи има интерес. А след като иска 50% от печалбата, значи има голям интерес, така че не съм съгласен с вас.Last edited by michaelis12; 17.04.2019, 11:53.
Коментар
Коментар