Гледам днеска понадигна глава златцето... Какви са ви прогнозите ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Да обобщим :
Резултата от Ралито на ехххх -чо е .......... катастрофален !!!!
Пилота го няма ........ избягал е !!!
Болида е в храстите на '' щайга ''
Извода : Не всеки , който може да кара на баща си Москвича , трябва да участва във Формула 1 .
Познания се искат ...... по - големи ......
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonygl Разгледай мнение
Каква ? Нагоре или надолу ще е случката ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Още малко ако го напънат ще стане случка
Коментар
-
Още малко ако го напънат ще стане случка
Ексчо,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение1255.55 се оказа много силна подкрепа нощеска. Гледам дъното е било точно на 1255
Ако пробие ще ослушваме за 1244.44 и след това ще чакаме нивото кент флош роял на 1234.56
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Kondora
Нивата за затваряне на късите ми са - 1286 !! 1272!! 1264!!
!
Намерих си го '' цитиран '' ............ Мибова не може да изтрие изцитираните ми постоеве
Айде и втория таргет изпълнен .................
пп. Възможност и за достигане има и на 1258 / 56 .................
Вече пробив на 1245 ще затвърди на 90 % мечи тренд за ходене до минимум 1150 ............
Все още мисля , че няма да се състои сега ( слизането до 1150 ) , а ще бъде след възходящо движение до 1400 / 1480 .......................
'Ногу съм добър , ей ..................
Еххх - чооо .......... за 20 хилки , може да ти преподам някой тънкост на занаята
Само гледай , написаните цени още от май месец 1286 !! 1272!! 1264!!
На всяка една цената е спирала ......... яко !!! Не като на ехххх- чо , '' неслучайните подкрепи ''
На 1257 - купих !!!!!
пп. Всеоще се придържам към плана ............ При Пробив на 1245 , ще има промянаLast edited by Kondora; 26.06.2018, 19:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дразня конкретен човек, когото смятам за шарлатанин
Но покрай него и други хора се дразнят, което обаче не ми е целта
Лично аз бих изчакал по-ниски нива, поне под 1200
Ти би ли взел и на колко ? или пишеш само да дразниш феновете ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕкса,
Как е настроението с РАЛИ, РАЛИ, РАЛИ-то?!
Не смяташ ли, че скоро ще паднем под 1255.55? И какво мислиш за подкрепата 1234.56? Аз все още предпочитам 1222.22 и дори 1212.12
Ти би ли взел и на колко ? или пишеш само да дразниш феновете ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеВдигам темата - не се изненадвам, че има нужда.
Незаинтересованост, безразличие, апатия - най-лицеприятното, което може да се каже за сектора в този момент.
Под "повръхността" - силни дивергенции, "счупена" подкрепа, както често се случва, но неинвалидиран сетъп за доста бързо достигане до нива от 1550+.
Ниво на инвалидиране: 1235, но още затворяне под 16.00 за сребро и 1255 за злато биха наклонили сериозно везните в мечи ръце.
Процентите, които цитирах в предния, пост, важат с пълна сила.
Следващ пост ще следва или при инвалидирането /под 1235/, или след достигане на таргета над 1500.
Успех!
Съживителю на темата ...........
''Под повърхноста '' ........... '' счупени подкрепи '' .............. '' дивергенциии '' ............ '' неинвалидиран сетъп '' ........
Мале , мале ,мале ................ кой съм , къде съм , к' во става ..................
ахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
пп . И трите тиПроцентите, които цитирах в предния, пост, важат с пълна сила.
ппп1255 за злато биха наклонили сериозно везните в мечи ръце.
Що аз пък сега мисля да купувам ......................
Коментар
Коментар