IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От март промените в света на златото започнаха....Започнаха от тези които контролират пазара.Следващия важен месец е септември .Пак тези дето координират цената на златото взеха решение.Финалния акорд ще е октомври.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Не съм гледал но стопа сигурно е ударен . Мисля да не барам повече. Така или иначе изпуснах по голяма част от движението И отделно според мен покачването е корективно. Пък и този триъгълник може да не триъгълник а част от комплексна корекция
      нищо не си изпуснал, мани го там да се поразмърда и после пак, голямотo движение тепърва идва
      Чакаме да зеем заплата от S&P там ше бъде постата макар и с голямо люляне, не пускам, ше го държа докат пукна ....
      Last edited by michaelis12; 26.07.2019, 17:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

i am out, държиш ли още Тошкоу ? .... аз ше го изчакам да се поразмърда малко и пак ше му скоча на главата ...
        Не съм гледал но стопа сигурно е ударен . Мисля да не барам повече. Така или иначе изпуснах по голяма част от движението И отделно според мен покачването е корективно. Пък и този триъгълник може да не триъгълник а част от комплексна корекция
        Last edited by Todor Sabev; 26.07.2019, 00:18.

Коментар

Преместен стоп 1414
          i am out, държиш ли още Тошкоу ? .... аз ше го изчакам да се поразмърда малко и пак ше му скоча на главата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Е какво толкова да прави, готви се да се гмурнее за нов рекорд 0.7-0.8. САЩ имат нова парадигма за спасяване на долара и тя минава през поглъщане на ЕС. Дали и доколко ще се осъществи е въпрос на бъдеще.
            ми може и тва да им се върти на САЩови в главите, те са го създали тоя ЕС, те ше го трансформират как искат или разпарчатосат. Може да го напраят на филии и да си минем на доларова търговия вътре в ЕС как е било преди, то и сега ЕС ако иска да върти търговия с някой навънка минават през долара не са си и помислили да минават през еврото, да не земе да падне пак некой самолет с деца и пилота да е луд или още бежанци да се изтресат дет "треа ги спасяяме"....

Коментар

Туй хубаво ама виж кво прави евро швейцарец, пък и среброто нещо напъва. и това без да са сгънали индексите.
              до сега съм забелязал доста силна корелация между еврото и златото, среброто напъва заради злато/сребро корелация мислим там среброто изоставаше доста сега навакса малко. За мене нещо не е ок, жълтото може да скокне за малко и после ше върне нещо нешо около 1350 поне така го виждам аз .....
              Триъгълника го гледам, всеки го е видял, но като има такъв триъгълник, то би трябвало вече да е излетяло нагоре, а не го прай, та според мене нещо такова би трябвало да стане

Last edited by michaelis12; 25.07.2019, 07:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не съм аз който ще обяснява на когото и да било.Като заиграе тоягата тая ще е по хрисима от мравка.Ще си говорим до 2022 не остана много време
                ок, аре земи се стегни вече и прай нещо смислено там с живота а пророчествата ги остай, квот има да става то ше става на камик нема да оди ....
                Last edited by michaelis12; 25.07.2019, 07:07.

Коментар

Туй хубаво ама виж кво прави евро швейцарец, пък и среброто нещо напъва. и това без да са сгънали индексите.
                  Е какво толкова да прави, готви се да се гмурнее за нов рекорд 0.7-0.8. САЩ имат нова парадигма за спасяване на долара и тя минава през поглъщане на ЕС. Дали и доколко ще се осъществи е въпрос на бъдеще.

Коментар

така като изключим връщането пеша на всички вънка, кат гледам еврото как пада златото нема го бъде много много

Коментар

я хои и го обесни и на тая, щом има бая българи кат нея, как ше си дое пеша и ше копа кат тебе на нивата .... кат я гледам и тя тъкмо тва си мисли ....

Finextra & Deustche Bank: Addressing the real pain points in correspondent banking

Tsvetanka Nankova
                      Director, Institutional Cash Sales bei Deutsche Bank AG

Frankfurt am Main und Umgebung, Deutschland
                      Не съм аз който ще обяснява на когото и да било.Като заиграе тоягата тая ще е по хрисима от мравка.Ще си говорим до 2022 не остана много време

Коментар

• кат гледам еврото как пада златото нема го бъде много много

Last edited by michaelis12; 25.07.2019, 07:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не няма да е отначало.Този път урокът ще е много жесток.Който устиска ще живее в друг свят.А такива кат Мишката ше си дойдат пеша който додрапа дп границата де.
                          я хои и го обесни и на тая, щом има бая българи кат нея, как ше си дое пеша и ше копа кат тебе на нивата .... кат я гледам и тя тъкмо тва си мисли ....

Finextra & Deustche Bank: Addressing the real pain points in correspondent banking

Tsvetanka Nankova
                          Director, Institutional Cash Sales bei Deutsche Bank AG

Frankfurt am Main und Umgebung, Deutschland

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            при настоящата политика на повсеместни дефицити, протекционизъм, държавни разходи, отглеждане на идиоти, водене на войни, крепене на режими и тн и тн... си мисля, че с лихвите бяхме до тук. Следва още печатарка и накрая сериозна криза, за да се измете боклука..пардон дълговете на крадливите и неефективни правителства - после отначало.

buy the dips е тактиката дългосрочно тук,
                            Не няма да е отначало.Този път урокът ще е много жесток.Който устиска ще живее в друг свят.А такива кат Мишката ше си дойдат пеша който додрапа дп границата де.

Коментар

• И аз мисля че ФЕД няма да бърза да намали лихвите. Вероятно Септември, но пак зависи от доста неща.

Коментар

Дълго злато стоп 1400.
                                Преместен стоп 1414

Коментар

Working...
                                X