IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не бе направо 20 000 ще да е
    и тоя влак ли изтърва?
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
      3000-3500
      Не бе направо 20 000 ще да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Е щом почнахме с прогнозите 1650 лятото 2021. След фалшив пробив на 2000 .
        малко си я актуализирал.
        спомням си за около 1450 за тая есен.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
          3000-3500
          Е щом почнахме с прогнозите 1650 лятото 2021. След фалшив пробив на 2000 .

Коментар

• 3000-3500

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Очаквам, както винаги досега, да му набият шамарите и да заринат пазарите с хартиено злато в някакъв скорошен момент, не знам точно кога, но до няколко седмици. Не знам дали ще пробие 2к, то тези съпротиви така или иначе са въображаеми и не струват 5 стинки, пък и аз съм лаик на тема ТА и МА50-100-200-1000. Апропо, за който иска и вярва, че ще расте, все още стои офертата ми за монета "Свети Наум" 8,64 грама (999/1000) за 1000 лева, със сертификати, унк и т.н. - просто не ме кефи. Ако някой иска, да пише на лично

П.С. Абе, къде е БАЦЕ, интересно ми е неговото мнение
              Трябва им физически метал, за да го ошамарят със хартиено не става- Единственото обезпокоително е, че струпват такова в Албиона. Но този път е различно спрямо 90 те, когато взимаха тонове от Целия Източен блок, тогава не го плащаха, а даваха само мижава лихва и после го изхвърлиха на пазара-

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение

3000
                В моя отбор си
                Между впрочем ако не беше грипната история щяхме да биеме върха месец по-рано. Грипа е невероятно негативно събитие спрямо фундамента на златото-Ти разкара Абвито ама аз още се назландисвам на тази костенурка-
                Тодор Събчев е прав относно крипто измамата- етериума винаги прави шип преди биткойна, криптосите също ще направят връх най-вероятно-
                А за рисковите играчи могат да си изработят стратегия с ноккаути при пратината. Сравнително нисък риск при евентуален много висок профит.
                Last edited by Muller; 27.07.2020, 10:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение
                  "Аll time high" от 2011 г. вече е в историята. Очаквания?
                  Очаквам, както винаги досега, да му набият шамарите и да заринат пазарите с хартиено злато в някакъв скорошен момент, не знам точно кога, но до няколко седмици. Не знам дали ще пробие 2к, то тези съпротиви така или иначе са въображаеми и не струват 5 стинки, пък и аз съм лаик на тема ТА и МА50-100-200-1000. Апропо, за който иска и вярва, че ще расте, все още стои офертата ми за монета "Свети Наум" 8,64 грама (999/1000) за 1000 лева, със сертификати, унк и т.н. - просто не ме кефи. Ако някой иска, да пише на лично

П.С. Абе, къде е БАЦЕ, интересно ми е неговото мнение
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение
                    "Аll time high" от 2011 г. вече е в историята. Очаквания?
                    3000

Коментар

• Честито!

Коментар

• "Аll time high" от 2011 г. вече е в историята. Очаквания?

Коментар

• „Причината среброто да е подценено е, че излиза от земята при 10 (унции сребро) до 1 (унция злато).
                          Това е Божието съотношение.
                          Съотношението на борсите e 100 към 1
                          Златото е враг на фиатните валути . , , ,
                          Капиталът ще има нужда от място, където да се скрие.
                          Златото и среброто са единствените пари, които не носят никаква отговорност.
                          Златото и среброто са доказателство, че за създаването му са използвани труд, капитал и оборудване.
                          Това вече е направено, докато всичко останало е бъдещо обещание и обещанията се нарушават. , , , ,
                          Централните банки трябва или да се надуят, или да умрат. , , ,
                          Централните банки трябва да редуцират или надуят ; в противен случай цялата кредитна система пада.
                          Ако те не се надуят и оставят кредитната система да падне, тогава имаме масирано дефлационно събитие, при което кредитът се свива.
                          Всички валути са кредитни.
                          Така че, ако кредитната система падне, тя взема и валутите със себе си.
                          , , ,
                          Ето защо всички пътища водят до златото. "

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Правиш акаунт в някой брокер/инвестиционен посредник и си купуваш. Това е.

Колко зло трябва да добиват тия компании?
                            Мерси!
                            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                              А бе пичове, как да купя малко акции на злодобивни компании?
                              Правиш акаунт в някой брокер/инвестиционен посредник и си купуваш. Това е.

Колко зло трябва да добиват тия компании?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

надявам се да са стари.
                                иначе не мога да си го представя.
                                Абе за 4% може и да седят. Ако долара пак скочи някой ден и минат над водата изразени в евро, ги махам.

Коментар

Working...
                                X