Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Е щом почнахме с прогнозите 1650 лятото 2021. След фалшив пробив на 2000 .
спомням си за около 1450 за тая есен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение3000-3500
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Очаквам, както винаги досега, да му набият шамарите и да заринат пазарите с хартиено злато в някакъв скорошен момент, не знам точно кога, но до няколко седмици. Не знам дали ще пробие 2к, то тези съпротиви така или иначе са въображаеми и не струват 5 стинки, пък и аз съм лаик на тема ТА и МА50-100-200-1000. Апропо, за който иска и вярва, че ще расте, все още стои офертата ми за монета "Свети Наум" 8,64 грама (999/1000) за 1000 лева, със сертификати, унк и т.н. - просто не ме кефи. Ако някой иска, да пише на лично
П.С. Абе, къде е БАЦЕ, интересно ми е неговото мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
3000
Между впрочем ако не беше грипната история щяхме да биеме върха месец по-рано. Грипа е невероятно негативно събитие спрямо фундамента на златото-Ти разкара Абвито ама аз още се назландисвам на тази костенурка-
Тодор Събчев е прав относно крипто измамата- етериума винаги прави шип преди биткойна, криптосите също ще направят връх най-вероятно-
А за рисковите играчи могат да си изработят стратегия с ноккаути при пратината. Сравнително нисък риск при евентуален много висок профит.Last edited by Muller; 27.07.2020, 10:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение"Аll time high" от 2011 г. вече е в историята. Очаквания?
П.С. Абе, къде е БАЦЕ, интересно ми е неговото мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение"Аll time high" от 2011 г. вече е в историята. Очаквания?
Коментар
-
„Причината среброто да е подценено е, че излиза от земята при 10 (унции сребро) до 1 (унция злато).
Това е Божието съотношение.
Съотношението на борсите e 100 към 1
Златото е враг на фиатните валути . , , ,
Капиталът ще има нужда от място, където да се скрие.
Златото и среброто са единствените пари, които не носят никаква отговорност.
Златото и среброто са доказателство, че за създаването му са използвани труд, капитал и оборудване.
Това вече е направено, докато всичко останало е бъдещо обещание и обещанията се нарушават. , , , ,
Централните банки трябва или да се надуят, или да умрат. , , ,
Централните банки трябва да редуцират или надуят ; в противен случай цялата кредитна система пада.
Ако те не се надуят и оставят кредитната система да падне, тогава имаме масирано дефлационно събитие, при което кредитът се свива.
Всички валути са кредитни.
Така че, ако кредитната система падне, тя взема и валутите със себе си. , , ,
Ето защо всички пътища водят до златото. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Правиш акаунт в някой брокер/инвестиционен посредник и си купуваш. Това е.
Колко зло трябва да добиват тия компании?Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеА бе пичове, как да купя малко акции на злодобивни компании?
Колко зло трябва да добиват тия компании?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
надявам се да са стари.
иначе не мога да си го представя.
Коментар
Коментар