Първоначално изпратено от perin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
10 000 ми се види вече мноооооооооооого ниско при тези трилиони от март насам.Ти се около 10 000 клонеше.
Интересно е от писанията на специалистите по злато дъблокото неразбиране на движещите го сили. Но интернет образованието дава еднопосочна информация. Който контролира информационния поток той владее света. Не случайно китайците филтрират строго всичко и не допускат янките на тяхна територия, като същевременно се опитват да им ивземат инициативата. Разглеждай златото като геополитически финансов инструмент- Там се формира фундамента му. Отново казвам грипната история е изключително негативна относно цената на златото, но въпреки това тренда ще продължи нагоре-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имаш прекалено голяма вяра в кукловодите, но понякога и най-стабилната каруца се обръща.
жълтото е перфектната застраховка за този случай... може да се случи през поколение даже или през две, но се случва ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Изчакват шараните да купят на тези цени,никой няма да остави златото да хвърчи до безкрай
Твърде много начини и активи има от където да лапат повече.В момента тия дето фантазират за цени на златото и си праскат измислени числа ,са като ония дето до оня ден си мислеха че имотите ще растат до безкрай.Цената в Тавекса на унцията е над 2000 долара
Това само по себе си говори достатъчно.
В другата тема писах новина от днес ДНСК спира строежа Нове Хоумс,200 шарана са купили на зелено там.
жълтото е перфектната застраховка за този случай... може да се случи през поколение даже или през две, но се случва ....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение
По принцип всичко на БНБ е със сериозен марж и не си струва.
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПрекалено много ядове им се събраха на кукловодите и оставиха златото да се разиграе. Протестите в САЩ, пробелмите с короната, безпътицата в ЕС, балона в Китай, проблемите в Русия и тн и тн..... няма кой да 'рисува' цената на златото и то излетя.
ако го ударят ще е яко и твърдо, за да подкарат стоповете на биковете и да усилят реакцията надолу, но явно нямат въздух в момента или изчакват да се накълват още ...
Твърде много начини и активи има от където да лапат повече.В момента тия дето фантазират за цени на златото и си праскат измислени числа ,са като ония дето до оня ден си мислеха че имотите ще растат до безкрай.Цената в Тавекса на унцията е над 2000 долара
Това само по себе си говори достатъчно.
В другата тема писах новина от днес ДНСК спира строежа Нове Хоумс,200 шарана са купили на зелено там.
- 1 like
Коментар
-
Прекалено много ядове им се събраха на кукловодите и оставиха златото да се разиграе. Протестите в САЩ, пробелмите с короната, безпътицата в ЕС, балона в Китай, проблемите в Русия и тн и тн..... няма кой да 'рисува' цената на златото и то излетя.
ако го ударят ще е яко и твърдо, за да подкарат стоповете на биковете и да усилят реакцията надолу, но явно нямат въздух в момента или изчакват да се накълват още ...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Очаквам, както винаги досега, да му набият шамарите и да заринат пазарите с хартиено злато в някакъв скорошен момент, не знам точно кога, но до няколко седмици. Не знам дали ще пробие 2к, то тези съпротиви така или иначе са въображаеми и не струват 5 стинки, пък и аз съм лаик на тема ТА и МА50-100-200-1000. Апропо, за който иска и вярва, че ще расте, все още стои офертата ми за монета "Свети Наум" 8,64 грама (999/1000) за 1000 лева, със сертификати, унк и т.н. - просто не ме кефи. Ако някой иска, да пише на лично
П.С. Абе, къде е БАЦЕ, интересно ми е неговото мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Първо 3000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
PRC - Държавата с най-изразен родово феодален строй азиатски модел - Държава в жестока вътрешна криза продължаваща вече няколко години и същевременно опитваща се да стане доминант. Население, което има доверие единствено в златото и недвижимите имоти и пословнично в спестовността си и индустрия, която буксува от година на година- в сблъсък с Разпадащия се Масонски задокеански проект приютил цвета на научно техническата мисъл направляваща бъдещето но с население сбирщина зомбирани задлъжнели консуматори-
Ще бъде интересно като ядрен Армагедон, но без радиация завличащ всичко правещ немислимото реалност.
Коментар
-
Тук едни от Канада рапортуват себестойност на унция $1070 - $1100 (инфо от 24.06.2020).
Разходите за добив, които се набалончват с нарастването на хартията, дали не се отразяват също значително за повишение на цената?
https://www.globenewswire.com/news-r...-an-Ounce.htmlНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
.Друго засега,освен спекула,не ме вълнува.
Ще бъде интересно като ядрен Армагедон, но без радиация завличащ всичко правещ немислимото реалност.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар