If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Батка, върха от 80те години в днешни пари не е 2800 а над 12 хиляди долара. Не знам кой я е писал тази статия. Това не отговаря дори на официалната инфлация, какво остава за истинската такава.
Батка, върха от 80те години в днешни пари не е 2800 а над 12 хиляди долара. Не знам кой я е писал тази статия. Това не отговаря дори на официалната инфлация, какво остава за истинската такава.
Тя и цената на златото трябва да е над $10000 сега, ама не е. Държат го на юзда с "хартиения" брат. Всички държави оревават орталъка с антимонополни, антикартелни и подобни комисии и разследвания. По-голям картел от златния няма, ама никой не гъква.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Чудя се дали да продам 43 унции сребро-физическо, когато стигне $50 и да си купя злато с тези пари или да изчакам да видя дали ще ходи до $100.
Едно време ги купувах от Тавекс за по 40лв/унцията
Купуването на сребро,като физическо лице, от Тавекс не е добра идея защото плащаш ДДС. Според мен злато.
“The intraday high on 21st January 1980 (Iranian hostages, Afghanistan crisis, second oil crisis and the Hunts trying to corner silver) was, in today’s money, $2,822 per ounce, so that at $2,040 we are still 28% below that high,” Ms O’Connell continued.
Едно мнение в подкрепа на играчите, дето са се наточили за $3000.
“The intraday high on 21st January 1980 (Iranian hostages, Afghanistan crisis, second oil crisis and the Hunts trying to corner silver) was, in today’s money, $2,822 per ounce, so that at $2,040 we are still 28% below that high,” Ms O’Connell continued.
Едно мнение в подкрепа на играчите, дето са се наточили за $3000.
Коментар