Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение

2. Никъде , ама никъде във Вълновата Теория няма това ''твое '' правило
A, C ,E трябва да са на една линия приблизително и да шият по нея.
Ако ми изцитираш (на англииски или руски - няма значени ) , къде и на коя страница в кое издание го има - ок !!!
Но не от сайтчето или блогчето на някой си филанкишия , правил и рисувал самоволности ................
Официално , от Пректър или Елиът ............
Аз казвам - Няма такова правило .............

Друг е въпроса , че долната линия трябва да е положена на А и С , като Е , МОЖЕ да не достига до нея плътно ...или да я пробива но БЕЗ да пада под С !!!!
Това е правилото , но аз съм я сложил така , както съм я сложил , само за по добра нагледност и контурност .
3. Ако пък модела е за надолу (още не се е изяснил ) и триъгълника е корекция м/у двата лега надолу (имаме го първия от 2075 до1860 ) - то всичко е точно както съм го качил

2. С лупата успях да погледна триъгълника който на си дал от април - май ....
Да - това също е симетричен триъгълник ....... И аз така го разглеждам при мен

Но имаш 1 ...грешка............
Всички подвълни на триъгълника са ЗИГЗАГ ............ При теб - ''а'' '' в'' '' с '' на В подвълна не е зигзаг а плоскост ...... Не може ''в'' да слиза под ''а'' и е да зигзаг ......... Оттук следва че нотацията е неправилна .
Трябва просто да свалиш А там където ти е ''в'' от ''В''.................... И всичко е точно .................
Ето така ......... И сам виждаш ''Е'' - не достига до линията създадена от ''А'' и ''С'' Сложил съм отметка на ''недостига'' .............

Коментар