Първоначално изпратено от HeavenlyLIght
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнениеИнтересно ми е, в понеделник какво ще стане с цената на златото.
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
слаб долар - > скъпо злато
За пръв път виждам толкова кратка и категорична прогноза да бъде разбита .. ....................... толкова категорично , за толкова кратък период.
Цялата работа е, че не си ме питал мене ...... може ли златото да поскъпва .....
Тогава щеше да си по обран , защото ....аз още не съм му разрешил ......
От времето на последните ми постове ................
Капиш , Арменосян ???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнениеPfizer си имат доста черни моменти в историята на корпорацията. Преди три години ги класираха на последно място, като репутация сред фармацевтичните гиганти. А през 2009 г. им наложиха най-голямата глоба в отрасъла досега - 2,3 милиарда долара. Ваксина тъкмо от тях, може би, е най-подходяща за любителите на екстремните спортове.
Коментар
-
Pfizer си имат доста черни моменти в историята на корпорацията. Преди три години ги класираха на последно място, като репутация сред фармацевтичните гиганти. А през 2009 г. им наложиха най-голямата глоба в отрасъла досега - 2,3 милиарда долара. Ваксина тъкмо от тях, може би, е най-подходяща за любителите на екстремните спортове.
- 1 like
Коментар
-
Хммм. Тука казах, че ако Перуката спечели ще имаме силно злато слаб долар и обратното ако Деменцията стане янки номер едно злото ще падне, а гущера ще катери. Опонираха ми за обратното. Деменцията още не е встъпил и най-вероятно няма да встъпи в длъжност. Предвид тежкото му здравословно положение, което не е Деменция склероза Алцхаймер, а нещо друго доста по-опасно. Ще има много панаир в УСА, а гущерът ще опъне палатката.
Коментар
-
Това е шип на новина , не е тренд . Може да слезне още малко и днес или утре пак да почне да катери. Вероятно дори няма да тества дъната От 1848. До масово прилагане на ваксината ще мине вероятно година , предстоят и други одобрения на държавно ниво ,както убеждаванане на населението за масова ваксинация ,все трудни неща. Отделно около президентски избори не преминал изцяло. напрежението. . Така и дебата между републиканският сенат и новия президент за стимулите предстои . Така че тренда остава на горе.Last edited by Todor Sabev; 09.11.2020, 16:22.
Коментар
-
Новината за успеха на ваксината на Pfizer ви поряза
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениесега пък защо се откина така ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнениеКакто писах по-рано тази седмица, Джо Деменцията стана президент.
Интересно ми е, в понеделник какво ще стане с цената на златото.
Явно трябва да почакаме и да видим.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Atanasov Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=7j6-uOmPfCs&t=4652s Подкастът на БЛО. Към 2 часа интервю. Макро рамка, злато, финансови пазари, крипто и множество насоки от моя гледна точка. Мисля, че може да си вземете по нещо от това интервю.
Не ми стана ясно, при положение, че очакаваш кратка дефлация, защо мислиш, че златото ще е все нагоре, т.е. според теб, златото дефлация не го лови ?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар