IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнение
    Pfizer си имат доста черни моменти в историята на корпорацията. Преди три години ги класираха на последно място, като репутация сред фармацевтичните гиганти. А през 2009 г. им наложиха най-голямата глоба в отрасъла досега - 2,3 милиарда долара. Ваксина тъкмо от тях, може би, е най-подходяща за любителите на екстремните спортове.
    Те да я одобрят. Пък дали ще е реално ефикасна въобще няма значение. Помниш ли Байер и Спин скандала с тях.

Коментар

Интересно ми е, в понеделник какво ще стане с цената на златото.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

слаб долар - > скъпо злато

За пръв път виждам толкова кратка и категорична прогноза да бъде разбита .. ....................... толкова категорично , за толкова кратък период.
      Цялата работа е, че не си ме питал мене ...... може ли златото да поскъпва .....
      Тогава щеше да си по обран , защото ....аз още не съм му разрешил ......
      От времето на последните ми постове ................
      Капиш , Арменосян ???

Коментар

Pfizer си имат доста черни моменти в историята на корпорацията. Преди три години ги класираха на последно място, като репутация сред фармацевтичните гиганти. А през 2009 г. им наложиха най-голямата глоба в отрасъла досега - 2,3 милиарда долара. Ваксина тъкмо от тях, може би, е най-подходяща за любителите на екстремните спортове.
        Знае ли се кое им е политическото лоби?

Коментар

• Pfizer си имат доста черни моменти в историята на корпорацията. Преди три години ги класираха на последно място, като репутация сред фармацевтичните гиганти. А през 2009 г. им наложиха най-голямата глоба в отрасъла досега - 2,3 милиарда долара. Ваксина тъкмо от тях, може би, е най-подходяща за любителите на екстремните спортове.

Коментар

• Хммм. Тука казах, че ако Перуката спечели ще имаме силно злато слаб долар и обратното ако Деменцията стане янки номер едно злото ще падне, а гущера ще катери. Опонираха ми за обратното. Деменцията още не е встъпил и най-вероятно няма да встъпи в длъжност. Предвид тежкото му здравословно положение, което не е Деменция склероза Алцхаймер, а нещо друго доста по-опасно. Ще има много панаир в УСА, а гущерът ще опъне палатката.

Коментар

• Златото не знам, защото там е друга бира и други играчи, но реалните активи бая ще летят.

Коментар

• Това е шип на новина , не е тренд . Може да слезне още малко и днес или утре пак да почне да катери. Вероятно дори няма да тества дъната От 1848. До масово прилагане на ваксината ще мине вероятно година , предстоят и други одобрения на държавно ниво ,както убеждаванане на населението за масова ваксинация ,все трудни неща. Отделно около президентски избори не преминал изцяло. напрежението. . Така и дебата между републиканският сенат и новия президент за стимулите предстои . Така че тренда остава на горе.
                Last edited by Todor Sabev; 09.11.2020, 16:22.

Коментар

• Ето,заради това:
                  https://www.zerohedge.com/markets/pf...e-90-effective

Коментар

• Новината за успеха на ваксината на Pfizer ви поряза

Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                    сега пък защо се откина така ?

Коментар

• сега пък защо се откина така ?

Коментар

• едно заглавие из нета, което ме грабна
                        “Gold is Money, Everything Else Is Credit”

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Да, златно правило, доказало се в годините.... слаб долар - скъпо злато... но интересното е и среброто в момента, мисля, че има голям потенциал...
                          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Както писах по-рано тази седмица, Джо Деменцията стана президент.
                            Явно трябва да почакаме и да видим.
                            слаб долар - > скъпо злато
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Както писах по-рано тази седмица, Джо Деменцията стана президент.
                              Явно трябва да почакаме и да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Atanasov Разгледай мнение
                                https://www.youtube.com/watch?v=7j6-uOmPfCs&t=4652s Подкастът на БЛО. Към 2 часа интервю. Макро рамка, злато, финансови пазари, крипто и множество насоки от моя гледна точка. Мисля, че може да си вземете по нещо от това интервю.
                                Круме, благодаря за интервюто.
                                Не ми стана ясно, при положение, че очакаваш кратка дефлация, защо мислиш, че златото ще е все нагоре, т.е. според теб, златото дефлация не го лови ?

Коментар

Working...
                                X