Първоначално изпратено от Big Brother 666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз. освен ако не падне още
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз ще мирувам засега.Току що изпратено от Correctively objective
Ама как бре, как ще мируваш сега .........
С това ''мируване '' сега , ставаш типичния пример за ''бъг'' от стадото . Водено от захаросани гурута , със почти същите познания
На върха , винаги сте екзалтирани и нищо не може да спре устрема към ....3000
Купувате върховете и даже .....чоплите семки ......... Това е писано на 1900 $ за oz :
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеНие си купуваме.Сега чопля семки и ви чета.
пп ......
Аз пък продадох на 1950 $ и сега си похапвам бадемки
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз ще мирувам засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
но не ми отговори ))
не съм в никакъв ливъридж. държа само метал и сега се чудя да байвам ли дипа или да чакам.Last edited by blackaquarius; 27.11.2020, 23:55.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Отговора е елементарен.Ако нервно гледаш котировките на златото и си с ливъридж 1 към 20-30-40-50 или 100 то ти в момента си закъсъл ако си ДъЛъГ.........Ако ли имаш звонк ти дреме на х.........................................
не съм в никакъв ливъридж. държа само метал и сега се чудя да байвам ли дипа или да чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесега да байваме ли дипа или да чакаме да го сринат съвсем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Кой му пука за панаира. Дадоха страхотна доходност и ще дават още. Злато дано го сринат , за да купя на безценица миннодобивни. А грипа жъне за пет дена. Очаква ни нов Ренесанс след него. Тоест идва времето на хипер евтени недвижими имоти преди това. После Ренесанс.
А относноЗлато дано го сринат
Или неправилно са ми предали
Или няма проблеми какво пишем .... Тук никой на никой не държи 'гарес' ....
Като нефт - на 200 ..
Важното е да си пишем за момента , ако имаме папионка - още по добре
Last edited by Big Brother 666; 27.11.2020, 19:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнение
Инвеститорите са идиоти и всички се водят по стадото.
Причината е,че AstraZeneca спомена,че ще им е нужно още време за допълнителни тестове за ваксината им.
Идиотите на паразите,чуват думата "ваксина" и полудяват и почват да разтоварват злато.
Ей това стана.
Много са ми интересни новините с ваксините.
Преди 1 месец, бяха изкарали ваксина,която "уж" имаше 90% успеваемост. След 2 дена се появи нова ваксина, от друг фармацефтичен гигант, а те пък казаха,че тяхната ваксина имала 94%+ успеваемост.
След 5-6 дена,първата фармацевтична компания пък каза,че според новите й изчисления,ваксината й е вече с 95%+ успеваемост.
Яко,а!?
Онзи ден трета фармацефтична компания каза,че имала готова ваксина със 70%+ успех.
Ама вчера се поправиха и казаха,че 70% е нивото на успех,ако се вземат 2 дози. Ако се вземе само 1,то успеха й там е 95%+.
- 1 like
Коментар
-
Причината е,че AstraZeneca спомена,че ще им е нужно още време за допълнителни тестове за ваксината им.
Идиотите на паразите,чуват думата "ваксина" и полудяват и почват да разтоварват злато.
Ей това стана.
Преди 1 месец, бяха изкарали ваксина,която "уж" имаше 90% успеваемост. След 2 дена се появи нова ваксина, от друг фармацефтичен гигант, а те пък казаха,че тяхната ваксина имала 94%+ успеваемост.
След 5-6 дена,първата фармацевтична компания пък каза,че според новите й изчисления,ваксината й е вече с 95%+ успеваемост.
Яко,а!?
Онзи ден трета фармацефтична компания каза,че имала готова ваксина със 70%+ успех.
Ама вчера се поправиха и казаха,че 70% е нивото на успех,ако се вземат 2 дози. Ако се вземе само 1,то успеха й там е 95%+.
Няма вариант да няма масова ваксинация! Световна! Вече кой ще иска да си я слага и кой не - няма да коментирам!
Докато се види, дали е успешна в борбата с така наречения вирус, златото ще бъде натискано! И няма да се очудя дори на нива от 1400!
Чакам 1650 за Коледа, което на фона на ниския долар ще е цена по- добра от миналогодишната за физически покупки!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ей това стана.
Яко,а!?
Даже, по скоро те неистово търсят новини , след като си загубят парите , за да си обяснят някак загубата
Тук има няколко , интересно и увлекателно пишат , но ......... Много лоши резултати
Обратно - имам познат който още на 1.10 .2020 начерта текущия път на златцето ..... но той , по принцип , плюе на новинките ...''.като цяло ''Last edited by Big Brother 666; 27.11.2020, 19:13.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеопаа
какво се случва сега
Ей това стана.
Яко,а!?
Коментар
-
11.08 . ....
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Ама те са 'инвестори '' - не ги брига на колко купуват
Важното е че КОПУВАТ .......
пп Сериозно : за да не получи някой пристъп или инсулт , казаха ми да предам , че всичко е временно
Дори и гореописаните '' инвестори '' ще могат да се освободят след време с 200 - 300 $ печалбица .
Само че няма да е до Н. Година
Само тогава , да не си мислят че отиваме към 10 000 ......... ''без корекции '' и ''на път за 50 000 ''Last edited by Big Brother 666; 27.11.2020, 16:29.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар