Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Ако падне златото под 1600 може да отиде надолу, но ако се задържи над тези нива и прави опити за пробив ще върви бавно нагоре, сребро не зависимо от натиска и колебанията нагоре, но може да има големи корекции... може би над 33 до края на годината... това е просто мое мое мнение ...Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНамалям на 85% за под $1600 в следващите 12 месеца
Ама който сега има шанс за 10 години да излезе на нулата, но продължава да стиска... не знам
в първия момент ми се стори малко нереалистично, но щом мишето го рекъл, що пък да не...
даже ще скъся месеците от 12 на 4
благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеВъобще ....работата е непрестанна игра в диапазона 1400 / 2800 .............. като времето между двете изписани цени , разбира се , е години
Моята тираджийска прогноза - златото бавничко, но стабилно, нагоре до края на годината. Ще продължава обаче да изостава от повечето други метали и суровините като цяло.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Намалям на 85% за под $1600 в следващите 12 месеца
Ама който сега има шанс за 10 години да излезе на нулата, но продължава да стиска... не знам
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ къде е мишето илиев да каже как с 95% удря 1,5
благодаря мише, топ антииндикатор си
чакам с нетърпение новата прогноза за десетгодишните-как корелират с тенекето
блаодаря!
Коментар
-
супер рядко се наемам за прогнози, но този път и аз ще се осмеля
след всичките стимули и печатарски механизми 1,4 ми се струва толкова вероятно, колкото и 2,8
още в диапазона 2,2-2,4 могат да се активират толкова мини, че добива да се удвои, даже утрои, така че според мен, бленуваното зачертаване на дългове с 3.00 ... 5.00 за сега се отлага за следващата петилетка
в следващото тримесечие го виждам да гони всички ресурси и нещо от между 2.00-2.20
от там много голямо значение как ще приключи пакета, който приключва септември..., и цената на десетгошните , но мишето не включва да каже какво ще се случва с десетгодишните
поздрави и успех на всички
Коментар
-
Оттук някъде , мисля че ще започнат да го свалят ................
Според мен е рано за атака на върха , но дори и да стане , ще корегираме поне 70-80 $ преди това ..............
Не изключвам технически и вълново ново дъно , което ако стане ще е при около 1600 -1580 , но по скоро клоня към корекция на текущия тренд и продължение
Затова ......внимателно с ДЪЛГИТЕ ........ Аз каквото съм купил по пътя до тук от началото на април съм затворил на 85% .............. Оттук , за мен имат думата КЪСИТЕ ..... Всичко със стоп , защото може и да е доста плитка корекцията ............. И местене .....който знае къде и защо ..............
Нов връх ще правим , но цени от 3000$ .....5000$ (гледам че трендчето вече е възбудило рейдалио-то ) и така нататък нагоре ....... НЕ !!!
Въобще ....работата е непрестанна игра в диапазона 1400 / 2800 .............. като времето между двете изписани цени , разбира се , е години ................
За сега - КЪСИ .....
При образуването на няколко мечи бара , ще се изясни повече , каква ще е корекцията , колко и докъде ...... хипотетично , но с голяма доза вероятност .............
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ къде е мишето илиев да каже как с 95% удря 1,5
благодаря мише, топ антииндикатор си
чакам с нетърпение новата прогноза за десетгодишните-как корелират с тенекето
блаодаря!
Заради него направих нещо немислимо за мен - влязох в биткойн, когато слезе на 30 и този го обяви за свършил. Казах си, че е по-вероятно слънцето да не изгрее, отколкото Мунчо да е прав за нещо. Без изненади естествено, btc мина 40 хил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнениеЩе направят жилищата още по-недостъпни. Целта е унищожение на средната класа и към 2030 около 90% от населението да зависи от ББД.
Какво ще стане с etf etc базирани на злато и сребро? Въпроса е реторичен.
Коментар
-
https://www.goldmoney.com/research/g...Bfi7jZFdl3fxMU
Една статия, която потвърждава казаното от мен за Базел III в поста ми отпреди няколко дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
Недвижими имоти
Коментар
Коментар