само мъни ги разбира движенията на това злато.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Архивите говорят...
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение11.08.2020, 05:54
Сега е момента да продадете тенекето на над $2,000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеСпоред мен, НЕ СЕ ЗНАЕ. Преди време имаше материал, че паднат ли котировките под 1800 USD за унция, може да пропадне още надолу. Преди 2 дни омаше новини за риск от пропадане до 1600 за унция.
Коментар
-
А, не мой така, Майсторе
За златото казах още миналата година, на 8 август мисля беше, рано-рано сутринта... писах, че тогава беше момента да се продаде на над $2000
Сега пак писах, че е време за къси съвсем близо до локалното връхче. Мисля на $1890 беше. Но постнах в Биткойн темата
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеГледам добре се ръси мозък ,ама след като почна да пада.
А къде избега Алфа и Омега да ни обясни за ,,Акулите,, дет лапали на 1900.
Убаво че след кат зачезна Майк, се са намира кой да го замести.
Коментар
-
Гледам добре се ръси мозък ,ама след като почна да пада.
А къде избега Алфа и Омега да ни обясни за ,,Акулите,, дет лапали на 1900.
Убаво че след кат зачезна Майк, се са намира кой да го замести.Last edited by Майстора233; 19.06.2021, 11:16.
Коментар
-
Не се знае какво ще стане в понеделник или вторник или в сряда, може да има 2-3% нагоре
Но бичият наратив е тотално порязан и нови върхове няма да има години наред
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеСпоред мен, НЕ СЕ ЗНАЕ. Преди време имаше материал, че паднат ли котировките под 1800 USD за унция, може да пропадне още надолу. Преди 2 дни омаше новини за риск от пропадане до 1600 за унция.Last edited by Money; 19.06.2021, 11:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Нито едно от висшите ми образования не е Икономика ................ Многократно съм и споменавал какво е мнението ми за ''новините'' и разните там ....Мъск ....Йелън ....Бернарке + новините които ни съобщават СЕГА за неща , причината за които да се случат е била ПРЕДИ ......................
Аз съм по Графиките .... Те казват всичко , доколкото можеш правилно да ги анализираш ...............
Въпроса ти е много общ а и доста задължаващ ...... Не бих искал да подведя някой с някакво категорично изказване за дадена валута или актив ............ А и години назад непрекъснато съм писал за кое , какво мисля ...................
Най общо ............. знаеш опонентите ми . Каквото пишат те - аз съм твърдо НЕ
Например :
- Майк Флорида е привърженик на злато в Космоса и голям срив на еврото ............... Сещаш се какво мисля аз
- еххххх4о е привърженик на страшно рали на Златото с микро корекции ,така щото , никой да не може да влезе по време Ралито МУ + катерене на индекси още няколко години - Сещаш се какво мисля аз
- Габровчето Матееев , смята че с Биткойня се е нагушил целия ФИНАНСОВ ЕЛИТ , а който не е ..... е цаца и Биткойня ще стига милион /два .............. Сещаш се какво мисля аз
- и ..т.н .. ....
И Злато и Биткойн ще правят нови върхове но не във вида и големината , за която пишат горните ............ или обикновенните бъгове ръкоплескачи ..............
Бягай от $$$$ , връх срещу него ще правят и € и паунд ...................
И най важно , без да съм учил икономика ............ . д и в е р с и ф и ка ц и я .............. ИМОТ / ЗЛАТО / КЕШ /ЗЕМЯ ..............Това спестява доста главоболия на '' неучилите икономика ''......................
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За лс говоря ,въпроса ми беше дай икономически анализ на ситуацията , в кво да се влага кога и прочие . До колкото ти е възможно де. Многократно съм и споменавал какво е мнението ми за ''новините'' и разните там ....Мъск ....Йелън ....Бернарке + новините които ни съобщават СЕГА за неща , причината за които да се случат е била ПРЕДИ ......................
Аз съм по Графиките .... Те казват всичко , доколкото можеш правилно да ги анализираш ...............
Въпроса ти е много общ а и доста задължаващ ...... Не бих искал да подведя някой с някакво категорично изказване за дадена валута или актив ............ А и години назад непрекъснато съм писал за кое , какво мисля ...................
Най общо ............. знаеш опонентите ми . Каквото пишат те - аз съм твърдо НЕ
Например :
- Майк Флорида е привърженик на злато в Космоса и голям срив на еврото ............... Сещаш се какво мисля аз
- еххххх4о е привърженик на страшно рали на Златото с микро корекции ,така щото , никой да не може да влезе по време Ралито МУ + катерене на индекси още няколко години - Сещаш се какво мисля аз
- Габровчето Матееев , смята че с Биткойня се е нагушил целия ФИНАНСОВ ЕЛИТ , а който не е ..... е цаца и Биткойня ще стига милион /два .............. Сещаш се какво мисля аз
- и ..т.н .. ....
И Злато и Биткойн ще правят нови върхове но не във вида и големината , за която пишат горните ............ или обикновенните бъгове ръкоплескачи ..............
Бягай от $$$$ , връх срещу него ще правят и € и паунд ...................
И най важно , без да съм учил икономика ............ . д и в е р с и ф и ка ц и я .............. ИМОТ / ЗЛАТО / КЕШ /ЗЕМЯ ..............Това спестява доста главоболия на '' неучилите икономика ''......................
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеЯко се раздвижиха пазарите ..........
Златото направи седмична свещ по голяма от всички досега назад , само свеща от август 2020 която пореза всички мераци на бъговете за 3000 $ oz ......
и в началото на която , пратих моята поздравителна катричка към тях ............ Е по ГОЛЯМА .....засега ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Кои .............. ??
Ако говориш за ЛС ......... от доста време нито получавам , нито мога да изпратя ..................
Или са ме ограничили или е някакъв бъг ..........
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Нов връх ще правим, да. Ама няма да е нито тази, нито следващата, а почти сигурно, че и 2023 няма да е този нов връх
Ако нещо брутално се промени ще кажа, ама за сега това е
Само нема да се срамуваш и притесняваш ..........
Аре.......... ше чекаме бруталното ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Чети ги тези съобщения де ....
Ако говориш за ЛС ......... от доста време нито получавам , нито мога да изпратя ..................
Или са ме ограничили или е някакъв бъг ..........
Коментар
Коментар