Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Натам отиват работите.........
Ама па боклука на цяла Европа ще го съхраним и изгорим в БГ. Ще пазим екологията на еврогейовете. Колко трилиона отпуснаха за това
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Нещата ще бъдат докарани до там че богат ще е този който има какво да яде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Две ракети и няколко туита докаъде докара цените. Дори не мога да си представя малко по-сериозна политическа криза или рецесия докъде могат да докарат нещата. За войни дори не говоря, не ги искам и не ги пожелвам. За всички ни е най-добре цените на металите да стоят на тези нива. Но застраховка никому не е излишна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Май миналата година беше един батка бе рисувал по чартовете че сипчо/тенеке рейшото до броени годинки ще стане 1 към 1...сигура работата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
за да се подготви за нов скок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеЗащо почна да връща ?
Коментар
-
Вероятно в момента се ослушват дали нещата ще ескалират или ще се нападат вербално.
При следващата атака ще стане сериозно и вероятно ще пробие 1600. Сащ не смее да атакува обекти в Иран, защото направи ли го - онези като нищо ще обстрелят Израел и ще стане мазало.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
За 10 000 не знам, някъде попаднах на статия колко са всички пари в обръщение сметнат в долари.... Сметнах теоретично колко би струвал грам злато отнесен към валутна еденица(т. Е. На теория всички валутни еденици в обръщение да са обезпечени със злато) тогава цената която ми излезе беше около 10 000 usd ама не помня дали беше за грам или за трой унция.... Ако иска някой да смята..... Ако може да Сен намерят и стари данни да мсетне да се види къде сме сега....и сори за правописа на през тела ми е кофти
Освен това златото едно време е било М0. Ти М0 ли гледаш?
Коментар
-
За 10 000 не знам, някъде попаднах на статия колко са всички пари в обръщение сметнат в долари.... Сметнах теоретично колко би струвал грам злато отнесен към валутна еденица(т. Е. На теория всички валутни еденици в обръщение да са обезпечени със злато) тогава цената която ми излезе беше около 10 000 usd ама не помня дали беше за грам или за трой унция.... Ако иска някой да смята..... Ако може да Сен намерят и стари данни да мсетне да се види къде сме сега....и сори за правописа на през тела ми е кофти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Вероятно ще иде над 10 000 долара .
Коментар
-
Мисля като теб.... Бих добавил че една глобална криза която според мен ще настъпи до 2025 вследствие на това че световния дълг е на рекордни нива жълтото като нищо ще удари 3500 - 4000 usd за унция.
Естествено горното ще е съпроводено с денонощната работа на печатници те и намаляване покупателната способност на повечето фиатни валути
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Прав си. Ако булион банките и Банк Оф Ингланд не подсигурят физическо злато, а от няколко месеца имат сериозни проблеми в тази насока, в скоро време, ще изпуснат отново духа от бутилката по подобен начин както през 2004-2011.и таргет от 2000-2200 за 20-21 година са напълно възможни.
Естествено горното ще е съпроводено с денонощната работа на печатници те и намаляване покупателната способност на повечето фиатни валути
Коментар
Коментар