Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеЕЦБ ще вдигне лихвите, според мен. Относно среброто очаквам скоро да тръгне нагоре /до 1год./.
Долара ще печели пред еврото, не защото е силен, а защото еврото е слабо... но времето ще покаже дали съм прав
Коментар
-
ЕЦБ ще вдигне лихвите, според мен. Относно среброто очаквам скоро да тръгне нагоре /до 1год./.
Долара ще печели пред еврото, не защото е силен, а защото еврото е слабо... но времето ще покаже дали съм правКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Среброто е в рейнж 43 години . 1980 е било 50 долара. Спокойно може да рейнджи още 20 години дори и с нов връх след няколко години. Така и за сребърните копачи. Лично аз очаквам среброто да отиде отново е диапазона 50 долара и малко от горе до три години и след тва да коригира отново. Така че PAAS не лош вариант . Въпрос на тайминг. При хронична инфлация в бъдеще икономимиките ЦБ и Правителтвата могат да водят дълго време ресриктивна политика което може да подържа цените на суровините в разумни граници. В близко бъдеще можем да минем и през кратък дефлацинен период и тогава да купиш по изгодно обаче не се знае точно как ще се случи.
Може би сега е по-добре да се изчака.
Евентуално петрол и уран?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KalinG Разгледай мнение
Защо, какво имаш на предвид?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KalinG Разгледай мнениеЗдравейте, какво мислите за акции на сребърни компании локирани в Канада? Гледам че са спаднали в момента и изглеждат изгодни за покупка?
Обмислям тази по- конкретно SilverCrest Metals Inc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеПепи какво е станало тук че нещо е отекла прогнозата?
Апропо наскоро имаш два поста - единия обясняваш как си продал всичкото си злато, а във втория споменаваш къси позиции - последно кое е?
Чети и ще разбереш всичко
Написано е като за първокурсник.Трябват малко повече интелект и познания в материята,които при теб очевидно липсват
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
$1460 е програмирано вече.До фев 2023.
Апропо наскоро имаш два поста - единия обясняваш как си продал всичкото си злато, а във втория споменаваш къси позиции - последно кое е?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеТ.е. Бъфет, който "вярва и се кълне в борсата", купува и продава акции. Ти да видиш...
И не обича да лапа мухи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеЗа първите 9 месеца от 2023, един от царете на фондовите операции и инвестиции Уорън Бъфет разпродаде акции за над 33 милиарда USD. "Dump"-а на 8 от тях е през последните 10 дни.
Какво вещае това?
И с каква информация разполага Бъфет?
Tой е толкова борсово верен, че е върл противник на портфолиа в метали или други суровини ('щото вярва и се кълне в борсата), НО.... чрез 38-те милиарда доларов еквивалент, които си е освободил една от новите му придобивки е в златодобивна компания.
(въпросите са риторични)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеЗа първите 9 месеца от 2023, един от царете на фондовите операции и инвестиции Уорън Бъфет разпродаде акции за над 33 милиарда USD. "Dump"-а на 8 от тях е през последните 10 дни.
Какво вещае това?
И с каква информация разполага Бъфет?
Tой е толкова борсово верен, че е върл противник на портфолиа в метали или други суровини ('щото вярва и се кълне в борсата), НО.... чрез 38-те милиарда доларов еквивалент, които си е освободил една от новите му придобивки е в златодобивна компания.
(въпросите са риторични)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Благодаря за информацията. Би ли ни споделил коя е тя за да не ровим в нета и колко е инвестирал?
- 1 like
Коментар
Коментар