Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Другото го поствам , както ми е изпратено . Sorry .
<< Адролчо не пиши неща , от които не разбираш , и само защото , някой те е накарал за да си запази никчето от лъжи и манипулации
Пии си мастичката и се моли панеляка да не падне с 70 % , а само с 40 % идващатс година - две !!!!
Не знам каква цензура ти е наложена , но пишеш и то ..... неверни неща
Цензура е наложена на мен , не разбрах защо но .... може и да е , за да не преча на определени никове , да вкарват хората в кошара .
Та, отвори поне графиката , преди да напишеш нещо ''умно'' . Или досега никога не си го правил и не знаеш как .
Е , земеделеца '' знае много добре '' - да ти покаже , а не да те оставя да се излагаш ......
Значи , в петък когато написах поста си , продадох 7 унции на 1628 , стопа беше на 1635
В понеделник , както написах в петък , цената не проби нагоре , а слезе под 1614 ............ чак до 1611 ( засега ) . 1648 както са ти казали , да напишеш - не е било от 20 дена
На 1614 затворих 4 унции с профит 55 € , другите три ще чакат за малко по надолу днес
В най лошия случай ако върне , ще им прибера 27 €
Добре е като за сутрешно кафе , а ?
Така .... това беше като допълнение само за теб ....... Никой не би трябвало да се интересува от личните ми печалби .
Или пък аз от печалбите на някой . Това са лични неща ...........
Тук говорим само за движение на цената на златото .......... Та по тоя повод , качвам графика , разгледай я , описал съм като за любител нещата ..... Ако пак не я схванеш - питай някой , който '' знае много добре '' >> Correctively objective
п.п За по добра визуализация - десен бутон - преглед на изображението
Коментар