IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

https://www.gold-silber-muenzen-shop...0-1-unze1.html

Тея колко щавят за транспорт и застраховка до тук примерно за 10 кила.
    Плюс 7% ДДС.

Коментар

• То тука живнало бе! Долари срещу юани, корективния срещу системата и те така.
      А пък Груйчо се и пич отвсякъде.
      Last edited by blackaquarius; 10.09.2020, 22:15.
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

изненадващо изгодни са,
        между 10 и 20К ойро - 50 ойро са ти логистиката
        на сайта им го има.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

мисля, че щеше да успееш да ги пласираш в OLX доста по-добре за относително кратко време, а защо не и в тази тема.
          тук има хора, които купуват.

това е една от най-добрите цени

съответно има и разходи по доставката

мисля си, че в OLX щеше да намериш кой да ги вземе по 60лв. парчето.

не си се минал много предвид, че са сравнително малко монетите, които си продал

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Е..........него вече като пита и си му остават завинаги..............
            Верно бе. Апропо - среброто е интересно, но най-интересен става родия. Абе цялата редичка там от менделеевата таблица. Родий и паладий най-вече.
            Last edited by Selena; 10.09.2020, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

И Майки най - вече
              Е..........него вече като пита и си му остават завинаги..............

Ама нали Майки , където беше Делчо Смока - апокалиптика от 2016 ....................
              Да не се объркаме ..............

Ей , ти си май с най много действащи никове ............... И Грую така каза .....А Грую е умен момък ....
              Що ги сменяте бе хора , срамувате ли се ...........
              На мен поне ми ги убиват .... завинаги ...........
              Last edited by Correctively objective; 10.09.2020, 20:16.

Коментар

Абе можел е .........ама е требвало да пита предварително тебе или арменчето ........................
                И Майки най - вече
                Last edited by Selena; 10.09.2020, 20:31.

Коментар

позатворих някой от горните покупки.................указаната зона държи .............

Коментар

по-скоро това ще троши мутри в Китайската индустриална машина, която работи на 100% за износ и разчита на пълно натоварване, за да няма срив...
                    скъпия юан може да е гордост за едни, но за експортната индустрия е проклятие.
                    Договорка бе човек да угодят на каубоите иначе го има и другият вариянт 2 юана за 1 долар.С тия чейнчаджии каубоите които по цял ден
                    играят на тука ема тука няма трудно може да им се угоди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Но е можел и да изчака и да се дигне още цената.
                      Абе можел е .........ама е требвало да пита предварително тебе или арменчето ........................

Коментар

мисля, че щеше да успееш да ги пласираш в OLX доста по-добре за относително кратко време, а защо не и в тази тема.

успех
                        Но е можел и да изчака и да се дигне още цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Юана троши мутрата на долара от 7.2 отиде на 6.8 и продължава атаката.
                          по-скоро това ще троши мутри в Китайската индустриална машина, която работи на 100% за износ и разчита на пълно натоварване, за да няма срив...
                          скъпия юан може да е гордост за едни, но за експортната индустрия е проклятие.

Коментар

• Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнение
                            Златото се държи за сега.
                            Онзи ден ходих до Тавекс, да продам 2кг сребро(63 монети)(което бях купувал преди 3-4 години,когато унцията/монетата беше по 40лв и аз бях прост и не знаех,че среброто има 20% ДДС),че много тежи това нещо.
                            Взеха ми монетите за по 50лв/унцията.
                            630лв успях да спечеля от това.
                            Доплатих и си взех още една унция жълто.
                            Сега чакам SHTF,за да си купя един апартамент с 10 унции(хахах). Или пък по-реалистичния вариант,да си ги пазя за пенсия.

успех

Коментар

Щом е оставено за разлика от Груевото , значи е по темата .....всичко

Та да питам Вселенката , че ми е интересно , да поясни какво означава черничкото ... Как ''забавните му квалификации '' , са И ограничени и то като .....мироглед .....
                              Това сигурно е на испански

И друго .......... 2015 не се ли интересуваше от метали ....
                              Тогава в какво ''инвестираше'' , щом не са присъствали в инвеститорската ти кошница

пп Грую ви отнесе в коронската тема ...... А и те е разкодирал ....
                              Ама слагай го в игнора по принцип , а когато не е по принцип , го слагай където си искаш
                              Разкодирал е той на баба си футболните гащи. Кажи сега ти стана ли милиардер? Питам питам и все млъчиш кат партизан на разпит.

Преди 2015 - имоти.

А кажи сега ще ми пораснат ли монетките над 2000 долара до края на годината

Коментар

• Пиб,ти нали си в злото и какво ти пука за тоя кирлив долар?

Коментар

Working...
                                X