Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеОсвен това, купуват много коли, харчат за пиене и екскурзии.
И рядко имат богата колекция като на някои колеги тук, които са качвали снимки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Хората у нас масово купуват имоти и злато. Друго богатство не признават. Затова сме и най-бедни в ЕС, защото всичко е закопано в двора. Но всеки да удари по една лопата и ще изпреварим всички.
Освен това, купуват много коли, харчат за пиене и екскурзии.
И рядко имат богата колекция като на някои колеги тук, които са качвали снимки.Last edited by Evgo; 14.05.2024, 14:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Бих му набил едни къси със стоп върхът.
Но от гледна точка риск мениджмънта очакваното отношението 4 към 1 печалба загуба не ме устройва. Демег очаквам да не слезе повече 1900-2000.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от macedonian
Един познат който се занимава с това каза че идеята ти е доста добра .
И да си сметнеш пак ROI - то.
На 2000$/oz си 5 към 1 печалба- загуба
На 1900$/oz си 6.5 към 1
Стига да ти излезе вярно предположението.
Така че 4 към 1 е дори оптимистично.
Всъщност за swap не съм сигурен дали не в моя полза при къси специално в сегашната ситуация за златото.
Което може да се промени по пътя на долу.Last edited by Майстора233; 10.05.2024, 20:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от macedonian
Един познат който се занимава с това каза че идеята ти е доста добра .
И да си сметнеш пак ROI - то.
На 2000$/oz си 5 към 1 печалба- загуба
На 1900$/oz си 6.5 към 1
Стига да ти излезе вярно предположението.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Щом по кафенетата и в мола започнат да ме съветват да инвестирам в злато, нещо не ми се струва много ок положението.
Но от гледна точка риск мениджмънта очакваното отношението 4 към 1 печалба загуба не ме устройва. Демег очаквам да не слезе повече 1900-2000.Last edited by Майстора233; 10.05.2024, 18:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Щом по кафенетата и в мола започнат да ме съветват да инвестирам в злато, нещо не ми се струва много ок положението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеА германците - https://www.dw.com/bg/germancite-tru...ato/a-69007590
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеискам сега златари да купувате яко за светлото бъдеще . обещавам ви ще го хванете
ханукаааааааааааааааа
Коментар
Коментар