IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    КЪСО ПАК ЗЛАТАРИ

СКОРО ЩЕ ДОЙДЕТЕ ПРИ БАТКО СЪС ЕДНО ХУУУУУУУБАВКО ГАПЧЕ НАДОЛУ
    пак позна
    препоръка е

Коментар

• КЪСО ПАК ЗЛАТАРИ

СКОРО ЩЕ ДОЙДЕТЕ ПРИ БАТКО СЪС ЕДНО ХУУУУУУУБАВКО ГАПЧЕ НАДОЛУ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        Освен това, купуват много коли, харчат за пиене и екскурзии.
        И рядко имат богата колекция като на някои колеги тук, които са качвали снимки.
        За злато баш масово не е.Нискокачествени имоти да.И те ще им изядат главочите

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Хората у нас масово купуват имоти и злато. Друго богатство не признават. Затова сме и най-бедни в ЕС, защото всичко е закопано в двора. Но всеки да удари по една лопата и ще изпреварим всички.
          +1

Освен това, купуват много коли, харчат за пиене и екскурзии.

И рядко имат богата колекция като на някои колеги тук, които са качвали снимки.
          Last edited by Evgo; 14.05.2024, 14:06.

Коментар

• Купуват те,по пет грама и големите играчи
            А златото и то е на издихания.Месец/два макс преди да сгъне

Коментар

• КАК Е ЗЛАТАРИ КУПИХТЕ ЛИ

ХЯХЯХЯХЯХЯХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Бих му набил едни къси със стоп върхът.
                Но от гледна точка риск мениджмънта очакваното отношението 4 към 1 печалба загуба не ме устройва. Демег очаквам да не слезе повече 1900-2000.
                Ако слезе до 2000 гущера, ще продам бъбрек, за да купя наполеони. На жената бъбрека.

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian

Един познат който се занимава с това каза че идеята ти е доста добра .
                  И да си сметнеш пак ROI - то.
                  На 2000$/oz си 5 към 1 печалба- загуба
                  На 1900$/oz си 6.5 към 1

Стига да ти излезе вярно предположението.
                  Туй на теория. На практика. И да го хвана движението трудно ще затвориш цялата позиция баш точно на дъното . Отиграването ще е чрез постепено затваряне на части от позицията от 2100 на долу. Като мине 2000-2100 , ще се слагат стопове за прибиране на печалбата. Отделно има swap и за една година при ползване на лост която не е малко. Накрая печалбата се облага данък.
                  Така че 4 към 1 е дори оптимистично.

Всъщност за swap не съм сигурен дали не в моя полза при къси специално в сегашната ситуация за златото.
                  Което може да се промени по пътя на долу.
                  Last edited by Майстора233; 10.05.2024, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian

Един познат който се занимава с това каза че идеята ти е доста добра .
                    И да си сметнеш пак ROI - то.
                    На 2000$/oz си 5 към 1 печалба- загуба
                    На 1900$/oz си 6.5 към 1

Стига да ти излезе вярно предположението.
                    пращай сексуални поздрави на кондорка
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Щом по кафенетата и в мола започнат да ме съветват да инвестирам в злато, нещо не ми се струва много ок положението.
                      Бих му набил едни къси със стоп върхът.
                      Но от гледна точка риск мениджмънта очакваното отношението 4 към 1 печалба загуба не ме устройва. Демег очаквам да не слезе повече 1900-2000.
                      Last edited by Майстора233; 10.05.2024, 18:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Щом по кафенетата и в мола започнат да ме съветват да инвестирам в злато, нещо не ми се струва много ок положението.
                        Ха-ха, златото струва пари. Да не мислиш, че е много лесно да идеш да купиш две унции за 10 000 лева? Ще предпочетеш да си ги стискаш хартийките, защото си индоктриниран, че те струват нещо. Те струват, ама ти трябват все по-големи чували за тях. А две унции са си две унции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение

Коментар

• А германците - https://www.dw.com/bg/germancite-tru...ato/a-69007590

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              искам сега златари да купувате яко за светлото бъдеще . обещавам ви ще го хванете

ханукаааааааааааааааа

ще хванат, ама какво точно, не знам...

Коментар

• искам сега златари да купувате яко за светлото бъдеще . обещавам ви ще го хванете

ханукаааааааааааааааа

Коментар

Working...
                                X