А къде е равновестко бе?Май нещо се е покрил???Гиди печалбаркото
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Нищо не чакам, (при това с 90% дорктор КашЕ) Чакам да се построи "моливът" по подоbие на франкфуртският, (само че 10тина пъти по-малък размер) Не е някаква съществена криза нито аномалия. Може би ще се развива доста плавно във времето и всите бързаци ще си потрошат главите, ските или парите. За тез които бързат да печелят моооже да е и кофти криза. не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеРеално погледнато може да се смята че на 10.10.2018 е започнала кризата. Вижте борсовите индекси SPX 500 и други.
Чакаме втора и трета вълна .
Срив на всички акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМисля почна, втората вълна на депресията ще бъде много по мощна. Сега китайците ще се разбягат.
Но за да започне истинската криза трябва някакъв отключващ елемент. Примерно да фалира голям застраховател, банка или пенсионен фонд. И тогава ще тръгне лавината.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Не можах само да напиша в предният си постинг, че това е публикувано от Ray Dalio. Ray Dalio Shifts To "Risk-Off Posture", Warns "War" With China Is Spreading
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега е врачуване, след като започне ще е нагаждане на врачуването.
ама аз казах, че тя е започнала, но само аз го виждах ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко някои знае със сигурност отговора на този въпрос ще направи милиони.
Сигурно е само че ще започне , дали сега , след година или две е въпрос на гадаене....
ама аз казах, че тя е започнала, но само аз го виждах ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко някои знае със сигурност отговора на този въпрос ще направи милиони.
Сигурно е само че ще започне , дали сега , след година или две е въпрос на гадаене....
https://economix.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%...BE%D0%B2%D0%BE
Има си хора които са като Ванга на финансовите пазари. Един от тях е Марко Коланович, и не случайно Рокфелерови са му поверили финансовата си империя.
2020 та година старт !
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ба си мамата ти направо си открил топлата вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Имаш същите математически притеснения като Алонсо. Просто паричната система не фунционира така както си го представя Алонсо. Бих казал даже, че това не е за математици...
Няма страшноLast edited by X_Y; 02.09.2018, 20:40.
Коментар
Коментар