IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD/JPY

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ptj_12345
    Първоначално изпратено от Леонид
    Здравейте фенове на йената!И аз напоследък разцъквам долар/йена.Хванах доста от движението нагоре и според мен има още потенциял за качване поне до 91.50.Ако падне под 90.00 си е пак за влизане на дълги.Според мен средносрочно посоката е нагоре,за това избягвам да пускам къси.
    Първата нестабилност и си изгорял.
    Знам,за това внимавам с колко влизам и до къде мога да издържа ако падне много.
    Все пак съм занулявал един акаунт вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
      Здравейте фенове на йената!И аз напоследък разцъквам долар/йена.Хванах доста от движението нагоре и според мен има още потенциял за качване поне до 91.50.Ако падне под 90.00 си е пак за влизане на дълги.Според мен средносрочно посоката е нагоре,за това избягвам да пускам къси.
      Първата нестабилност и си изгорял.

Коментар

• Здравейте фенове на йената!И аз напоследък разцъквам долар/йена.Хванах доста от движението нагоре и според мен има още потенциял за качване поне до 91.50.Ако падне под 90.00 си е пак за влизане на дълги.Според мен средносрочно посоката е нагоре,за това избягвам да пускам къси.

Коментар

• То си стигна горе целта за момента.

Аз се разтоварих на 90.90. сега чакам да паднем до 90.50 за да си купя пак. Дългосрочно би трябвало да сме нагоре с цели около 91.80.

Ключовото ниво е 90.00 ако паднем под него сме за на юг.

Успех.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от DB
            Първоначално изпратено от linkitone
            Първоначално изпратено от DB
            В момента върви на долу и честно казно съм малко стреснат.....
            именно нали и аз това казвам да се купува jpy
            Ощe ли си сигурен в твърденията си? Моята прогноза е че ще стигне 91.60 до затварянето на NY.
            ако ме питаш дали в момента имам дълги в йената - не, и аз като тебе чакам да се качи за да си купя малко йени
            колкото до преди това имам 4 сделки 2 на +1 една на +30 (това са късите) и една на +50 тази е дълга(т.е. късо на йена)
            Давай на дълги, после на къси и така Аз съм пуснал няколко дълги и затварям последната позиция на 91.67 (не съм много сигурен дали ще стигне до там). Сега като чета новините смятам че днес може и да не мине 91.10.

Коментар

• Първоначално изпратено от linkitone
              Първоначално изпратено от DB
              Ощe ли си сигурен в твърденията си? Моята прогноза е че ще стигне 91.60 до затварянето на NY.
              ако ме питаш дали в момента имам дълги в йената - не, и аз като тебе чакам да се качи за да си купя малко йени
              колкото до преди това имам 4 сделки 2 на +1 една на +30 (това са късите) и една на +50 тази е дълга(т.е. късо на йена)

Коментар

• Първоначално изпратено от DB

Коментар

Коментар

• В момента върви на долу и честно казно съм малко стреснат.....

Коментар

Смятате ли че тази вечер ще скочи до 91?
                      смятам, че точно сега в горният край на реинджа е добре да се купи JPY и да се чака до към 88 най-малко

Коментар

• Смятате ли че тази вечер ще скочи до 91?

Коментар

• Според мен йената ще продължи да бъде препочитана по време на криза и неясноти около тия Американски "планове"

Коментар

• USD/JPY

Как сте момчета?Да ви питам,какво ще кажете за тая прогноза за йената,защото аз точно това направих:продадох на 107.60 и чакам да падне до поне 104.
                          Working...
                          X