If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте фенове на йената!И аз напоследък разцъквам долар/йена.Хванах доста от движението нагоре и според мен има още потенциял за качване поне до 91.50.Ако падне под 90.00 си е пак за влизане на дълги.Според мен средносрочно посоката е нагоре,за това избягвам да пускам къси.
Първата нестабилност и си изгорял.
Знам,за това внимавам с колко влизам и до къде мога да издържа ако падне много.
Все пак съм занулявал един акаунт вече.
Здравейте фенове на йената!И аз напоследък разцъквам долар/йена.Хванах доста от движението нагоре и според мен има още потенциял за качване поне до 91.50.Ако падне под 90.00 си е пак за влизане на дълги.Според мен средносрочно посоката е нагоре,за това избягвам да пускам къси.
В момента върви на долу и честно казно съм малко стреснат.....
именно нали и аз това казвам да се купува jpy
Ощe ли си сигурен в твърденията си? Моята прогноза е че ще стигне 91.60 до затварянето на NY.
ако ме питаш дали в момента имам дълги в йената - не, и аз като тебе чакам да се качи за да си купя малко йени
колкото до преди това имам 4 сделки 2 на +1 една на +30 (това са късите) и една на +50 тази е дълга(т.е. късо на йена)
Давай на дълги, после на къси и така Аз съм пуснал няколко дълги и затварям последната позиция на 91.67 (не съм много сигурен дали ще стигне до там). Сега като чета новините смятам че днес може и да не мине 91.10.
В момента върви на долу и честно казно съм малко стреснат.....
именно нали и аз това казвам да се купува jpy
Ощe ли си сигурен в твърденията си? Моята прогноза е че ще стигне 91.60 до затварянето на NY.
ако ме питаш дали в момента имам дълги в йената - не, и аз като тебе чакам да се качи за да си купя малко йени
колкото до преди това имам 4 сделки 2 на +1 една на +30 (това са късите) и една на +50 тази е дълга(т.е. късо на йена)
Коментар