IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD/JPY

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/JPY

Като че ли теста на 100,00 вече наближава

Коментар

• Лек пробив на 99,20 и връщане до 98.00 .Очакваме NFP в 15:30

Коментар

• Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение
        До петък рейндж 99,20/97,70 А после.........може и 100 да пробие
        Картината остава без промяна.За сега сме по план
        http://www.mql5.com/en/charts/999231...ctivtrades-plc

Коментар

Едно време бяха тези движения от по 300-400 сега е лигава работа , като при повечето мейджъри 40-80 даже рядко
          ужас... аз от 2007-2008 съм имал 2-3 години неспане по тази валута и се правеха луди пари..., ама явно вече не е така с eдна хубава система pyramid

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Ще изчакам инфлацията и безработицата в САЩ и ако всичко е ОК, то тук ще добавям още 5000-10 000 дълги .
            Да това е най-разумното за момента

Коментар

• Ще изчакам инфлацията и безработицата в САЩ и ако всичко е ОК, то тук ще добавям още 5000-10 000 дълги .
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                Не съм гледал чарта, ама тази валута има способността да не се движи с по 70-100 пипса, а поне с по 300-400 на такув ход подкрепен с продиване особенно над 100

Не е препоръка за търговия с туй нящо
                Едно време бяха тези движения от по 300-400 сега е лигава работа , като при повечето мейджъри 40-80 даже рядко

Коментар

До петък рейндж 99,20/97,70 А после.........може и 100 да пробие
                  Не съм гледал чарта, ама тази валута има способността да не се движи с по 70-100 пипса, а поне с по 300-400 на такув ход подкрепен с продиване особенно над 100

Не е препоръка за търговия с туй нящо

Коментар

• До петък рейндж 99,20/97,70 А после.........може и 100 да пробие

Коментар

• Пускам 5000 дълги USD/JPY от 99.30!

УСПЕХ!

Коментар

• Очаквам до края на седмицата да тестваме 84.15 и ако не пробие може да слезем до 80.11

Коментар

• Днеска само талера и шекера са катерачи.

Коментар

• Влизам остро с 30 000 дълги USD/JPY на ниво 77,94 ))

Успех!!!

п.с. нека да съживим една позабравена тема(все пак тук повече от 1-а година никой не е писал), която ще стане доста актуална

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Аз излезнах от моите дълги USD/JPY.......

би ми се искало USD/JPY да падне пак и да натоваря... но ще видим дали ще имам такава възможност
                              Трудна работа преди да видим 85.60-70.Успех !
                              ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
                              ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Аз излезнах от моите дълги USD/JPY.......

би ми се искало USD/JPY да падне пак и да натоваря... но ще видим дали ще имам такава възможност

Първоначално изпратено от oposymcheto Разгледай мнение
                                Интересен анализ на UBS. Но не споделям тяхното мнение.Търсят корекция по тренда, а не да вървят по самия него. Но пък може и дъно да са хванали.
                                http://fmoney.info/analysis/currency...ri-usdjpy.html

Коментар

Working...
                                X