Даа! Ще я изгледаме, макар че тя е доста предпазлива в изказванията си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD/JPY
Collapse
X
-
USD/JPY
Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение
https://charts.mql5.com/7/53/usdjpy-...-44027-png.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПресконференцията е около 8:30 утре...
Тук техника не вирее - кажат ли, да спираме или не, не спираме - ще лети в едната или другата посока - виж че всички кросове са под налягане.
Каквото успях да взема днес - съм го приключил - далеч от йената утре...http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТова е от днешния бюлетин на ЕЛАНА
"Валутната двойка USD/JPY продължава да се търгува в условие на консолидация като прави опит да формира конфигурацията „флаг“. На тази база най-вероятно ще станем свидетели на нов спад и тест на долната линия. Допълнителна индикация за реализацията на предложения сценарий имаме и от осцилатора „RSI” – показващ
ни, че силата на купувачите намалява за сметка на продавачите"
Тук техника не вирее - кажат ли, да спираме или не, не спираме - ще лети в едната или другата посока - виж че всички кросове са под налягане.
Каквото успях да взема днес - съм го приключил - далеч от йената утре...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеТочно, потвърди ли се, че се отказват от стимулите за да борят дефлацията, отиде с няколко стотин пипса в рамките на час...
Тази пресконференция може да се окаже толкова силна, колкото онази през април, 2013... че и по-силна...
"Валутната двойка USD/JPY продължава да се търгува в условие на консолидация като прави опит да формира конфигурацията „флаг“. На тази база най-вероятно ще станем свидетели на нов спад и тест на долната линия. Допълнителна индикация за реализацията на предложения сценарий имаме и от осцилатора „RSI” – показващ
ни, че силата на купувачите намалява за сметка на продавачите"
Коментар
-
USD/JPY
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеБлизо сме до 120, но да не забравяме и че имаме пресконференция на ЦБЯ така че там може да имаме силен тласък в една от двете посоки. А и все още не сме видяли хубава корекция до по-дълбоки нива след силния ръст за няколко месеца.
* Нямам препоръки.
Тази пресконференция може да се окаже толкова силна, колкото онази през април, 2013... че и по-силна...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
EUR/JPY
Коментар
Коментар