IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Benchmark.bg versus Trader.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ми е важно даже не искам да знам коя от двете графики е истинската и коя не.
    Самият факт че гледаш в един и същ момент две неща които трябва да са еднакви а те са супер различни ме навежда на мисълта че има нещо гнило.
    advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
      Здравейте
      в понеделник 14.08.2017 година в 17.55 часа часа се вижда на снимките.
      Отварям си мобилните приложения на тези два форекс брокера и гледам и не вярвам на очите си.
      Между двете графики има някакви супер големи разлики според едната цената е падала до 1279.00 а според другата е падала най-много до 1282.60
      Това е огромна разлика от 3.60 долара тук не говорим за някакви 2-3 пипса.
      Можете ли да откриете десетте разлики?
      Ето няколко източника от демота са (не ми се занимава да качвам на реалните злато, че имам определена конфигурация но ще е същото)
      Предполагам че за това дъно говориш (часовите зони са различни).
      Най-добре като сравняваш да не е от приложенията защото те са бъгливи и не особено достоверни. Цената, която аз виждам навсякъде е 180.2 +- някой пойнт.
      Бенча са лайт лейбъл на FXCM трейдъра са Маркет Мейкър и не ги знам от къде "взимат" котировки . Ако ти е наистина важно мога да ти дам извадка о още два брокера.

http://prntscr.com/g965hw

http://prntscr.com/g96b4l

http://prntscr.com/g966jl
      Last edited by k_v_v_; 16.08.2017, 16:38.
      FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Тази е снимката на Trader.bg
        Разглеждане на Screenshot_20170814-175503.png . ПРИКАЧИ предоставя безплатен хостинг на снимки, картинки и изображения.
        Last edited by night_lord; 16.08.2017, 10:08.
        advokatfilipova.eu

Коментар

• Тази е снимката на Benchmark.bg

Разглеждане на Screenshot_20170814-175521.png . ПРИКАЧИ предоставя безплатен хостинг на снимки, картинки и изображения.
          Last edited by night_lord; 16.08.2017, 10:07.
          advokatfilipova.eu

Коментар

• Benchmark.bg versus Trader.bg

Здравейте
            в понеделник 14.08.2017 година в 17.55 часа часа се вижда на снимките.
            Отварям си мобилните приложения на тези два форекс брокера и гледам и не вярвам на очите си.
            Между двете графики има някакви супер големи разлики според едната цената е падала до 1279.00 а според другата е падала най-много до 1282.60
            Това е огромна разлика от 3.60 долара тук не говорим за някакви 2-3 пипса.
            Можете ли да откриете десетте разлики?
            Last edited by night_lord; 16.08.2017, 10:06.
            advokatfilipova.eu
          Working...
          X