Матеев, от кога борсовата търговия е подчинена само и единствено на математиката?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Концепция за печеливша търговия на Матеев
Collapse
X
-
Все още не съм убеден, че емоциите са разликата между "случайна" графика и "зависима". ОК, твърдението, че емоциите "групират стадото" е приемливо, но от тук не следва, че липсата на емоции/хора води до случайно движение на цената. Ако в единия случай движението ще е детерминирано от съвкупната психологическа нагласа на хората, то в другия ще е определящ кодът, заложен в програмите. И в двата случая цената се придвижва от точка А до точка Б. След като това се е случило, следва че е закономерно и със съответните причини. Всичко останало би било отричане на реалността.
Ако за вас случайна графика е такава, която е неизползваема от гледна точка на модела Ви, следва да се запитаме, дали са ни нужни очила, които изкривяват действителността?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнение
Както казва един приятел ,ако знаеш какво ми е в главата ще се побъркаш че и ти така или си изтрещял или си на верния път. Такива като теб случайности има милиони !!! А и ако си толкова умен трябва да си много богат нали ?
Коментар
-
факт, предлагам който няма интерес наистина няма защо да пише - получава се разводняване ненужно, спамене и т.н. с цел да покажем колко сме умни ние а другите колко са прости... туй дет Матеев пише има резон - дали е богат, беден, секи да си гледа паничката и да видим може ли да се научи нещо или не.
Матеев, ще се радваме да изложиш тезата си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМислех си, че трейдерите са разумни хора, но явно съм се лъгал. Явно простотията се шири и сред тях, и затова брокерите процъфтяват.
Е хайде, стойте си на дъното в калта, и избивайте комплексите си в публичното пространство. Явно не заслужавате човек да споделя с вас. Простотията ви е основната причина, поради която никога няма да научите как търгуват печелившите трейдери.
Е хайде със здраве. Пожелавам ви спокойно грухтене и ровене в калта. След вашите постинги аз вече загубих интерес към темата и към споделянето на неща, които могат да са от полза на други хора. Пожелавам ви успешна търговия, успешно губене на акаунти, и успешно избиване на комплекси в публичното пространство.
Коментар
Коментар