IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Концепция за печеливша търговия на Матеев

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Матеев, от кога борсовата търговия е подчинена само и единствено на математиката?
    The strongest stand last.

Коментар

• Все още не съм убеден, че емоциите са разликата между "случайна" графика и "зависима". ОК, твърдението, че емоциите "групират стадото" е приемливо, но от тук не следва, че липсата на емоции/хора води до случайно движение на цената. Ако в единия случай движението ще е детерминирано от съвкупната психологическа нагласа на хората, то в другия ще е определящ кодът, заложен в програмите. И в двата случая цената се придвижва от точка А до точка Б. След като това се е случило, следва че е закономерно и със съответните причини. Всичко останало би било отричане на реалността.

Ако за вас случайна графика е такава, която е неизползваема от гледна точка на модела Ви, следва да се запитаме, дали са ни нужни очила, които изкривяват действителността?

Коментар

• --------------------
        Last edited by Mateev; 04.12.2017, 23:04.

Коментар

• --------------------

Коментар

• Още през 17 век Гаус е открил нормалното стандартно разпределение на вероятностите. Така че нямаше смисъл толкова да бъхтиш, а можеше с едно изречение да го опишеш. НО ДАВАЙ НАПРЕД.

Коментар

• --------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнение

Както казва един приятел ,ако знаеш какво ми е в главата ще се побъркаш че и ти така или си изтрещял или си на верния път. Такива като теб случайности има милиони !!! А и ако си толкова умен трябва да си много богат нали ?
                По въпроса с парите Матеев ги има. Но влезе ли в някой форум става страшно . Вече в два други форума съм се засичал с него та знам. Поне навсякъде си пише с името - няма как да не му се признае самочувствие.

Коментар

• --------------------

Коментар

• --------------------
                    Last edited by Mateev; 04.12.2017, 23:03.

Коментар

• факт, предлагам който няма интерес наистина няма защо да пише - получава се разводняване ненужно, спамене и т.н. с цел да покажем колко сме умни ние а другите колко са прости... туй дет Матеев пише има резон - дали е богат, беден, секи да си гледа паничката и да видим може ли да се научи нещо или не.

Матеев, ще се радваме да изложиш тезата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        Мислех си, че трейдерите са разумни хора, но явно съм се лъгал. Явно простотията се шири и сред тях, и затова брокерите процъфтяват.

Е хайде, стойте си на дъното в калта, и избивайте комплексите си в публичното пространство. Явно не заслужавате човек да споделя с вас. Простотията ви е основната причина, поради която никога няма да научите как търгуват печелившите трейдери.

Е хайде със здраве. Пожелавам ви спокойно грухтене и ровене в калта. След вашите постинги аз вече загубих интерес към темата и към споделянето на неща, които могат да са от полза на други хора. Пожелавам ви успешна търговия, успешно губене на акаунти, и успешно избиване на комплекси в публичното пространство.
                        Както казва един приятел ,ако знаеш какво ми е в главата ще се побъркаш че и ти така или си изтрещял или си на верния път. Такива като теб случайности има милиони !!! А и ако си толкова умен трябва да си много богат нали ?

Коментар

• Матеев, в природата винаги има такива индивиди... аз лично игнорирам неградивната критика и те съветвам да направиш същото Не влизай в емоционален пик, а гледай разумно на нещата... има и хора, на които това което пишеш им е интересно
                          Keep going ...

Коментар

• Матеев, интересни неща пишеш и ще следя интерес развитието на темата. Самият аз ползвам нещо подобно с идеята, че функцията на цената е сума от тренд и хаос и разпознавам тренда, когато излезе от случайното разпределение.
                            Keep going ...

Коментар

• --------------------
                              Last edited by Mateev; 04.12.2017, 23:03.

Коментар

• боже боже колко мъка има по този свят

Коментар

Working...
                                X