IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колега беше измамен от човек който се представяше за успешен трейдър

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много добре е направил човека. Глупостта и алчността трябва да бъде наказвани по всякакъв начин. На този "инвеститор" нито за миг ли не му мина през ума, че "трейдъра" може да се разбере с брокера сделките да не бъдат изнасяни с насрещни сделки и в рамките на уговорено време да бъдат умишлено занулени, оставяйки цялата сума за "братска подялба" между брокер и "трейдър"?
    Хич да не се жалва сега, аман от глупаци и тиквеници в милата родина.

Коментар

• Бе това да не е местния измамник от ГО?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Радев, едва ли ще предпазя някой. Докато търсачката не започна да го отразява като измамник.
        ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
          Ето актуализирана информация.

Този е изгубил парите, колегата се е подвел защото са му дали реални сметка за проверка и измамника има 1100 последователя.
          https://www.facebook.com/profile.php...730974&fref=st

Venketesh Kumar venkyfx235@gmail.com - scam and fraud

А останалите профили по-долу са на същият човек.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009374191078 Aaryaan Sharma scam and fraud

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009920625222 Rahul Verma - scam and fraud

https://www.facebook.com/robetfxcanada
          scam and fraud Gayan Chinthaka Vithanage Don

Всички взимат пари от този брокер
          https://justforex.com

най на края го опозори

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Истината е,че в България глупостта,алчността и наивността нямат граници. То не са пирамиди фараони, пастори, плехуни и разни подобни индивиди. 20 К да сложи и да му ги управлява някой си от интернет на юнашко доверие. Не се ли интерсува за кой работи, кой стои зад него. Какви са условята за управление рискове, не подписахте ли документ за предпазване от някакви машинации? Остава и по фейсбук да сте се намерили и направо ще падна от стола....
            за файсбука позна

Коментар

• Ето актуализирана информация.

Този е изгубил парите, колегата се е подвел защото са му дали реални сметка за проверка и измамника има 1100 последователя.
              https://www.facebook.com/profile.php...730974&fref=st

Venketesh Kumar venkyfx235@gmail.com - scam and fraud

А останалите профили по-долу са на същият човек.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009374191078 Aaryaan Sharma scam and fraud

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009920625222 Rahul Verma - scam and fraud

https://www.facebook.com/robetfxcanada
              scam and fraud Gayan Chinthaka Vithanage Don

https://www.facebook.com/brainden.forex vlekweni@gmail.com scam and fraud

Всички взимат пари от този брокер
              https://justforex.com

Last edited by Perni4anin; 11.12.2016, 04:42.
              ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Истината е,че в България глупостта,алчността и наивността нямат граници. То не са пирамиди фараони, пастори, плехуни и разни подобни индивиди. 20 К да сложи и да му ги управлява някой си от интернет на юнашко доверие. Не се ли интерсува за кой работи, кой стои зад него. Какви са условята за управление рискове, не подписахте ли документ за предпазване от някакви машинации? Остава и по фейсбук да сте се намерили и направо ще падна от стола....

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Да се дава сметка за управление на форекс е лудост. Причината е че управляващия може да вземе просто две сметки в които да отваря насрещни позиции с голям ливъридж - риск и много бързо едната ще се занули а в другата ще има толкова печалба колкото в губещата е загубил. Съответно печелившия ще му дължи процент от печалбата както са се уговорили и той ще изкара пари от тази измама която е много елементарна.
                  Еми то по тази логика всякакво управление на сметка е лудост. Аз имам приятели, които се занимават с асет мениджмънт и то сериозно, едно от правилата е сметката стигне ли ДД от 30% или по-малко ако е договорено стискат си ръцете с инвеститора и кой от къде е. Толерантността към риск се договаря предварително. Познавам и едни други гадове, които развиват сериозен бизнес базиран на експерти(от най-куция тип) и примамват хора по схема подобна а тази от която е пострадал "колегата". Няма как да слагаш всичко под общ знаменател.

Иначе аз имах една забавна случка преди години, когато търгувах ниско ликвидни акции и един колега ми филна ордърите, за покупка, поради това че акцията беше ниско ликвидна, това премести цената и аз вече бях сложил ордъри продава, той осъзна, че е направил грешка и си затвори късите пак филвайки моите ордъри. Та това е единственият човек от който съм спечелил пари на пазарите и познавам лично. Схеми за прехвърляне от една в друга сметка не липсват при всякакви инструменти за търговия.
                  FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Да се дава сметка за управление на форекс е лудост. Причината е че управляващия може да вземе просто две сметки в които да отваря насрещни позиции с голям ливъридж - риск и много бързо едната ще се занули а в другата ще има толкова печалба колкото в губещата е загубил. Съответно печелившия ще му дължи процент от печалбата както са се уговорили и той ще изкара пари от тази измама която е много елементарна.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      от какво си потресен, че някой няивник си е дал парите на безхаберник да ги управлява ли?? Ами виж колко измамени имаше при д-р Черкезов в СЦИ, или виж колко народ имаше завлачени от алчност да гонят високите лихви при схемите със заложните къщи. Алчността не е най-добрата човешка черта вероятно. Мадоф като е облечен с костюм и зализан и с ръкавици като е прибирал милионките, по-малко поотресаващо ли може да бъде !!?)))
                      от опита за опозоряване. като ще го опозорява поне да напише във форума кой е

Коментар

• Хм,защо ли случая много ми прилича на тука има тука нема?
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
                          Бизнеса на измамника е следният. Представя се за много добър трейдър, като дава инвеститорски пароли от сметки които не управлява той.
                          След като му станеш клиент, започва да търгува много рисково, може би го прави с робот който може да печели ден-два и след занулява сметката.
                          Как печели измамника? Ами взима процент от оборотите които прави от брокера.
                          Въпросът ми е, може ли измамените да поискат от брокера да спре да работи с измамниците и те дали ще го направят ако ги заплашиш например с публично опозоряване?
                          Дай повече информация за схемата. Трейдинга е свързан с риск и всеки нормален брокер има дисклеймъри информира клиентите си за тези рискове и затова, че капитала му е застрашен. Предполагам твоя приятел е отворил сметка при брокер чрез въпросното ИБ. Приятелят ти информиран ли е за рисковете от брокера и ИБ-то? Ако сметката му е била на негово име, а той е дал на ИБ-то достъп и възможност да трейдва, кой му е виновен?

Мисля, че можеш да обвиниш ИБ-то в измама, ако е взел парите да отвори сметка и след това е избягал с тях. Друг вариант това да е измама е ако е хеджирал трейдовете с друга сметка и реално си е прехвърлил парите на приятеля ти в неговата сметка, но не мисля че може да се разбере или докаже. Също така и ако е сигурно, че показаните сметки се управляват от друг, въпреки че тук и приятеля ти има вина, че не е проучил достатъчно, а и не знаем каква е била кореспонденцията.

В случай, че ИБ-то добросъвестно е затрил сметката, просто защото е некадърен и а клиента ти е бил информиран за рисковете не мисля, че може да говорим за измама.
                          Last edited by k_v_v_; 10.12.2016, 12:33.
                          FinancialMarkets.Zone

Коментар

от какво си потресен, че някой няивник си е дал парите на безхаберник да ги управлява ли?? Ами виж колко измамени имаше при д-р Черкезов в СЦИ, или виж колко народ имаше завлачени от алчност да гонят високите лихви при схемите със заложните къщи. Алчността не е най-добрата човешка черта вероятно. Мадоф като е облечен с костюм и зализан и с ръкавици като е прибирал милионките, по-малко поотресаващо ли може да бъде !!?)))
                            При Д.р Черкезов инвеститорите поне имаха някакъв шанс, а тук шанса е 0.
                            ПЕРНИК над всичко!

Коментар

лоша работа, брокерът знае ли че изманикът е измамник !?!?
                              Точно това моят колега се чуди, дали брокерът знае. Смятам да пиша на брокера, защото и аз малко да се опаря. Въпросът е следният, брокерът ще ми каже че вече няма да работи с този измамник, но гаранция?! Гаранция няма. Не ми го побира ума как може да има такива идиоти които заблуждават хората и им проиграват 10-20к. като стой та гледай.
                              ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• от какво си потресен, че някой няивник си е дал парите на безхаберник да ги управлява ли?? Ами виж колко измамени имаше при д-р Черкезов в СЦИ, или виж колко народ имаше завлачени от алчност да гонят високите лихви при схемите със заложните къщи. Алчността не е най-добрата човешка черта вероятно. Мадоф като е облечен с костюм и зализан и с ръкавици като е прибирал милионките, по-малко поотресаващо ли може да бъде !!?)))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X