Спокойно бе Shmatkata, нали въпроса е за края на годината? Прогнозата ми е, че до тогава ти няма да използваш този си ник повече!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета. Каква ще е цената на ЗЛАТОТО в края на 2011 г?
Collapse
X
-
Forex 'master' -a е нагъл!!! Пак ще се появи!!! Няма срам...пак ще лъже и себе си и новаците! Скоро ще го видим в някоя друга тема.
Това му е 5-тата в която го засичам и показва, че е най-големият "анализатор". Това бяха неговите теми:
1) Бенчмарк (BMREIT) ---- Forex "master"a предрече спад, а последва силен ръст!!!
2) Еврохолд ---- Forex "master"a предрече спад, а последва силен ръст!!!
3) Тодоров ---- Forex "master"a предрече спад, а последва силен ръст!!!
4) Silver (XAG ) ---- купува на 48 $ и предрече 70 $...100 $...150 $. Има и прогноза в която твърдеше, че Forex "master"-aв следващите години ще стане 400 $ в близките годин.
5) GOLD (XAU)... Forex "master"-a с неговите очаквания за 2500$...и неприкъснато излагане по темите показа, че е време сам да напусне форума и вече се вижда, че си отвори май 2-а нови потребителски акаунта, с който май смята да продължава да си фантазира из форума!
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЗа "позналите" малоумници като тебе по един......ЗЛАТЕН СКУНКС.......Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз гласувах над 2500! Каква награда си приготвил за позналите?Last edited by X_Y; 26.09.2011, 11:04.
Коментар
-
Колега Xman1,
при предишния балон от 1979-1980 г. Златото когато достигна 1050$, хората са чакали 30 години (2010 г.) за да излезнат на тази цена. Е ако са чакали де.
Т.ч. и ти ако смяташ с твоето дълго сребро от 1800-1900$ дето купува, да ставаш дългосрочен, ще трябва да почакаш... е не 30 ама поне 20 години. Т.ч. си помисли дали си заслужава???
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеАз съм на дълги и за дълго на златото, е да не ставам лош пророк, но ако падне под 1000$ ще стане лошо....... много лошо.......... марджин колл.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БУВИ Разгледай мнениеБлагодаря на всички, които си направиха труда да ми отговорят.
Нямах късмет, защото фиксирах с фирмата цената, която беше в сряда - тогава борсовата цена беше 40 $
В момента за 10 кг сребро съм вътре около 3000 лв.
Въпроса ми беше за договор за обратното изкупуване - някой има ли представа как се процедира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега Xman1,
сега усети ли как ти ще станеш милионер с твоите дълги Злато ама с обратен знак. Или ти вече стана? при този спад от 1780 до 1630$ за 2-ато дни от както си ми написал
а май точно при мен... с моите къси Злато резултатът ще е положителн.
Коментар
-
Колега Xman1,
сега усети ли как ти ще станеш милионер с твоите дълги Злато ама с обратен знак. Или ти вече стана? при този спад от 1780 до 1630$ за 2-ато дни от както си ми написал
а май точно при мен... с моите къси Злато резултатът ще е положителн.
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение21.09.2011 18:32
Още ли шортиш златото........................ давай смело все така и до края на годината ще си милионер ......... с обратен знак обаче
.
Първоначално изпратено от Shemata
Аз гласувах за 1400-1600$, но да видим. По-скоро очаквам да е около 1400$ .Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Благодаря на всички, които си направиха труда да ми отговорят.
Нямах късмет, защото фиксирах с фирмата цената, която беше в сряда - тогава борсовата цена беше 40 $
В момента за 10 кг сребро съм вътре около 3000 лв.
Въпроса ми беше за договор за обратното изкупуване - някой има ли представа как се процедира?Дим Русев
Коментар
-
После. като падне и стане 700-800$ в бъдещата анкета ще го намалим диапазона на 50$
Първоначално изпратено от padre89 Разгледай мнениеА забравихте ли, 1999-2001г. че струваше около 250$
и по конкретно с прогнозите, какви са тия диапазони
от по 200$. За нищо ги нямате тия ДОЛАРИМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БУВИ Разгледай мнениеЗдравейте, имам намерение да купя 2 по 5 кг сребро на кюлчета от FINTECH. Среброто е на някаква белгийска рафинерия UMICORE.
Някой пазарувал ли е от вас там?
В понеделник ще обсъждам с тях договор - индивидуален за обратно изкупуване. На един приятел това му се стори странно. Имате ли мнение?
Имате ли въобще някаква информация за фирмата - на мен ми се вижда сериозна, но до сега съм работил само с Тавекс( там са безупречни).
Благодаря предварително!Last edited by valio1900; 24.09.2011, 11:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение2200 гущера рекох и отсекох
Коментар
Коментар