IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета. Каква ще е цената на ЗЛАТОТО в края на 2011 г?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спокойно бе Shmatkata, нали въпроса е за края на годината? Прогнозата ми е, че до тогава ти няма да използваш този си ник повече!

Коментар

• Forex 'master' -a е нагъл!!! Пак ще се появи!!! Няма срам...пак ще лъже и себе си и новаците! Скоро ще го видим в някоя друга тема .

Това му е 5-тата в която го засичам и показва, че е най-големият "анализатор". Това бяха неговите теми:
      1) Бенчмарк (BMREIT) ---- Forex "master"a предрече спад, а последва силен ръст!!!
      2) Еврохолд ---- Forex "master"a предрече спад, а последва силен ръст!!!
      3) Тодоров ---- Forex "master"a предрече спад, а последва силен ръст!!!
      4) Silver (XAG ) ---- купува на 48 $ и предрече 70 $...100 $...150 $. Има и прогноза в която твърдеше, че Forex "master"-aв следващите години ще стане 400 $ в близките годин.
      5) GOLD (XAU)... Forex "master"-a с неговите очаквания за 2500$...и неприкъснато излагане по темите показа, че е време сам да напусне форума и вече се вижда, че си отвори май 2-а нови потребителски акаунта, с който май смята да продължава да си фантазира из форума!

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      За "позналите" малоумници като тебе по един......ЗЛАТЕН СКУНКС.......
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Аз гласувах над 2500! Каква награда си приготвил за позналите?
        За "позналите" като тебе по един......ЗЛАТЕН СКУНКС.......
        Last edited by X_Y; 26.09.2011, 11:04.

Коментар

• Колега Xman1,

при предишния балон от 1979-1980 г. Златото когато достигна 1050$, хората са чакали 30 години (2010 г.) за да излезнат на тази цена. Е ако са чакали де .
          Т.ч. и ти ако смяташ с твоето дълго сребро от 1800-1900$ дето купува, да ставаш дългосрочен, ще трябва да почакаш... е не 30 ама поне 20 години. Т.ч. си помисли дали си заслужава???

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          Аз съм на дълги и за дълго на златото, е да не ставам лош пророк, но ако падне под 1000$ ще стане лошо....... много лошо.......... марджин колл.

Коментар

• Първоначално изпратено от БУВИ Разгледай мнение
            Благодаря на всички, които си направиха труда да ми отговорят.

Нямах късмет, защото фиксирах с фирмата цената, която беше в сряда - тогава борсовата цена беше 40 $

В момента за 10 кг сребро съм вътре около 3000 лв.

Въпроса ми беше за договор за обратното изкупуване - някой има ли представа как се процедира?
            Съжалявам , но на това се казва "да си купиш фабрика на 8.9.1944г".

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Колега Xman1,

сега усети ли как ти ще станеш милионер с твоите дълги Злато ама с обратен знак . Или ти вече стана? при този спад от 1780 до 1630$ за 2-ато дни от както си ми написал

а май точно при мен... с моите къси Злато резултатът ще е положителн .
              Аз съм на дълги и за дълго на златото, е да не ставам лош пророк, но ако падне под 1000$ ще стане лошо....... много лошо.......... марджин колл.

Коментар

• Колега Xman1,

сега усети ли как ти ще станеш милионер с твоите дълги Злато ама с обратен знак . Или ти вече стана? при този спад от 1780 до 1630$ за 2-ато дни от както си ми написал

а май точно при мен... с моите къси Злато резултатът ще е положителн .

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                21.09.2011 18:32

Още ли шортиш златото.............. .......... давай смело все така и до края на годината ще си милионер ......... с обратен знак обаче .

Първоначално изпратено от Shemata

Аз гласувах за 1400-1600$, но да видим. По-скоро очаквам да е около 1400$ .

Коментар

• Благодаря на всички, които си направиха труда да ми отговорят.

Нямах късмет, защото фиксирах с фирмата цената, която беше в сряда - тогава борсовата цена беше 40 $

В момента за 10 кг сребро съм вътре около 3000 лв.

Въпроса ми беше за договор за обратното изкупуване - някой има ли представа как се процедира?
                  Дим Русев

Коментар

• После . като падне и стане 700-800$ в бъдещата анкета ще го намалим диапазона на 50$

Първоначално изпратено от padre89 Разгледай мнение
                    А забравихте ли, 1999-2001г. че струваше около 250$
                    и по конкретно с прогнозите, какви са тия диапазони
                    от по 200$. За нищо ги нямате тия ДОЛАРИ

Коментар

• А забравихте ли, 1999-2001г. че струваше около 250$
                      и по конкретно с прогнозите, какви са тия диапазони
                      от по 200$. За нищо ги нямате тия ДОЛАРИ

Коментар

• Първоначално изпратено от БУВИ Разгледай мнение
                        Здравейте, имам намерение да купя 2 по 5 кг сребро на кюлчета от FINTECH. Среброто е на някаква белгийска рафинерия UMICORE.

Някой пазарувал ли е от вас там?

В понеделник ще обсъждам с тях договор - индивидуален за обратно изкупуване. На един приятел това му се стори странно. Имате ли мнение?

Имате ли въобще някаква информация за фирмата - на мен ми се вижда сериозна, но до сега съм работил само с Тавекс( там са безупречни).

Благодаря предварително!
                        Е днес вече ще купиш между 3-7 кг. Ако все още държиш да купуваш.
                        Last edited by valio1900; 24.09.2011, 11:48.

Коментар

• 1000-1200
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Моля гласувайте в анкетата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                              2200 гущера рекох и отсекох
                              Ама от едно известно време само връща...

Коментар

• 2200 гущера рекох и отсекох

Коментар

Working...
                                X