IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Elliot вълните и други неработещи методи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• :-)
    А, ако ти дам скалпел, ще можеш ли да оперираш?
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Още безполезен технически анализ: http://www.investor.bg/?id=67770

Коментар

• Виж за това не знам! За писар обаче не става!
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
          Сещам се за една история от 50-те години на миналия век. Та значи в Годеч нямали арен коч и кметът (бивш партизанин, прост, но справедлив човек) пратил двама с джипката да обикалят по селата да дирят коч. И ония намерили един коч, обаче той бил кьорав. Та значи водат го на площада, кмета излиза на тераската на кметството и им вика:
          - Найдохте ли?
          - Найдохме, кмете, ама он е кьорав!
          - Е па он ке ебе, нема да е писар! - викнал кметът на всеослушание.
          Та ей това му е работата на коча - да е*е!
          А, бе, тоя коч като е кьорав, да не вземе да похаби материала напразно?! ;-) хахаха
          За няколко сантиметра отклонение трябва после да повтаря упражнението... :-)

Коментар

• Сещам се за една история от 50-те години на миналия век. Та значи в Годеч нямали арен коч и кметът (бивш партизанин, прост, но справедлив човек) пратил двама с джипката да обикалят по селата да дирят коч. И ония намерили един коч, обаче той бил кьорав. Та значи водат го на площада, кмета излиза на тераската на кметството и им вика:
            - Найдохте ли?
            - Найдохме, кмете, ама он е кьорав!
            - Е па он ке ебе, нема да е писар! - викнал кметът на всеослушание.
            Та ей това му е работата на коча - да е*е!
            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
              ще се сетиш къде е истината – уж овца пък си кочуваш – a вълците мечки ги яли

хайде, че много тревопасна стана темата – дето се вика затова ли я извади от нафталина, a аз по съ същество нямам какво да добавя

Ще отворя нова за животновъдство тези дни и продължаваме
              Четох назад. Темата ми хареса и си писах в нея Иначе си прав. Полярната мечка е най-големия сухоземен хищник, но по липса на тюлени и риба, ходи понякога на юг да гони овце )))
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• OT VULNI-KATO SPOMENATA MI
                VLEZOHA TOLKOVA MNOGO NULI ZA EDNA GODINA, 4E

AKO IMASHE NAGRADA ZA NAY-GLUPAVA INVESTICIA

NIAMASHE DA IMAM KONKURENT!

OT LIATOTO NASAM- TOGAVA PUK POLU4IH- PSAMO SPORED MEN

SLUN4EV UDAR I KAKVOTO HVANA VSE E UP !!!

P.P. PAZETE SE OT UDARI-SLUN4EVI, POD KRUSTA, OT PRIATELI...

Коментар

• ще се сетиш къде е истината – уж овца пък си кочуваш – a вълците мечки ги яли

хайде, че много тревопасна стана темата – дето се вика затова ли я извади от нафталина, a аз по съ същество нямам какво да добавя

Ще отворя нова за животновъдство тези дни и продължаваме

Коментар

• За свободата на блеене ))

Първоначално изпратено от prodigal
                    хе хе, и аз съм чувал за окумуш овци (то хората и реклама на Спрайт направиха по темата). А иначе да ги правиш на саздърма животинките не ми изглежда добро дългосрочно решение. От едни Австралийци знам, че не е лош подход да ги оставиш да си блеят и да си ги стрижеш редовно.
                    Аз съм за свобода на блеенето така или иначе
                    Прави си! Стават страхотни чорапи и ръкавици с един пръст от овча вълна )) Някой и млекце дават, обаче кажи ми от кочовете каква полза има? Нито се агнят, ното мляко дават. Само на суджук, при пръв удобен случай, пък и като са много, защо да ги пестим и да набиваме гъби, щом има толкова самоходни мръвки :P
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Re: За Elliot вълните и други неработещи методи

Първоначално изпратено от abroader
                      Mnogo mi e interesno kak dosta hora polzvat Elliot Wave ,kato kazvat che imalo goliam smisal v tazi teoriq,no vapreki tova az dosega ne sum vidial niakoi consistently pechelivsh Elliotiician..
                      Daje "prochutiq " Prechter e bearish za stock markets ot 1995/spored nqkoj istochnici ot late 1980-s/.
                      Ta pochvam tazi tema ne za drugo a shtoto cheta prognoza na edin mnogo uvajavan ot mene analizatoir koito za sajalenie polzva Elliot,/ili moje bi e za za masov delusion na chetiashtite analiza mu/
                      i za sajalenie otkakto pozna za bear marketa na US markets prez 2000,ottogava poznava vse po-malko i po-malko...Interesnoto e che tozi analizator
                      prognozira vruh sled vryh na Sofix otdavna..Moje bi ot 1 godina?
                      http://www.investorbg.com/Analis/Ana...ews.asp?ID=343

Ako nqkoj tuk polzva Elliot i naistina e na pechlba ,molq da si kaje ...Ako puk moje da predstvai i trade statements za pone 18-24 meseca shte poviarvam v Elliot...
                      Да се пулиш в графиката при условие, че не виждаш вълните и трябва да гадаеш, няма смислъл. Не ги ли видя първите 20 секунди не се и мъча да броя, а ползвам 1-2 индикатора, които чудесно вършат тази работа в 90% от случаите. Всъщност индикатор, ако ползвам е основно за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Е па най-ми аресва де чух едни учени да казват, че един ден сичкия свет ще се обединел и щел да стане едно Големо село. Па я - викам си - съм си с предимство щот съм си вече у село у бъдещето
                        Ка убао го е казал тоа учен. Учен или учЕн е правилно? Ама да му мислат теа, дето от бъдещето додоа у миналото :-)

Коментар

• хе хе, и аз съм чувал за окумуш овци (то хората и реклама на Спрайт направиха по темата). А иначе да ги правиш на саздърма животинките не ми изглежда добро дългосрочно решение. От едни Австралийци знам, че не е лош подход да ги оставиш да си блеят и да си ги стрижеш редовно.
                          Аз съм за свобода на блеенето така или иначе

Коментар

• Бе не го убиждайте човеко бе, он наверно иска да ви земе парите колтурно и да ви научи на нещо, некак си, вии веднага го набодохте на ножа А па я друго исках да ви кажа - веднъж на село една овца ме слиса , беха я оставили чобаните на диета, как е модерно сега, и га дошъл вълк да ги дави, она му се метнала и му отхапала мръвка. Па така ме развълнува тая случка, че го съжалих горкеа вълк.

Коментар

• ..И господин Бъфет загуби миналата година 900 милиона на форекс, понеже слушаше екипа си от анализатори и може би теб
                              Разбира се ще пиша на тълпата... Мачове не гледам... и боли ме щепсела за тълпата... От овцете става само създърма (овча), обаче не мога да разбера защо блеят, ами не си приемат безропотно овчата участ
                              )))[/quote]

Изкефи ме тази овча попара!

Коментар

• Гоше я се въздържам веке да давам оценки. Я съм си селянче, знаиш и ги недолюбвам малко чуждоземните фрази, тва сентимент ми наприличва на ментимент, въпреки че я съм го чувал некъде. Па и я малко му се чудя на Коелюто, он секаш пак ни го внесоа от чужбина. Па нема лошо, да бяаме показали и ний нещо убаво. Па ние ората сме различни и различно си харесваме, я у тва лошо не вида. Е па най-ми аресва де чух едни учени да казват, че един ден сичкия свет ще се обединел и щел да стане едно Големо село. Па я - викам си - съм си с предимство щот съм си вече у село у бъдещето

Коментар

Working...
                                X