Ново щедро кранче:Claim 100 (40%), 50 (30%), 200 (20%), 300 (9%), 500 (1%) satoshi every 60 minutes
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Free bitcoins, cloud mining - надежди и провали
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИмпе, виждам че си затруднен при работа с портфейлите Имам един излишен Ledger Nano S, ако се разделиш с 50 евро.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Здравейте. Тази тема не я бях виждал. Прегледах няколко страници назад и не видях линковете, които аз ползвам и затова ще ви ги предложа.
Събирам бтк от http://cointiply.com/r/ayLQ
Има кранче което пуска на всеки час заедно с бонус за ежедневно участие. Има офъруолс, като аз ползвам основно минетстаф, птс адс и птс уол. Като че ли ги зареждат след 11:30 сутрин и вечер. Така че ги посещавам по 2 пъти на ден в тези часове и събирам около 2000 сатоши.
Има и други ако ви се занимава.
Спечеленото прехвърлям в https://minergate.com/a/c183ab2347ca96fe9100eefd
Тук за 2.90 долара си купувам безкраен контранкт за облачно копане. Плаща всеки ден и в момента се изплаща за по малко от година.
И двете ги ползвам отдавна и не съм имал проблеми с копаенето и тегленето.
Ако някой ползва линковете ми може да го черпя с припечеленото
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Би трябвало портфейла ти да те препраща към wallet.dat файла на компа ти - копираш го на друг комп/ флашка/ външен диск и го пазиш. С него, ако нещо се наложи ще можеш да си възстановиш портфейла.
Така, както го описваш, е при Лайткойнченцето и Дашчето - зная това и е лесно - ного пъти съм правил Бекъпченца при тх... но при Етерчето е различноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа-да - без тия.
Другари - как се прави бекъп на нормален Етерски портфейл? Опцията за резервно копие от портфейлът ме препраща към файл в компът ми, създаден още с инсталацията... а аз междувременно пробно си купих малко етерски монетки. Аз нещо греша ли - ебаси? Някой може ли съвет да ми даде?
Дали защото не съм го синхронизирал тотално? Ама ако не съм - как ми показва транзакциите - когато съм си купил парички - а също тоже и наличните към момента блокове?
Коментар
-
Да-да - без тия.
Другари - как се прави бекъп на нормален Етерски портфейл? Опцията за резервно копие от портфейлът ме препраща към файл в компът ми, създаден още с инсталацията... а аз междувременно пробно си купих малко етерски монетки. Аз нещо греша ли - ебаси? Някой може ли съвет да ми даде?
Дали защото не съм го синхронизирал тотално? Ама ако не съм - как ми показва транзакциите - когато съм си купил парички - а също тоже и наличните към момента блокове?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Това са непирамидки.
.
https://grand.finance/
Събират сега а ще почнат след 3-4 дена. хихихихи
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Това, че не го ценя, заради неограниченото количество,
Коментар
-
Каква сватба?
Скороста на псето и смарт контрактите на ефира. Малка подробност - от форка ще намажат само притежателите на псето , ефирниците ще гледат умно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЗнам как да ти събера коментарите от старите ти различни постовете на едно място ама по лесно ми е да ти кажа - въри си ги чети сам, ние ги помним.
А и на никой не му пука. А бе наздраве....
Каква сватба?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И не мразя Пцето - що да го?
А и на никой не му пука. А бе наздраве....
Коментар
Коментар