Първоначално изпратено от night_lord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търговска система
Collapse
X
-
Първата голяма илюзия за форекс:
За да спечелиш от форекс, трябва да станеш много добър!
Аз ви съветвам да прочетете това!
Проблема е че системата е измисена така че винаги да изгубиш
Аз съм гледал една и съща последователност се повтаря на gbpusd 3 години от 2012 до 2015 опитвах го на демо сметка пак работи няма проблем
и когато отворих позиция на истинска сметка това правило вече на важиadvokatfilipova.eu
Коментар
-
Тези, които смятат да се занимават с Форекс ги съветвам първо да изучат системните грешки в мисленето на хората. Препоръчителна литература:
Даниъл Канеман, „Мисленето“
Джон. Р. Нофсингър, „Психология на инвестирането“
И още:
Насим Талеб, „Надхитрени от случайността“ (второ издание)
Насим Талеб, „Черният лебед“ (второ издание)
Насим Талеб, „Антикрехкост“
Ако първите две не ви откажат от спекулацията на Форекс (ще се сетите за много по-добри алтернативи!), то Насим Талеб няма начин да не ви откаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VSV Разгледай мнениеЗдраврйте. от 2 години и половина съм на форекс пазара. Едва последните месеци мога да кажа,че съм си изградил някаква система за търговия. Ще помоля някой, с по-голям опит от мен да ми помогне за да изгладя някой неща от системата ми. Ако има някой с интерес да пише.
Поздрави!
Коментар
-
Търговска система
Здраврйте. от 2 години и половина съм на форекс пазара. Едва последните месеци мога да кажа,че съм си изградил някаква система за търговия. Ще помоля някой, с по-голям опит от мен да ми помогне за да изгладя някой неща от системата ми. Ако има някой с интерес да пише.
Поздрави!Last edited by VSV; 18.04.2016, 16:39.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар