IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    ++

Аз купувам само наполеони и тройунции на монети.......................
    Повечето нормални хора така правят. Защо се вкарват в тези приключения с кюлчетата аз не знам.

Коментар

• Златото си е злато, без значение дали ще мине верискан или мерискан. Да, може да не можеш да го продадеш на тази цена и да загубиш около 8%, но какво ти пука като си спечелил примерно 200%? Едва ли някой си купува инвестиционно злато за да го продаде след 1-2 или 5г. А всички знаем какъв ще е тренда на жълтото през следващото десетилетие.... дори MZ-тката!

Коментар

• ++
        Първоначално изпратено от vlado9999 Разгледай мнение

Очевидно касовата бележка няма сериент номер и не е документ за произход и изрично ги питах дали могат да устанвят дали кюлчето произлиза от тях като се опитах да го върна. Те казаха че не могат няколко пъти. Обади им се и ги питай ако не вярваш. Знам че е трудно за вярване и аз бях като теб като го чух
        Аз купувам само наполеони и тройунции на монети.......................

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Не е вярно.Дават касова бележка.При желание на клиента и фактура.Покупките над 9999лв са по банков път и фактурата е задължителна.
          Очевидно касовата бележка няма сериент номер и не е документ за произход и изрично ги питах дали могат да устанвят дали кюлчето произлиза от тях като се опитах да го върна. Те казаха че не могат няколко пъти. Обади им се и ги питай ако не вярваш. Знам че е трудно за вярване и аз бях като теб като го чух

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado9999 Разгледай мнение

Не издават никакви документи за произход. Все едно си го взел от улицата.
            Не е вярно.Дават касова бележка.При желание на клиента и фактура.Покупките над 9999лв са по банков път и фактурата е задължителна.

Коментар

• балона си е балон. Можем да се абстрахираме от някаква "префиксна" дефиниция и да подходим с "постфиксна," т.е. практичната гледна точка - а именно, ако приемем, че "балон" е всякото нещо, на което предстои "разбалончване", то това е именно "балон"))))) Забележете, че в така направената дефиниция вече сме освободени от понятието "злато" (някакъв вид психическа обремененост) !!))) - Изобщо постъпихме "тарикатски" почти като Айнщайн, както е заобиколил понятието "етер". Но това е така защото не спим а се учим.))))) При това избираме от кого да се учим - от най-големите разбира се)))))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Фактура?

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Прокуратура?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Ти от ибей какво очакваш ? Тавекс серийния номер на кюлчето не ти ли го сравниха , сигурно ги записват, като купуват и продават? В Памп ги имат със сигурност
                    Не го записват. Това беше първото което питах. В ПАМП ги имат да, верискана това проверява. Ама Тавекс на верискан не вярват.

Коментар

Да ама познай на кое приличаше повече? https://www.youtube.com/watch?v=GLa0lstmJI0
                      Прокуратура?

Коментар

Да ама познай на кое приличаше повече? https://www.youtube.com/watch?v=GLa0lstmJI0
                        Ти от ибей какво очакваш ? Тавекс серийния номер на кюлчето не ти ли го сравниха , сигурно ги записват, като купуват и продават? В Памп ги имат със сигурност

Коментар

Поучително. Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

За една унция няма кой да се занимава да те ебава

Коментар

1 унция фортуна
                              За една унция няма кой да се занимава да те ебава

Коментар

1 унция фортуна
                                Толкоз главоболия за една унция. Затуй препоръчвам монети. По-малко ядове дават. И още един детайл. На сайта на памп, май официален дисрибутор е ПИБ, та ... по-скоро оттам купувай ... ти си знаеш най-добре.

Коментар

Working...
                                X