IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Смятах по-рано следобеда като обявиха работните места в САЩ да постна едно мнение, че фундаментално това е лош знак за златото. Ама си казах, сега пък ако златото тръгне нагоре ще ме освиркат.

Лично аз предпочитам по-малко безработица отколкото скъпо злато...
    всичко по реда си... в момента сме свидетели на лебедовата песен на кейнсианските фенове сред правителства и цб.
    златото даже е изненадващо скъпо на този етап... нещо, което подсказва, че доста хора са наясно колко кухо и фалшиво е сегашното възстсновяване на световната икономика.

сащ не са изключение.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Смятах по-рано следобеда като обявиха работните места в САЩ да постна едно мнение, че фундаментално това е лош знак за златото. Ама си казах, сега пък ако златото тръгне нагоре ще ме освиркат.

Лично аз предпочитам по-малко безработица отколкото скъпо злато...
      Last edited by Misho ILIEV; 07.07.2017, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Язък, развалиха хубавите числа, вече мина 78....
        Все още не е късно пазарът да затвори на рейшио 77.

Аз се надявам златото за затвори на 1212.12 (т.е. 666), а сребртото да се подравни по него на 15.74
        Last edited by Misho ILIEV; 07.07.2017, 20:52.

Коментар

Така си и знаех, всичко си има нумерологично обяснение
          Язък, развалиха хубавите числа, вече мина 78....

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение

Има една друга тема във форума, относно тези които биха искали да споделят своите "Портфейли". Споделял ли си там, че ми е любопитно да видя твоят.
            Общо взето в NYSE доста съм писал по този въпрос. И там са ми всички трейдове откакто съм във форума, почти в реално време (най-много с ден закъснение да съм ги пускал, което при моят времеви хоризонт е без значение). В DAX също - за немските компании.

Коментар

В акции съм. А и доста кеш, трябва да призная. Бичи съм за американските акции, но като нищо могат да направят голям дип надолу преди да се качат още.
              Има една друга тема във форума, относно тези които биха искали да споделят своите "Портфейли". Споделял ли си там, че ми е любопитно да видя твоят.

Коментар

В акции съм. А и доста кеш, трябва да призная. Бичи съм за американските акции, но като нищо могат да направят голям дип надолу преди да се качат още.
                s&p за малко над година отиде от 1800 на 2400 ама той още бик
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                  Добре де Мише, кажи ни тогава ти като си толкова яростен противник на инвестиция в жълто, в какво си инвестирал за да съхраниш семейната покупвателна способност в бъдеще?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Като за 7/7 17-та направили голд силвър рейшото 77
                    Така си и знаех, всичко си има нумерологично обяснение

Коментар

• Спада на златото се обяснява със несигурноста от данните на пейролите цццц
                      Вся Власть Советам

Коментар

• destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Въх, кво го направихте среброто?
                          Като за 7/7 17-та направили голд силвър рейшото 77

Коментар

• След като златото е непотребно защо сащ дават зор всички държави да си съхраняват златото в тяхни трезори?
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Кога ли ще пробие 1200...?

Коментар

• Добре де Мише, кажи ни тогава ти като си толкова яростен противник на инвестиция в жълто, в какво си инвестирал за да съхраниш семейната покупвателна способност в бъдеще?

Коментар

Working...
                                X