Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
"совите не са това, което са"... да припомня реплика от култов сериал, дето по-младите не го знаят...
Имам чувството, че някъде има един пулт, дето се натискат разни копчета... и квото има да става - става...
не само за златото, ами и за всичко останало
Мнението ми не е препоръка за нищо.Last edited by Kildirim_Bei; 11.11.2017, 01:36.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
новият ми материал
Hummingbird Resources On Schedule And On Budget For First Gold Pour In Less Than 2 Months
https://seekingalpha.com/article/412...-less-2-monthsdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Ethereum: Nutzer kommen wegen Bug nicht mehr an ihr Geld
Zahlreiche Ethereum-Nutzer können wegen eines Bugs bei der Parity Wallet nicht mehr auf ihr Krypto-Geld zugreifen.
https://deutsche-wirtschafts-nachric...mehr-ihr-geld/
тва кво беше, та бъдещето та иновацията, та на баба им куревете и ооооппп изведнъж се хващат за палците и парите ресто ..... за тва си обичам аз парите дет моа ги пипнем ....Last edited by michaelis12; 08.11.2017, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Е , прекаляват . Това им е играта . Всички знаят , че ТРЕБВА да падне .
Ама да не мислиш , че Ония ше дадат залък на некой ?!?
Всичко само за тех !
Така ше го направят , че и най големия Мечок ше стои в ступор пред монитора на 2750 и ше му трепере ръчичката като посегне за къси .
Ако е сериозен , де . Сега с 0.01 ...... може да държи до догодина до гроздобера . И пак го цакат с лихви яко .
P.S. Бацов то мечки на пазара отдавна немеме те фалираха неколко фонда лани, само аз стоим кат паметника на Ленин и не мое ме съборат още ....Last edited by michaelis12; 08.11.2017, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
аз мислех че ше напрай пауза на и 300 викам айде и 400 те с принтера си ебаха капаците, то че не е честно не е ама с тая бъзикня на цените Рептилите прекаляят майка им гадна. Аз имам къси от майна си райна и само ги местим, мойто стопове нема ама само времето е стопа. Кво да прайм ся и аз смятам на 611 първо ниво после на 624 май последното фибо беше ама дедов тия мноо прекаляват ама мноо ....
Ама да не мислиш , че Ония ше дадат залък на некой ?!?
Всичко само за тех !
Така ше го направят , че и най големия Мечок ше стои в ступор пред монитора на 2750 и ше му трепере ръчичката като посегне за къси .
Ако е сериозен , де . Сега с 0.01 ...... може да държи до догодина до гроздобера . И пак го цакат с лихви яко .
Коментар
-
публикуваха ми още два материала
NewCastle Gold Carves Way Forward For Castle Mountain Gold Project With Equinox Deal
https://seekingalpha.com/article/412...t-equinox-deal
Goldplat Is Making Gold From Woodchips, Grease And Mine Muck
https://seekingalpha.com/article/412...ease-mine-muckdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Не знам , баце . Тука си е.. а мамата . Риптелите са решили да приберат целата пара на народа.
Седнали са некъде на моабет с коктейлче , турили са си отдесно копирна машинка и КУПУВАТ !
Без значение колко и кога се предлага.
Всичкото трейдър къде търси върха - му се купуват късите на момента - цената нагоре
Отделно , стоповете на късаците - пак са покупки , та и те спомагат за нагоре .
Просто са решили да не остане НИТО ЕДНА мечка на пазара .
Когато това стане и тия педали не могат да купуват повече (нема продавачи) - ше стане другата игра-
Ше приберат и парите на малкото шматароци , движили се накрая с тях (по тренда -хихихи) и фиксирали некакви печалбици(но не взети)
Сещаш се че всички тия ''късметлии'' сега само дигат стопа под последно дъно и потриват ръчички , как са фанали ''бога за рога''
Да де , ама една сутрин ще станат и ще има ''фокус-мокус ала ШНБ'' . Нема дълги , нема стопове , ония са изсипали милярди къси , гап големичък , и от печеливши ще бъдат губещи (при гап стопа не действа -затваря там , къде отвори гапа хихи) .
И , сначале, играта продължава с обърната посока .
Тук виждаме прекрасно как работи сентимента .
Нема новини , нема чертички .
Но все пак ....като погледна в кристалното кълбо , мисля , че след още един връх около 2605/2610 , требе да си почине малко .
За 100-на точки . И да подмами други , ''хванали се за рога''
П.П
ако биеме 2564 , мое ги дадат и без нов връх
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
Бацов не виждам 100/150 точки на индексот Сипот надоле, що стае ?!? в твойто кристално кълбо гледаш ли, там що пише ?!?
Седнали са некъде на моабет с коктейлче , турили са си отдесно копирна машинка и КУПУВАТ !
Без значение колко и кога се предлага.
Всичкото трейдър къде търси върха - му се купуват късите на момента - цената нагоре
Отделно , стоповете на късаците - пак са покупки , та и те спомагат за нагоре .
Просто са решили да не остане НИТО ЕДНА мечка на пазара .
Когато това стане и тия педали не могат да купуват повече (нема продавачи) - ше стане другата игра-
Ше приберат и парите на малкото шматароци , движили се накрая с тях (по тренда -хихихи) и фиксирали некакви печалбици(но не взети)
Сещаш се че всички тия ''късметлии'' сега само дигат стопа под последно дъно и потриват ръчички , как са фанали ''бога за рога''
Да де , ама една сутрин ще станат и ще има ''фокус-мокус ала ШНБ'' . Нема дълги , нема стопове , ония са изсипали милярди къси , гап големичък , и от печеливши ще бъдат губещи (при гап стопа не действа -затваря там , къде отвори гапа хихи) .
И , сначале, играта продължава с обърната посока .
Тук виждаме прекрасно как работи сентимента .
Нема новини , нема чертички .
Но все пак ....като погледна в кристалното кълбо , мисля , че след още един връх около 2605/2610 , требе да си почине малко .
За 100-на точки . И да подмами други , ''хванали се за рога''
П.П
ако биеме 2564 , мое ги дадат и без нов връхLast edited by БАЦЕ; 08.11.2017, 08:09.
Коментар
-
Ааааа , така ли ?
Е, тогава ще почакаш, баце
Не знаех , че това означава ''летеж'' ......
Демек .., като РАЛИ , викаш нещо , а ?
Коментар
-
новият ми материал
https://seekingalpha.com/article/412...ium-mine-dumps
Sylvania Platinum: Generating Platinum And Palladium From Mine Dumps
най-после да намажа про и 150 долараdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВъпрос за трилион долара-Ако си производител на нефт и знаеш че след 20 години по-голямата част от транспортните средства в света няма да са задвижвани с петрол и ти остават само 20-тина години да цоцаш какво би направил?Въпроса пряко е свързан със златото.
Коментар
Коментар