Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Наистина ли ще ни посрещнеш весело?
Last edited by Selena; 30.12.2017, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеБеше трудна, но успешна година. Пожелавам на всички здраве и успехи. Весели посрещане от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
Не еякулирам така лесно, не бой се.
От друга страна с този 60-доларов стоп, не може да ти се отрече че прилично си заковал дъното преди импулса.
А тактиката два долара след стопа да отвориш нова къса мога да определя като интересна.
На Мишко можеш да предадеш, че специално за тези 3 седмици при които златото поскъпва "заради слабия" долар, то се е качило с 5-5.5%, а е доларът е поевтинял с 2%. И това е при "силно изразена корелация" или поне привидно.
А да не вземе да се излъже да отвори графиката на 10 year treasure yield, горкия, че лошо ще му стане: където отворихме годината, там я и затваряме, а златото с 16% завършва. На това му казвам аз яка корелация! Но и той закова дъното преди Макрон да спечели с "пътят е един:надолу", та от тогава така и не го видяхме това 1200 ниво счупено, точно когато спечели Макрон. The call of the year!!
По същество:
Затваряме годината по-безкрайно интересен начин! Точно на съпротивите почти в целия комплекс! Оттук общо взето седи и от последните шансове за път надолу следващото тримесечие до малко по-ниски нива от тези, които видяхме през Декември. Ако счупим съпротивите, обаче, може да се очаква много силен импулс.
Утре или в Неделя ще опитам да пусна още по-конкретни очаквания с нива на съпротиви.
Въпреки че остават два часа до затварянето за годината, смятам че е време за заслужена почивка! Не беше лоша година, но и изненади разбира се не липсваха. Да си пожелаем и идната да е такава.
Лека вечер и надявам се е била успешна година за всеки!
Искаш да кажеш нещо , ама нищо не ти се разбира .....Или точно такава е тактиката
За червеното говоря ....какво дъно , к'ви 2 $ ...... бла-бла-бла......
За разлика от теб , аз често обявявам сделките си в реално време .........а не крещя като побъркан през цялото време ''РАЛИИИИИИИИИИ'' и като качи 20 $ ......''видехте ли, видехте ли''
Ето :
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Не е !!!
Верно !
Само от 18 . XII ( преди 3 дена ) и от 13 .XII ( преди 8 дена )
Аз продадох от 1274
И ......60$ чау-бау .... К'во дъно , к'ви 2 $ ...блаблабла....
Да , от дъното захлебих добре , бях купил на 1247 и затворих на 1268 , заради основанието , което ме накара да отворя късата
Не се нерва . Спокоен съм си. . Просто видях разминаване м/у поста ти и дневна графика.....
Живи и здрави..........
Весели Празници
П.П И аз бях купил малко - да уважа Г§ Р , в ниското , то пък даде повече ... и те така те
Та твойте глупости, за кой момент , мой се отнасят - не мо'а схвана .
Айде , Щаслива Нова Да Е !!!
И за меци и за бици ...... за прасета , порове , лисици ................ за всички ......
И за тебе exxxs - ee !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
В момента влиянието на долара върху цената на продукта е наистина голяма. В другите валути такива ръстове на цената няма. Долара въпреки всичко не виждам да скочи скоро.
Коментар
-
Aaaaa , ok .......
Аз разбрах , че долара няма прояви по другите валути ........
У златото гризнах 60 $ стоп , ама ....има го и това в играта
Еxxxsssa като го прочете това и ....ще еякулира
От друга страна с този 60-доларов стоп, не може да ти се отрече че прилично си заковал дъното преди импулса.
А тактиката два долара след стопа да отвориш нова къса мога да определя като интересна.
На Мишко можеш да предадеш, че специално за тези 3 седмици при които златото поскъпва "заради слабия" долар, то се е качило с 5-5.5%, а е доларът е поевтинял с 2%. И това е при "силно изразена корелация" или поне привидно.
А да не вземе да се излъже да отвори графиката на 10 year treasure yield, горкия, че лошо ще му стане: където отворихме годината, там я и затваряме, а златото с 16% завършва. На това му казвам аз яка корелация! Но и той закова дъното преди Макрон да спечели с "пътят е един:надолу", та от тогава така и не го видяхме това 1200 ниво счупено, точно когато спечели Макрон. The call of the year!!
По същество:
Затваряме годината по-безкрайно интересен начин! Точно на съпротивите почти в целия комплекс! Оттук общо взето седи и от последните шансове за път надолу следващото тримесечие до малко по-ниски нива от тези, които видяхме през Декември. Ако счупим съпротивите, обаче, може да се очаква много силен импулс.
Утре или в Неделя ще опитам да пусна още по-конкретни очаквания с нива на съпротиви.
Въпреки че остават два часа до затварянето за годината, смятам че е време за заслужена почивка! Не беше лоша година, но и изненади разбира се не липсваха. Да си пожелаем и идната да е такава.
Лека вечер и надявам се е била успешна година за всеки!Last edited by exxs; 29.12.2017, 23:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеПак къси..........от 1307
Айде поздрави на всички и весели празници. За радост на Безкозовия няма да ме има известно време, но все пак и аз трябва да почивам пълноценно.
Спокойствие, здраве и помнете, че накрая резултата е само 2*1 м. За всички ни.Last edited by Minka; 29.12.2017, 22:00.
Коментар
-
Aaaaa , ok .......
Коментар
-
Съвсем друго написах, ама "Баценка" пак палиш здраво. Говрех за цената на златото в АUD и CAD. А дали ще скочи цената и в тези две валути ще разберем. еа
ПП: нали не забравяш, че влязох на 1245$. За мен си "супер" трендче за тези три седмици.
Коментар
-
Ич , нема !!
AUD / USD поглеждала ли си , а GBP/USD ........... да не говорим за USD/CAD
И ........ '' въпреки всичко '' ........ скоро ще видиш ''как ще скочи''
П.П В златото влезнахме в мини трендче , но мисля че 1310 или 1335 ще го стопират ........
ПП: нали не забравяш, че влязох на 1245$. За мен си "супер" трендче за тези три седмици.
Коментар
-
В момента влиянието на долара върху цената на продукта е наистина голяма. В другите валути такива ръстове на цената няма. Долара въпреки всичко не виждам да скочи скоро.
AUD / USD поглеждала ли си , а GBP/USD ........... да не говорим за USD/CAD
И ........ '' въпреки всичко '' ........ скоро ще видиш ''как ще скочи''
П.П В златото влезнахме в мини трендче , но мисля че 1310 или 1335 ще го стопират ........Last edited by БАЦЕ; 29.12.2017, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Може, Пип, с тази разлика, че акциите са доста по-слабо корелирали с падащия долар. Докато при златото сегашният скок май с дължи почти само на падането на долара. Ако доларът скочи златото пак ще падне.
Коментар
Коментар